• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

k11 den secret fantasy parfüm sipariş vermiştim gelmedi,şimdi k12 siparişlerini girdim netten o gelmeyen iki parfümü tekrar girmem gerekiyor mu yoksa birşey yapmadan gelecek mi?birde k11 faturamı daha ödemedim bugün k12 siparişi vereceğim gönderirler mi son ödeme tarihi 1 kasım o gün ödemeyi düşünüyorum olur mu öyle?

Secret parfümü tekrar yazmana gerek yok canım Avon gönderir.
Son ödeme tarihin 1 Kasım'daysa sorun yok sipariş girebilirsin canım ..
ßoL satışLar..

kızlar bir iadem var da faturamın aslına tükenmez kalemle bir şeyler yazmışım, iade işlemini fatura sureti nüzhasına yapsam olur mu?

Fatura Suret'Lede oLur canım bi sorun oLmaz .
ßoL satışLar ..

arkadaşlar benim iki tane iadem var ama biri k11 den biri k12 den ikisini bir koliye koyup versem olur mu yoksa ikisini de ayrı ayrı mı vermem gerekiyo acaba yardımcı olabilir misiniz acaba

DoLayısıyLa iki faturan olucak .
Kargoya tesLim ederken 2 iaden oLdugunu söyLersen sorun oLmaz canım .

ßoL satışLar..

benim siparişim geldi bugün pekte memnun kalamadım. yine her ay olduğu gibi iadelerim var. kimisi akmış, kimisinin kapağı kırılmış vs vs ... her ay aynı dert..

yemek takımı fena değil, o rakama göre de çok iyi diyemem ama günlük kullanmak için ideal yada hediye etmek isterseniz.
arzum kahve makinesi çok işime yarayacak, o iyi oldu işte...

slm siparişini ne zaman verdin.bir arkadaşım 28 ekimde sipariş verdi acaba kahve makinesi gelirmi onada?

avon rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöten bende kullanıyorum günlük fena değil anew dediğin gibi profosyenel canım çok güzel avatarını şimdi dikkat ettim canım çok güzelsin maşşalah hadi sende kullan bakalım yorumununu yaz buraya kaydirigubbakcemile5ben bide rujlardan sipariş verdim numune bu ayda perfektear fondetenin numunesini vericem onuda merak ettim güzel diye duydum

teşekkürler cnm bende numune ruj sipariş ettim reklerinden memnun kalırsam alıcam inş.rujlar yolda bugün gelir de ama fondötenleri k.13 teki siparişimle isticem yorumlarımı yazarım buraya ..:))

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlarturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
teşekkürler cnm bende numune ruj sipariş ettim reklerinden memnun kalırsam alıcam inş.rujlar yolda bugün gelir de ama fondötenleri k.13 teki siparişimle isticem yorumlarımı yazarım buraya ..:))

siz bo fotoğraftaki cildnize hangi fondoten rengi kullanıyorsunuz anew miydi marka:uhm: çok hoş görünüyor makyajbayanssulusmile

kargo yarın tatil kızlar. kargodaki adam öyle dedi
ya müşterilerimde habire soruyolardı ne zaman gelicek diye yarın kaldı desenemafoldumben
kaydirigubbakcemile3

estata ve bal peteği çok teşekkür ederim canlarım sayenizde yapmaya çalışıyorum sanırım başardım heyo heyo hihoyyythihoyyyt
çiçeklerimi kabul edin kızlar a.s. a.s.
olmuş bitanem kabul etmezmiyiz hiç teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SeLam kızLar NasıLsınızzz ?
selam canım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
:Dsüperiz bu ay süper :Dsipariş yagıyor:D çok bereketli bi ay benimiçin ..en azından daha kampanya başındayım epey siparişaldım :D

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun kızlarrr...

bayrakhl1.gif

Avon'un sitesinden demin baktım kolim adresime dün gelmiş gözüküyor tüm gün evdeydim ne gelen oldu nede giden kargoyu aradım kapalı off eğer gelip döndülerse yarın işin yoksa git bi de kargocudan kargoyu al yurtiçi kargoya sinir oluyorum adamlar kapıyı çalmadan geldik bulamadık diyorlar ya.mafoldumbenboshayallersmile

Son düzenleme:
aynen bende kendi alanımda rekoru bu ay kırdım ve 300tl lik sipariş verdim toplamda
buqünde son siparişimi verip bu aylık sezonumu kapattım :D

Back