• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tek kullanımlık canım evet benim cildim çok sorunlu değil ama merak ettim çok nasıl kapattığını ama allık göz makyajımı falan yapınca başarılı buldum kapatıcılığı güzel yani numune iste canım sende bakalım memnun kalıcanmı

benim cildim de öyle resimde de görüldügü gibi hiç sorunlu değil kapatması kolay ama ben proresyonel olsundedim özel günler için isticem numune canım teşekkürler :)

(ayrıca resimdeki makyajımda avon rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöten kullandım almond tonu:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün sipariş verdim acaba yarın gelir mi?
Yani yarın resmi tatil ama kargolarda tatil midirboshayallersmile

canım bende dün verdim siparişi yarın gelir inşallah kargoların tatil olacağını sanmıyorum

Dün bi de 4'ten önce verdim zaten Beylikdüzü'nde oturuyorum genelde haftaiçi verince ertesi gün hemen geliyordu bugün bekledim gelmedi umudum yarına kaldı.
Yarın gelse süper olacak hemen ulaştırmam gereken ürünler vardı.

benim siparişim geldi bugün pekte memnun kalamadım. yine her ay olduğu gibi iadelerim var. kimisi akmış, kimisinin kapağı kırılmış vs vs ... her ay aynı dert..

yemek takımı fena değil, o rakama göre de çok iyi diyemem ama günlük kullanmak için ideal yada hediye etmek isterseniz.
arzum kahve makinesi çok işime yarayacak, o iyi oldu işte...

benim siparişim geldi bugün pekte memnun kalamadım. yine her ay olduğu gibi iadelerim var. kimisi akmış, kimisinin kapağı kırılmış vs vs ... her ay aynı dert..

yemek takımı fena değil, o rakama göre de çok iyi diyemem ama günlük kullanmak için ideal yada hediye etmek isterseniz.
arzum kahve makinesi çok işime yarayacak, o iyi oldu işte...

Aman dilimi ısırayım 11 senede iade ettiğim ürün sayısı bir elin parmaklarını geçmez umarım son siparişimde sağlam gelir.:)

Eskiden Avon'un hediyeleri daha güzeldi bu siparişimde 350 yapabileceğim halde yapmadım çünkü o tabaklar pek hoşuma gitmedi.
Kahve makinesi güzel ama 2-3 sene önce mi Avon'dan gelmişti aynısından çok memnunum:)

benim cildim de öyle resimde de görüldügü gibi hiç sorunlu değil kapatması kolay ama ben proresyonel olsundedim özel günler için isticem numune canım teşekkürler :)

(ayrıca resimdeki makyajımda avon rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöten kullandım almond tonu:)

avon rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöten bende kullanıyorum günlük fena değil anew dediğin gibi profosyenel canım çok güzel avatarını şimdi dikkat ettim canım çok güzelsin maşşalah hadi sende kullan bakalım yorumununu yaz buraya kaydirigubbakcemile5ben bide rujlardan sipariş verdim numune bu ayda perfektear fondetenin numunesini vericem onuda merak ettim güzel diye duydum

Dün bi de 4'ten önce verdim zaten Beylikdüzü'nde oturuyorum genelde haftaiçi verince ertesi gün hemen geliyordu bugün bekledim gelmedi umudum yarına kaldı.

kargo yarın tatil kızlar. kargodaki adam öyle dedi

Canım Onuda Biliyorum da Anlatması Uzun Olur Dedim :)
Yazmış Bulunmuştum Bi Kere Bunu :)
Gözü Korkmasın Kızın (:

kaydirigubbakcemile3

Canım Alıntı Yap Diyosun Ordaki Yazıyı Tamamen Kopyala Sonra Diger Alıntı Yapacagın Yazıyı Alıntı Yap De Kopyaladıgını Oraya Yapıştır :)

canım ona hiç gerek yok alıntı yapacağın kişinin mesajının sağ alt köşesinde MQ var o tuşa bas istediğin kadar kişinin mesaj alıntısını yapabilirsin en son cevap yazacağın zamanda alıntı yap mesajını yaz.
sadece alıntı yap dersen sadece o mesajın alıntısını yaparsın
inşallah yardımcı olabilmişimdir
estata ve bal peteği çok teşekkür ederim canlarım sayenizde yapmaya çalışıyorum sanırım başardım heyo heyo hihoyyythihoyyyt
çiçeklerimi kabul edin kızlar a.s. a.s.

kaydirigubbakcemile3

estata ve bal peteği çok teşekkür ederim canlarım sayenizde yapmaya çalışıyorum sanırım başardım heyo heyo hihoyyythihoyyyt
çiçeklerimi kabul edin kızlar a.s. a.s.

olmuş canım olmuşş kaydirigubbakcemile3
ay çok naziksiniz efendim kabul etmek ne demek çok bahtiyar oldum bu jestiniz karşısında :kedi:opuyorumnanaktan:1:

Son düzenleme:

canım bende dün verdim siparişi yarın gelir inşallah kargoların tatil olacağını sanmıyorum

tatil malesef canım heryer kapalı

sorun nedir cnm anlat yardımcı olalım[/QUOTE]

mmm nasıl anlatsam.. temsilci özel die bi bölüm var ya ödeme vs var orda ödeme işaretini tklıorm herhangi bir deişim olmuo bu daha ilk de :kedi:
:kedi: acaba belli bi trihte kendi mi cekiyor karttan :/

sorun nedir cnm anlat yardımcı olalım

mmm nasıl anlatsam.. temsilci özel die bi bölüm var ya ödeme vs var orda ödeme işaretini tklıorm herhangi bir deişim olmuo bu daha ilk de :kedi:
:kedi: acaba belli bi trihte kendi mi cekiyor karttan :/
[/QUOTE]

saat 5e kadr çektirebilrsn normalde ama bugün 11e kadrdı cnm kredi karttan istediğin zaman çektirebilrsn ödeme günü gelmiş olması şart değil cnm

kızlar bir iadem var da faturamın aslına tükenmez kalemle bir şeyler yazmışım, iade işlemini fatura sureti nüzhasına yapsam olur mu?

arkadaşlar benim iki tane iadem var ama biri k11 den biri k12 den ikisini bir koliye koyup versem olur mu yoksa ikisini de ayrı ayrı mı vermem gerekiyo acaba yardımcı olabilir misiniz acaba

k11 den secret fantasy parfüm sipariş vermiştim gelmedi,şimdi k12 siparişlerini girdim netten o gelmeyen iki parfümü tekrar girmem gerekiyor mu yoksa birşey yapmadan gelecek mi?birde k11 faturamı daha ödemedim bugün k12 siparişi vereceğim gönderirler mi son ödeme tarihi 1 kasım o gün ödemeyi düşünüyorum olur mu öyle?

Back