Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

piercardin üyesiyim artık kızlar hani benim tebriklerim nerde =)=)

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar tatlımolumunekankayizsmile ay bende tam alışveriş manyağı oldum.az önce tredyde bir elbise gördüm dayanamadım aldım valla.dünde avondan aldım bişeyler.şimdi utanmasam bana bişeyler sat dicemsempatiksalakcinni kociş kartımı kesin elimden alacak bu ayeyvahedigeldismile

kızlar bugün takım öncüm aradı. ekibimle birlikte neden bu kadar iade yaptığımı sordu. toplamda yaklaşık 200 tllik iademiz vardı. takım öncüme mail gelmiş. beni uyarması adına. sizce avon neden bana mail atıp uyarmıyorda takım öncümü uyarıyor? ayrıca bende töyüm ekibimin iadelerini yada ekibimle ilgili şikayetleri bana mail atmaları gerekmez miydi? asıl soru şu takım öncüme gerçekten beni uyarması için mail gönderilmiş midir? yoksa kendi çıkarları için mi mail olayını uydurdu? bu konuyu en iyi ilkşah bilir.

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar tatlımolumunekankayizsmile ay bende tam alışveriş manyağı oldum.az önce tredyde bir elbise gördüm dayanamadım aldım valla.dünde avondan aldım bişeyler.şimdi utanmasam bana bişeyler sat dicemsempatiksalakcinni kociş kartımı kesin elimden alacak bu ayeyvahedigeldismile

aman aman kuzum almasın yasanırmı kartsızzz hehehe=)

kızlar bugün takım öncüm aradı. ekibimle birlikte neden bu kadar iade yaptığımı sordu. toplamda yaklaşık 200 tllik iademiz vardı. takım öncüme mail gelmiş. beni uyarması adına. sizce avon neden bana mail atıp uyarmıyorda takım öncümü uyarıyor? ayrıca bende töyüm ekibimin iadelerini yada ekibimle ilgili şikayetleri bana mail atmaları gerekmez miydi? asıl soru şu takım öncüme gerçekten beni uyarması için mail gönderilmiş midir? yoksa kendi çıkarları için mi mail olayını uydurdu? bu konuyu en iyi ilkşah bilir.

Canım Ne Maili Ya Resmen Uydurmuş Sen Ve Ekibin İade Ettikçe Onun Aldıgı Para Miktarı Azalıyo Ondan Öyle Diyo :olmaz:
Nasıl İnsan Bunlar Ya Karşıdakini Resmen Aptal Yerine Koyup Yutturmaya Çalışıyolar :oklava:

arkadaşlar ben k 12 den tekrar sipariş aldım ama 75 i bulmuyor 75 i doldurmak için bir ürün alsan gelir gelmez iade yapsam kargo ücreti ödememek için avon diger faturaya yansıtmaz değilmi kargo ücretini

canım k13 de 142.sy da var jel vücut yağı diyor omu pırıltılı güzel olan vücut losyonuda pırıltılımı tşk ederim

arkadaşlar bi sorum daha olacak super shock rimelle iyi diyorsunuz da şu dantel desenli die yeni bi tane çıktı ya oda aynısımı acaba güzel mi yoksa sadece dışımı değişmiş

yok canım aynı rimel dışı değişmiş yerimseniben

piercardin üyesiyim artık kızlar hani benim tebriklerim nerde =)=)

hadi hayırlı olsun bol kazanç inş..:lepi:

kızlar bi yardımcı olun banada:D women of earth ün vücut kremi varmı şuan satışta.bi müşterim almış yeni aldım dio.kataloğu yaladım yuttum yeni üyeyim çünkü pek bilmiyorum ne kalktı ama yinede göremedim eskiden almışsınızdır ya da birinin elinde vardır ondan bulmuşsunuzdur dedim.yok ben kendim katalogtan buldum kendim sipariş verdim dio 3 ay olmamıştır dio.ilginç dedim:D siz ne dersiniz???

kızlar bi yardımcı olun banada:D women of earth ün vücut kremi varmı şuan satışta.bi müşterim almış yeni aldım dio.kataloğu yaladım yuttum yeni üyeyim çünkü pek bilmiyorum ne kalktı ama yinede göremedim eskiden almışsınızdır ya da birinin elinde vardır ondan bulmuşsunuzdur dedim.yok ben kendim katalogtan buldum kendim sipariş verdim dio 3 ay olmamıştır dio.ilginç dedim:D siz ne dersiniz???

canım iki kampanya öncemiydi neydi belli bi limiti geçene o parfüm geliyodu. bende almıştım. onu almıştır

valla ben k6 dan beri yapıyom yok görmedim =)

Canım Ne Maili Ya Resmen Uydurmuş Sen Ve Ekibin İade Ettikçe Onun Aldıgı Para Miktarı Azalıyo Ondan Öyle Diyo :olmaz:
Nasıl İnsan Bunlar Ya Karşıdakini Resmen Aptal Yerine Koyup Yutturmaya Çalışıyolar :oklava:

ya bende takım öncüsüyüm.maili bana göndermeleri gerekirdi. salak sanıyolar ya.

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
OkYaNuS_35, 68ozthen, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, cokmasum, corummelek, eDa17, greeneyes3543, mltm44, shekerloo
bu ne ya bimediğim bişeymi var ne bu dolulukkaydirigubbakcemile3

slmm kızlaaarrr .D
ayy sizleri burayı öyle özlüormm kii..
ama fırsat olmuo işte dersane okul derken hiç giremiorm ..
k12'yi bile dha dün verdm 300 tllik..
düşünün bn yeni verdm..ama git gide kataloglar kötü oluo hele k13 ne öle aman yarabbim gerçi bi arkadaşım getirdi ve anında 100 tl'lik sattım ama bna göre az..
yrn yeni sip.gelio:)inş.gelnce yazarm ne ii ne kötü..

valla ben k6 dan beri yapıyom yok görmedim =)

yani bende görmedim kadın ben bulurum belki die gaz verdi sanırım.yaw bide büyük bi teyze.ddm teyze yok walla :D

corummelek parfümü sorun değil o ztn panaromadada vardı 15 lira ama kadın parfümünü değil vücut kremini istiyo.hehe tırlatmış.arasın bulsundelikafadulden

Back