- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.701
bende numune isticem diğer siparişimde numune 1 kullanımlıkmı acaba birde tüm cildi tek renk kapatıyormu
yarında tatil cnm pazartesi yapabilrsnKızlar, bugün öğlen ben atm den iki faturamın birisini yatırdım diğerini de internetten kredi kartıyla yatırıcaktım ama bi baktım ödeme seçeneği yok. sonra aklıma geldi bugün yarım gün çalışıldığı. yarın da tatil ama... acaba yarın ödeme yapabilir miyim internetten kredi kartıyla avondan
kızlar bir de size bir şey soracağım, şimdi benim son ödemesi 19 ekim olan iki ayrı faturam vardı.
birisinden iadem vardı iadem alındı cari hesabımda gözüktü ama iadem olan faturamda ödemem gereken miktar yine aynı yine aynı. önceden böyle olmuyordu ödemem gereken miktardan iade miktarını düşüyorlardı.
fakat ilginç olan, avondaki sayfamda gecikmiş borç toplamım, iadesi düşülmüş olan miktar + diğer fatura nın toplamı olarak gözüküyor.
ne bu şimdi???
Bütün hesaplarım birbirine girdi çıldırıcam ya.
slm hanımlar
ya ben şu inidirm broşüründe en arka sayfadaki yılan derisi görünümlü cüzdanı merak ediyorum nasıl kızlar kullanan var mı acaba? cüzdanım çok eskidi diğerini beğenmedim
bi de şu likit sprey vaks nasıldı mesela ben saçımı yıkadıktan sonra şekillendirirken bu üründen azcık fıs fıs yapsam :) nası olur akşama kadar dayanır mı acep? yoksa saçlarım gene kabarır mı
bi de bi soru daha biliyorum çok oldum ama bana yurtiçi kargodan bi msj geldi az önce de aradılar avondan ücretsiz bi kargom varmış katalog dediler sanırım gelen var mı ne ki bu bi de ben bi yarışmada avon lotus kazanmıştım o mu ki diyorum hala gelmemişti de? yoksa temsiliclikle ilgili bişeymi?delikafadulden
kızlar sorum arada kaynadı sanırım.rica etsm bilen birisi yanıtlayabilirmi.kızlar aynı mesajda bikaç alıntı nasıl yapılıyor?ben bir alıntı yapabiliyorum bu yüzden tek tek cevap yazabiliyorum bana yardımcı olurmusunuz?bilmiyorumkismile
kızlar sorum arada kaynadı sanırım.rica etsm bilen birisi yanıtlayabilirmi.
Canım Alıntı Yap Diyosun Ordaki Yazıyı Tamamen Kopyala Sonra Diger Alıntı Yapacagın Yazıyı Alıntı Yap De Kopyaladıgını Oraya Yapıştır :)
canım ona hiç gerek yok alıntı yapacağın kişinin mesajının sağ alt köşesinde MQ var o tuşa bas istediğin kadar kişinin mesaj alıntısını yapabilirsin en son cevap yazacağın zamanda alıntı yap mesajını yaz.
sadece alıntı yap dersen sadece o mesajın alıntısını yaparsın
inşallah yardımcı olabilmişimdir
slm hanımlar
ya ben şu inidirm broşüründe en arka sayfadaki yılan derisi görünümlü cüzdanı merak ediyorum nasıl kızlar kullanan var mı acaba? cüzdanım çok eskidi diğerini beğenmedim
bi de şu likit sprey vaks nasıldı mesela ben saçımı yıkadıktan sonra şekillendirirken bu üründen azcık fıs fıs yapsam :) nası olur akşama kadar dayanır mı acep? yoksa saçlarım gene kabarır mı
bi de bi soru daha biliyorum çok oldum ama bana yurtiçi kargodan bi msj geldi az önce de aradılar avondan ücretsiz bi kargom varmış katalog dediler sanırım gelen var mı ne ki bu bi de ben bi yarışmada avon lotus kazanmıştım o mu ki diyorum hala gelmemişti de? yoksa temsiliclikle ilgili bişeymi?delikafadulden
anew şeyma sormaya bile gerek yok :lepi:
calming pek güzel değil şeyma.ya 3 kez sordum ama göreniniz olmadı galiba kızlar k13 gelmedi bana anew indirimdemi katalog fiyatı nedir?
umarım iyi gelir canım.şimdiden güle güle kullan beğenip beğenmediğinide yaz olurmu.bu arada fiyat içinde sağol teşekkür cnm ne demek tmm yazarımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?