Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avonun sitesine baktım şimdi yeni kampanyalar yapmışlar sipariş verenler geç kalmış olmuyomu?? bu kampanyaları neden en başından yapmıyolar ki

evet cnm su ünlüler aydınlatıcı sürüyor o çok güzel o tarz bişi benim istediğim porselen makyaj diye geçiyo ve sen her halinle güzelsin eminimki mavişim :)

tüh yaaa müşterimde jetfemme diyor başka birşey demiyor. napalım yapcak bişe yok. saol ilkşahçım bilgilendirdiğin için

evet cnm su ünlüler aydınlatıcı sürüyor o çok güzel o tarz bişi benim istediğim porselen makyaj diye geçiyo ve sen her halinle güzelsin eminimki mavişim :)

yok canım ya o sizin güzelliğiniz:) bu aralar gerçekten saldım kendimi kiloda aldım offfakannehir evet o makyajlar benimde çook hoşuma gidiyor şöyle sapsarı saçlarım bebek gibide yüzüm olsun istiyorum:)barbi gibi:))hadi saçı kuaförde hallederizde makyaj ürünlerinde biraz tecrübesizim((

mrb arkadaşlar bugun avona çok sinirlendim akşam200 civarında bi sipaariş girdim ve sabah 11 de msj gun hediyesi diee nasıl bişey bu yaa bilerek yapıyolardır kesin bunu ilk kampanya başında vermiyolarda sonunda veriyolar gun hediyesii çok sinirimi bozdu ya

kiloyu verirsin tatlım ya ben napim bende aldım kilo ama hamilelikten :) inş bekletilerimizi karsılayacak ürünleri buluruz ama su anew fondöten aklıma yattı profesyönel oldugu için :)

aynı şeyi bende gördüm haksızlık yani buu neden en başından yapmazlarki kampanyaları

kiloyu verirsin tatlım ya ben napim bende aldım kilo ama hamilelikten :) inş bekletilerimizi karsılayacak ürünleri buluruz ama su anew fondöten aklıma yattı profesyönel oldugu için :)

evet canım benimde aklıma yattı yalnız k13 te indirimdemi bu bana henüz katalog gelmedide?katalog fiyatı ne kadar?

evet canım benimde aklıma yattı yalnız k13 te indirimdemi bu bana henüz katalog gelmedide?katalog fiyatı ne kadar?

evet cnm k 13 te indirimde 29 tl cvarı katalog fiyatı ama ilkşh tüm katalogu çekip paylaşarak bize güzellik yapmıştı dur ben ilkşahın paylasım sayfasını bulum yazim buraya bakarsın cnm

Son düzenleme:
anew fondötenin numunesini istedim dün geldi yaşıma uygun değil ama çok beğendim ben kampanya 13 te indirimde alıcam mutlaka

olala aydınlatıcı istiyorum aslında.özellikle göz çevresinde çok hoşuma gidiyor.avonda göremedim ben varmı böyle bir ürünü?
cnm benim aydınlatıcı olarak kullandığım ürün krem tarzı değil, hem allık hem ruj üzerine hem far gibi kullanılabiliyor.. çok açık şeffafa yakın renkten koyu bronza kadar 5 ton falan var.. avon'da benzer ürün görmedim.. body shop'ın bu ürün shimmer waves (ışıltı dalgaları) diye geçiyo.. ışıltı veya bronzluk verebiliyosun..

cnm maşallah çok güzelsin verirsin kilocuklarını derdetme..
yalnız kızlar bazıları şerit gibi sürüyo o dediğiniz şeyi, sanki açık renk fondöten sürülmüş gibi duruyo.. doğru ürünü mü anladım??

arkadaşlar aldığınız imitasyon takılarınızın kararmaması için kullanmadan önce şeffaf tırnak cilası sürün gerçekten işe yarıyor allerjisi olanlar içinde geçerli..
sağol cnm çok haklısın bana da önerdiler inanmadım yapmadım keşke yapsaydım.. yüzüğün taşlarının düşmesini de önlüyomuş sürücem biraz sonra..

evet canım benim alerjim var cilalam şart.kenya yüzük aldım bende çok hoşuma gitti bakalım gelmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile3
cnm kenya yüzüğün taşları perçinli mi yapıştırma mı? yüzüğü çok beğendim ama taşları düşünce çok sinir oluyorum o yüzden almadım? bilgilendirirsen yüzük ulaştığında sevinirim cnm..

yalnız çoğu şeye zam gelmiş kızlar çok moralim bozuldu
neye zam gelmiş ?? hiç hoşuma gitmedi..

avonun sitesine baktım şimdi yeni kampanyalar yapmışlar sipariş verenler geç kalmış olmuyomu?? bu kampanyaları neden en başından yapmıyolar ki
nası nası
satış hedeflerine ulaşamamışlardır ondan.. tatil öncelerinde yapıyolar kızlar.. belki kurbana da bişiler yaparlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…