- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.441
cildime nivea temizliyici kullanıyorum ama sivilcenmelerim oldu nedense şimdide
avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varsa ondan sipariş vermeyi düşünüyoum ne dersiniz arkadaşlarrr
canım arkadaşımla gittim ürünleri gösterdim, gösterdiklerimi aldı.hihoyyytbaşka varmı dedi sanırım çeşit olsa alacaktıAllah bin bereket versin canım çok sevindim senin adına çekincek bişi yokmuş dimiilaelaelaelaelae k13 kataloğunu bırakmayı unutmadınn inşAllahhhhyerimseniben
cildime nivea temizliyici kullanıyorum ama sivilcenmelerim oldu nedense şimdide
avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varsa ondan sipariş vermeyi düşünüyoum ne dersiniz arkadaşlarrr
cumartesi sipariş girdim hala sevkiyata hazırlanıyor bilmiyorumkismile
yarın gelir inş..
aynen ya bende cumartesi verdim hala sevkiyata hazırlanıo dioo offflmaz:
arkadaşlar bişey srucm. n kendime ve arkadaşlarıma indirimli ürün alabilmek için temsilciliğe başvurmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var, ilgilenirseniz sevinirim
- her ay sipariş vermem zorunlumu
- sipariş verdiğimiz ürünlerin kargo bedelini biz mi ödüyoruz. Ödemiyorsak 10tllik bile sipariş versek geliyormu yine bedavaya.
- temsilciler ürünleri yüzde kaç indirimli alıyor.
Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bişey srucm. n kendime ve arkadaşlarıma indirimli ürün alabilmek için temsilciliğe başvurmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var, ilgilenirseniz sevinirim
- her ay sipariş vermem zorunlumu
- sipariş verdiğimiz ürünlerin kargo bedelini biz mi ödüyoruz. Ödemiyorsak 10tllik bile sipariş versek geliyormu yine bedavaya.
- temsilciler ürünleri yüzde kaç indirimli alıyor.
Şimdiden teşekkürler
benim siparişim tam 1 gün bile geçmeden kargoya verilmiş ya çok enteresan.tabi bunun benim için hiçbir önemi yok çünkü haftada sadece çarşamba günü geliyor e bugün gelmediğine göre 1 hafta beklicem: (
neden sadece çarşamba cnm ya çok kötü olmuş böle acil sipariş alımları da olabilir burda sen mağdur olmuyomusun
avona hiç tel.edip söylemedinmi bu durumu?
canım daha öncede yazmıştım burda benim eşim öğretmen şuan doğu görevini yapıyor burası dağ başı bir yer onun için kargo sadece 1 gün geliyor buraya.ama acil biişey olmaz çünkü ben dışarıya satış yapmıyorum sadece bazı öğretmen bayanlar birkaç şey istiyor oda bazen.bende bana neye geliyorsa o fiyata vericem amaç kargo parası olmasın 75 i aşalım o kadar.burda kozmetik falan yok o yüzden bizde ihtiyaçlarımızı böyle karşılıyoruz.
golden lady dün seni çok beğendiğimi yazmıştım sanırım görmedin canım yineleyim dedim: )çok hoş ve zarifsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?