- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.401
kardesim kulanıyor ölüyor bitiyor =)
sağol canım sipariş verdim bende inşallah güzel sim pırıltı veriyordurkaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesim kulanıyor ölüyor bitiyor =)
piercardin üyesiyim artık kızlar hani benim tebriklerim nerde =)=)
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar tatlımolumunekankayizsmile ay bende tam alışveriş manyağı oldum.az önce tredyde bir elbise gördüm dayanamadım aldım valla.dünde avondan aldım bişeyler.şimdi utanmasam bana bişeyler sat dicemsempatiksalakcinni kociş kartımı kesin elimden alacak bu ayeyvahedigeldismile
kızlar bugün takım öncüm aradı. ekibimle birlikte neden bu kadar iade yaptığımı sordu. toplamda yaklaşık 200 tllik iademiz vardı. takım öncüme mail gelmiş. beni uyarması adına. sizce avon neden bana mail atıp uyarmıyorda takım öncümü uyarıyor? ayrıca bende töyüm ekibimin iadelerini yada ekibimle ilgili şikayetleri bana mail atmaları gerekmez miydi? asıl soru şu takım öncüme gerçekten beni uyarması için mail gönderilmiş midir? yoksa kendi çıkarları için mi mail olayını uydurdu? bu konuyu en iyi ilkşah bilir.
canım k13 de 142.sy da var jel vücut yağı diyor omu pırıltılı güzel olan vücut losyonuda pırıltılımı tşk ederim
arkadaşlar bi sorum daha olacak super shock rimelle iyi diyorsunuz da şu dantel desenli die yeni bi tane çıktı ya oda aynısımı acaba güzel mi yoksa sadece dışımı değişmiş
piercardin üyesiyim artık kızlar hani benim tebriklerim nerde =)=)
kızlar bi yardımcı olun banadawomen of earth ün vücut kremi varmı şuan satışta.bi müşterim almış yeni aldım dio.kataloğu yaladım yuttum yeni üyeyim çünkü pek bilmiyorum ne kalktı ama yinede göremedim eskiden almışsınızdır ya da birinin elinde vardır ondan bulmuşsunuzdur dedim.yok ben kendim katalogtan buldum kendim sipariş verdim dio 3 ay olmamıştır dio.ilginç dedim
siz ne dersiniz???
kızlar bi yardımcı olun banadawomen of earth ün vücut kremi varmı şuan satışta.bi müşterim almış yeni aldım dio.kataloğu yaladım yuttum yeni üyeyim çünkü pek bilmiyorum ne kalktı ama yinede göremedim eskiden almışsınızdır ya da birinin elinde vardır ondan bulmuşsunuzdur dedim.yok ben kendim katalogtan buldum kendim sipariş verdim dio 3 ay olmamıştır dio.ilginç dedim
siz ne dersiniz???
Canım Ne Maili Ya Resmen Uydurmuş Sen Ve Ekibin İade Ettikçe Onun Aldıgı Para Miktarı Azalıyo Ondan Öyle Diyolmaz:
Nasıl İnsan Bunlar Ya Karşıdakini Resmen Aptal Yerine Koyup Yutturmaya Çalışıyolarklava:
Ebrucum: 75i Tamamla Kargo Gelince İade Et Bişeycikk Olmaz :)
valla ben k6 dan beri yapıyom yok görmedim =)