Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende şimdilik tanıdıklara veriyorum ama uyarıyorum eğer tanıdığınız güvendiğiniz varsa onlarada gösterin isteyen olursa ben fazla katalog veririm diyorum.

benim müşterilerden kimsede yoktur he tam diyorum bu kataloktan fazla aliyim fazla satış olur dağıtırım diyorum bi bakıyorum tık yok,az alıyorum katalok yetişmiyor o kampanya, delü oldum bende kafama göre takılıyorum.peeeeehhh delikafadulden

korkuttuğum herkes için özür dilerim ben çok fazla perceive ve little black satıyorumda ondan bulamadım moralim bozuldu bak yine aynı şeyi yaptım perceive ve little black vüzut spreyi umarım kalkmaz ya katalogta görmeyince alan sayısı çok azalıyo :S

ben kendimi neden beğenemiyorum.yazmıyo beğendim/beğenmedim.AllahAllah [COLOR]

Son düzenleme:
merhaba bayanlar..

parfümlerden konu açılmışken k13 te indirimdeki erkek parfümleri hakkında ne dersiniz?? indirime girmişken nişanlıma alıyım diyorum.

essence in kokusunu seviyorum. full speedden çok hoşlanmadım. bunları göz önüne alarak fikir verseniz bana??

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende k 12 de iki katalogla 8 müşteriden148 liralık satış yaptım bizde de ne marifetler varmış dimi delikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende k 12 de iki katalogla 8 müşteriden148 liralık satış yaptım bizde de ne marifetler varmış dimi delikafaduldendelikafadulden

artık marifet bizde mi avondamı bilemem ama bi gariplik var bu iştedelikafadulden

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
_Dersena_, ayca34, bal_petegi, darkcashmere, esteda, evrem13+, Jenise, mavi26, mltm44, nslhnmstfurl, OkYaNuS_35, yasemin81, _biyolog_

yarım gün tatil bunun şerefine herKeZ topikte

Son düzenleme:

canım sonuna kadar katılıyorum sana.Ben kendi adıma bu konuyu burda bir çok defa dile getirdim ama açıkçası pek takan olmadı..Bencede geliş fiyatlarını söylemeyelim burda..a.s.

esteda 16 yemek tarifi yazmışsın siteye hepsini deneyipte mi yazdımn cnm denenmiş güzeller varsa bilmediğim yaziim bende defterime.daha bakamdım

o ne ya sırf katalok olmuşsun kız sen aldığını kataloğamı yatırıyosun ne bu dikkat et katalokların altında kalmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

canım temsilci programı hediyelerini 2 kez aldım 20+20 e 5er tanede hediye 5+5 etti 50 6 tanede ilk sipariş hediyeleri geldi etti 56 falan sanırım

canım sonuna kadar katılıyorum sana.Ben kendi adıma bu konuyu burda bir çok defa dile getirdim ama açıkçası pek takan olmadı..Bencede geliş fiyatlarını söylemeyelim burda..a.s.

bencede geliş fiyatını siteye yazmıyalım ya hani katalok yoktur yanında tanıdığımız bildiğimiz satış temsilcisi arkadaşlarımızın o zaman özelden yazılır ama aleni olmuyor misafiri var ajanı var demi yania.skaydirigubbakcemile3

canım temsilci programı hediyelerini 2 kez aldım 20+20 e 5er tanede hediye 5+5 etti 50 6 tanede ilk sipariş hediyeleri geldi etti 56 falan sanırım

işin şakası cnm ya sen keyfine bak bol kazançlar gözümüz yok ,kulağımız var dermişimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…