- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.841
kızlar 5inde sipariş vericez 7sinde faturalandığını düşünürsek 22sinde faturanın son tarihi oluyo.ama araya bayram tatili falan giriyo.avon bunu göz önünde bulunudurur mu ?
kızlar cevappp ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 5inde sipariş vericez 7sinde faturalandığını düşünürsek 22sinde faturanın son tarihi oluyo.ama araya bayram tatili falan giriyo.avon bunu göz önünde bulunudurur mu ?
kızlar cevappp ?
kızlar ben dün 146tl lik sipariş verdim
benim kazancım bunun ne kadarı oluo bilmiyorumkismile
ben 2-3 aydır sipariş veriorum sürekli ama kazanıcmı hiç hesaplamıorum
kızlar cevappp ?
kızlar temsilcilerimden biri 300 tl sipariş verdi daha öncede 250 tl vermişti. salata kasesini gelmesi lazım. faturada görünmüyo. acaba hediyeler faturada görünmüyo mu? yoksa gönderilmedimi? bilgisi olan var mı?
selam kızlar
çarşamba günü siparişimi vermiştim hala kargom gelmedi. avonun sitesinden baktım şimdi sevkiyata hazırlanıyor yazıyo. yani yola çıkmışmıdır yoksa hala beklemede mi. yarın pazar tatiller. pazartesine kalır bu iş. off müşterilerde habire soruyo ((
çarşamba verdim sipariş hala kredi kontrolünde dior en azından faturalansa yabugun yarım gün çalışmıyorlarmıydı bunlar niye gıcıklık yapıyorlar pofff
kızlar bu ay 590tlye yemek takımı geliyodu ya. 590 artı 20 katalog mu? yoksa katalogla birlikte 590tlyi bulsa olur mu?
canımm carsamba saat kacta girdin eger ögleden sonra girdiysen persembe faturalanmıstır ama 29 ekim ve hafta sonu yüzünden.. pazartesi elinde olurr....
kızlar bu ay 590tlye yemek takımı geliyodu ya. 590 artı 20 katalog mu? yoksa katalogla birlikte 590tlyi bulsa olur mu?
canım benim ilk siparişim olduğu için takım öncüm girdi siparişlerimi saat 14,00 civarıydı. şimdi avonun sitesinden sipariş takibinde sevkiyata hazırlanıyo yazıyo fat. no suda var
580 içine katalogda dahilolmalı ..Ben öncedende hep öyle yaptım aldım hediyeyi..
kataloglarla birlikte de olur canım faturanın 590 olması önemli olan...
off yurtiçi kargoyu aradım şimdi kargo onlardamı diye adıma öyle bi kargo yokmuş henüz ( anca pazartesi gelir bana ama bende p.tesi evde yokum nolcak şimdi ((
canım neden 146 tl sipars girdinki bi katalogla falan 150 ye tamamasaydın vade 15 gün degil 1 ay olurdu.........................
şubeden sen gidip alabilirsin. dağıtıma çıkmadan arayıp şubede bekletmelerini söylüyorum ben. işlerimi hallettikten sonrada gidip alıyorum. tabi şube evine yakınsa :)
evime uzak canım yaa( bende bugün gelir diye ayarlamıştım işlerimi
söylersin yk ya yarın getirirmisiniz diye rica edersin canımmm