Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ha kızlar ben geçen ay siparişi kendim vermemiştim şimdi kendim verdim.hani yanında hediye gönderiyorlar ya o listede geçiyormu ?yoksa rastgelemi geliyor?listede bir hediye göremedimde

teşekkürler tatlım o senin mütevaziliğinopuyorumnanaktankimbilir aramızda ne güzeller vardırda biz bilmiyoruzdurkaydirigubbakcemile5

ha kızlar ben geçen ay siparişi kendim vermemiştim şimdi kendim verdim.hani yanında hediye gönderiyorlar ya o listede geçiyormu ?yoksa rastgelemi geliyor?listede bir hediye göremedimde

mavişim bu ay yok ya bitti galiba inşallah bir dahaki aylar olur tabii kendin ver siparişini benimkini önce takım öncüm veriyordu ve içinden ekstra yazmadığım ürünler çokıyordu neyse onu söyledim yapmadı birdaha sora baktım fazla katolog gelmeye başladı uyanık çok katolog demek fazla müşteri demek onuda söyledim yazma diye çünkü genelde kendim alıyorum isteyen olursa gelip katolağa bakıyor artık kendim veriyorum siparişlerimi ama haberiniz olsun takım öncüleri sizin sayfanızı ne almış ne iade etmiş hepsine girip bakıyor...

arkadaşlar artık herhangi bir gün yani siparişiniz olmasa bile ürün iadelerinizi kargoya kendiniz götürdüğünüzde alıcı ödemeli gönderebiliyormuşsunuz yani masraflar avona aitmiş doğrumu acaba bir bilgisi olan varmı bu konuda ?

Arkadaşlar Avon'a birkaç ay önce giren ama testerı olmayan 24K Gold rujların pembe serisini deneyeniniz var mı?
Ben Rose Lustre ve Luxurious Blush renkleri arasında kararsız kaldım ve sürüldüğü zaman nasıl parlak mı, renkler katalogta görünenden koyu mu yoksa daha açık mı geliyor?

ßenim siparişLerim daha faturaLanmamış boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım selam nasısınızzz opuyorumnanaktan uzun zamandır netim yoktu giremiyodum.girdiğim zaman da alelacele bişiler okuyup çıkıyodum.....sizleri öyle özledimki....deminden beri forumun önceki sayfalarını okuyorum gözlerim nası yoruldu....ben bu ay siperiş veremdim.... diğer aya varcem çok tatlı şeyler cıkmış..çok hoşuma gitti....bu arada sizlere bişi sorcam önümüzdeki ay verecegimiz siparişlerle gelen katalog yılbaşı katalogu olur demi? yoksa bi sonraki katalog mu yılbaşı için olur? ama sanırım ilk dediğimdir....heyecanla bekliyorum....bu arada ev botu gelmeyen arkadaşlar,benim de hala gelmedi....inşallah önümüzdeki ay siperiş verdiğimde onlarla birlikte gelir......ayy ne cok özlemişim sizleri....inşallah hepiniz iyisiniz....hepinizi öpüyorum canlarım....

sağol cnm peki yeşil ambalajlı killi maskemi yoksa mavigri gibi bi ambalajı olandanmı b ahsediyorsun?????

evet ilk dediğiniz doğru kampanya 13 de vereceğimiz siparişte yılbaşı katoloğu gelecek mantılısı bu bence..

numuneleri var cnm ilk numune dene bence

canım doğu görevini nerde yapıorsunuz bizde şuan doğu görevindeyiz

dün 4gibi sipars girdim bu gün faturalanıp kargoya verilmiş. secret larım geliyor.. gecen ay 250 tl ye verilen kolye geliyor.. eksiklerim yokkk cok sükür

evet ilk dediğiniz doğru kampanya 13 de vereceğimiz siparişte yılbaşı katoloğu gelecek mantılısı bu bence..

sağol tatlım....ben de tam bilemedim de ondan .... heralde 13 le birlikte gelir ama yaa.... hani hediye almak isteyenler falan oluryaonları önceden vermeleri açısından düşünebilir avon....böylece 13 le birlikte gelir heralde....çok saol canımm.... bu arada kimsecikleri göremedim topikte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…