Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar, bugün öğlen ben atm den iki faturamın birisini yatırdım diğerini de internetten kredi kartıyla yatırıcaktım ama bi baktım ödeme seçeneği yok. sonra aklıma geldi bugün yarım gün çalışıldığı. yarın da tatil ama... acaba yarın ödeme yapabilir miyim internetten kredi kartıyla avondan

bende numune isticem diğer siparişimde numune 1 kullanımlıkmı acaba birde tüm cildi tek renk kapatıyormu

tek kullanımlık canım evet benim cildim çok sorunlu değil ama merak ettim çok nasıl kapattığını ama allık göz makyajımı falan yapınca başarılı buldum kapatıcılığı güzel yani numune iste canım sende bakalım memnun kalıcanmı

kızlar bir de size bir şey soracağım, şimdi benim son ödemesi 19 ekim olan iki ayrı faturam vardı.
birisinden iadem vardı iadem alındı cari hesabımda gözüktü ama iadem olan faturamda ödemem gereken miktar yine aynı yine aynı. önceden böyle olmuyordu ödemem gereken miktardan iade miktarını düşüyorlardı.
fakat ilginç olan, avondaki sayfamda gecikmiş borç toplamım, iadesi düşülmüş olan miktar + diğer fatura nın toplamı olarak gözüküyor.
ne bu şimdi???
Bütün hesaplarım birbirine girdi çıldırıcam ya.

yarında tatil cnm pazartesi yapabilrsn

cnm
ödemeler bölümüne tıkla faturanında eksildiğini görecksn

Son düzenleme:

canım o cüzdandan ve çantadn 2 kampanya önce bi arkadaşım aldı.ççantayı beğenmedim çok uyuruk duruyor.ama cüzdan çok güzel içi kullanışlı tavsiye ederim düşüüyosan

Kızlar 2.Siparişlerimde Geldi Geçen Kampanyada 250 tl Alışverişe Verilen Kolye Küpe Setimde Geldi Küpe Çok Uyduruk Bişey Ama Kolye Gerçekten Çok Tatlı Benim Hoşuma Gitti Hemen Parllatıcıyla Cilaladım Kararmasın Diye :))

Canım Alıntı Yap Diyosun Ordaki Yazıyı Tamamen Kopyala Sonra Diger Alıntı Yapacagın Yazıyı Alıntı Yap De Kopyaladıgını Oraya Yapıştır :)

canım ona hiç gerek yok alıntı yapacağın kişinin mesajının sağ alt köşesinde MQ var o tuşa bas istediğin kadar kişinin mesaj alıntısını yapabilirsin en son cevap yazacağın zamanda alıntı yap mesajını yaz.
sadece alıntı yap dersen sadece o mesajın alıntısını yaparsın
inşallah yardımcı olabilmişimdir

Canım Onuda Biliyorum da Anlatması Uzun Olur Dedim :)
Yazmış Bulunmuştum Bi Kere Bunu :)
Gözü Korkmasın Kızın

Son düzenleme:
son kez hangi fondoten diye sorıcam artıkın oymu yapsam ne :))) ANEW Mİ? CALMİNG Mİ? arkidişlerimmm:1hug:

ilk koyulduğunda anneme almıştım o çanta ve cüzdanı güzell kötü değil yanii canım

calming pek güzel değil şeyma.ya 3 kez sordum ama göreniniz olmadı galiba kızlar k13 gelmedi bana anew indirimdemi katalog fiyatı nedir?

calming pek güzel değil şeyma.ya 3 kez sordum ama göreniniz olmadı galiba kızlar k13 gelmedi bana anew indirimdemi katalog fiyatı nedir?

k 13 de indirimde 28.80 tl cnm yüzde 40 indirimde ........sağol cnm artık anewde karar kıldım naurel rengi inş. güsel olur

umarım iyi gelir canım.şimdiden güle güle kullan beğenip beğenmediğinide yaz olurmu.bu arada fiyat içinde sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…