- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.421
kızlar bugün takım öncüm aradı. ekibimle birlikte neden bu kadar iade yaptığımı sordu. toplamda yaklaşık 200 tllik iademiz vardı. takım öncüme mail gelmiş. beni uyarması adına. sizce avon neden bana mail atıp uyarmıyorda takım öncümü uyarıyor? ayrıca bende töyüm ekibimin iadelerini yada ekibimle ilgili şikayetleri bana mail atmaları gerekmez miydi? asıl soru şu takım öncüme gerçekten beni uyarması için mail gönderilmiş midir? yoksa kendi çıkarları için mi mail olayını uydurdu? bu konuyu en iyi ilkşah bilir.
bilmeyen arkadaşlara bir güzellik yapim aşagıdaki linkte temsilci numaranızı girdiğinizde geçerli olan kampanyanın fiyat listesi bulunuyor (en altta) k.13 fiyat listesi gelmeyen arkadaşlar kampanya başladığında fiyat listesine buradan ulaşabilirsiniz :)
http://www.avon.com.tr/REPSuite/latestNews.page
slmm kızlaaarrr .D
ayy sizleri burayı öyle özlüormm kii..
ama fırsat olmuo işte dersane okul derken hiç giremiorm ..
k12'yi bile dha dün verdm 300 tllik..
düşünün bn yeni verdm..ama git gide kataloglar kötü oluo hele k13 ne öle aman yarabbim gerçi bi arkadaşım getirdi ve anında 100 tl'lik sattım ama bna göre az..
yrn yeni sip.gelio:)inş.gelnce yazarm ne ii ne kötü..
aynen nedense gittikçe kötüleşiyorr avon ne bileyim bu ara sürekli stok sorunu vs cok sıktı beni hiç icimden gelimyor bugün sipars girdim acaba yazmasam mı dedim katalog ama yinede yazdım artık kimseyle ugrasmak istemiyormm bu avon cok yüzgöz yaptı beni insanlaralaaaa
yok cnm bnm o kdrda deil ama katalog kötü gittikçe pahalı oluo ne bilim..artk umrumdada deil açıkçası alan alır almayan almaz çok uğraşmadıım halde satışlarm ii yani..
kızlar bugün sahibinden.com.dan şehiriçinden sipariş duj jeli aldım demiştimya.bikaç tanede çeşit ürün istemişti gittim 2 duş jeli, tropikal özlü gliserinli el kremi ve avon care 400 ml krem aldı.çok mutlu oldum hihoyyyt kısa günün karı inşAllah devamı gelirhihoyyyt
inşallah devamı gelirr tatlım çook sevindim senin adına =)
ben sipariş verecem yarın k.12 den ikinci siparişim olduğunu söylemiştim ilk siparişimde secret parfümler vardı gelmedien kısa zaman da siparişimle gönderiecek ama şimdi ikinci siparişimle otomatik larakmı gelecek stokta varsa yoksa siparişlerimi girerken tekrar secretları gireyimmi fazla gelir diye korkuyorum :) tekrar tekrar sorar gibi oldu ama tecrübe etmedim daha böle bişiyi
kızlar bugün sahibinden.com.dan şehiriçinden sipariş duj jeli aldım demiştimya.bikaç tanede çeşit ürün istemişti gittim 2 duş jeli, tropikal özlü gliserinli el kremi ve avon care 400 ml krem aldı.çok mutlu oldum hihoyyyt kısa günün karı inşAllah devamı gelirhihoyyyt
piercardin üyesiyim artık kızlar hani benim tebriklerim nerde =)=)
otomatk eklenick cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?