• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar
çarşamba günü siparişimi vermiştim hala kargom gelmedi. avonun sitesinden baktım şimdi sevkiyata hazırlanıyor yazıyo. yani yola çıkmışmıdır yoksa hala beklemede mi. yarın pazar tatiller. pazartesine kalır bu iş. off müşterilerde habire soruyo :(((

canımm carsamba saat kacta girdin eger ögleden sonra girdiysen persembe faturalanmıstır ama 29 ekim ve hafta sonu yüzünden.. pazartesi elinde olurr....

kızlar bu ay 590tlye yemek takımı geliyodu ya. 590 artı 20 katalog mu? yoksa katalogla birlikte 590tlyi bulsa olur mu?

canımm carsamba saat kacta girdin eger ögleden sonra girdiysen persembe faturalanmıstır ama 29 ekim ve hafta sonu yüzünden.. pazartesi elinde olurr....

canım benim ilk siparişim olduğu için takım öncüm girdi siparişlerimi saat 14,00 civarıydı. şimdi avonun sitesinden sipariş takibinde sevkiyata hazırlanıyo yazıyo fat. no suda var

Çarşamba günü verdiğim siparişim bugün öğlen 12 gibi elime ulaştı.
Arkadaşlar haftaiçi 4'e kadar sipariş verirseniz 2 gün içinde geliyor hatta bana hemen ertesi gün öğleye kadar geldiği oluyor.
Bu yüzden hiç cuma ve haftasonu sipariş girmiyorum sizlerede tavsiye ederim.

Son düzenleme:

canım benim ilk siparişim olduğu için takım öncüm girdi siparişlerimi saat 14,00 civarıydı. şimdi avonun sitesinden sipariş takibinde sevkiyata hazırlanıyo yazıyo fat. no suda var

avounun sasırdıgı zamanlar oluyor tatlım mesla burda cok kişinin kargosu geldigi halde sayfada sevkiyata hazırlnayr yazabiliyor... sistemin aksaklıkları iste.....

off yurtiçi kargoyu aradım şimdi kargo onlardamı diye adıma öyle bi kargo yokmuş henüz :(( anca pazartesi gelir bana ama bende p.tesi evde yokum nolcak şimdi :(((

off yurtiçi kargoyu aradım şimdi kargo onlardamı diye adıma öyle bi kargo yokmuş henüz :(( anca pazartesi gelir bana ama bende p.tesi evde yokum nolcak şimdi :(((

şubeden sen gidip alabilirsin. dağıtıma çıkmadan arayıp şubede bekletmelerini söylüyorum ben. işlerimi hallettikten sonrada gidip alıyorum. tabi şube evine yakınsa :)

Back