Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bilmeyen arkadaşlara bir güzellik yapim aşagıdaki linkte temsilci numaranızı girdiğinizde geçerli olan kampanyanın fiyat listesi bulunuyor (en altta) k.13 fiyat listesi gelmeyen arkadaşlar kampanya başladığında fiyat listesine buradan ulaşabilirsiniz :)

http://www.avon.com.tr/REPSuite/latestNews.page

Son düzenleme:

uydurmuştur cnm..

aynen nedense gittikçe kötüleşiyorr avon ne bileyim bu ara sürekli stok sorunu vs cok sıktı beni hiç icimden gelimyor bugün sipars girdim acaba yazmasam mı dedim katalog ama yinede yazdım artık kimseyle ugrasmak istemiyormm bu avon cok yüzgöz yaptı beni insanlaralaaaa

kızlar bugün sahibinden.com.dan şehiriçinden sipariş duj jeli aldım demiştimya.bikaç tanede çeşit ürün istemişti gittim 2 duş jeli, tropikal özlü gliserinli el kremi ve avon care 400 ml krem aldı.çok mutlu oldum hihoyyyt kısa günün karı inşAllah devamı gelirhihoyyyt

yok cnm bnm o kdrda deil ama katalog kötü gittikçe pahalı oluo ne bilim..artk umrumdada deil açıkçası alan alır almayan almaz çok uğraşmadıım halde satışlarm ii yani..

yok cnm bnm o kdrda deil ama katalog kötü gittikçe pahalı oluo ne bilim..artk umrumdada deil açıkçası alan alır almayan almaz çok uğraşmadıım halde satışlarm ii yani..

biz tasındıgımz icin cevrem diger tarafta bi siprs alıyorum onu götür parasını almak icin git falan baya ugrastrıcı oluyor o yüzen hiç hevesim kalmadı kendim icin alıcam birseyler . baska seylere de üye oldum zaten maksat vakit gecirmek olsun aldıklarım bedavaya gelsin diye üye oldum herseyim fazla fazla doldu evde artık herkes avon yapıyo kimse almak istemiyo bi de stokta olmayınca vazgeciyorlr bi anlamı kalmıyo

inşallah devamı gelirr tatlım çook sevindim senin adına =)

iadelerim yansımış ve 75in altına düşmesine rağmen kargo ücreti yansıtılmamış.. üstelik kaşındırdığı niçin açıp geri verdiğim maskara da vardı.. ne olursa olsun seni seviyorum avon.. indirimli alınca kalitesine kıyasla fiyatlar çok çok uygun.. numunelerle denemeyeceğim pek çokruj rengini denedim bana ne yakışırmış öğrendim.. üstelik evi bi anda oldurmamak için hevesimi saklıyorum.. bence çok keyifli bi olay katalogdan seçim yapıp kapıdan teslim almak.. üstelik iade kaliteli.. bence avon kadınlara güzelleştiriyo dünyayı..

kızlar naber neler yapıosunuz çok yoğunum artık fazla vakit geçiremiyorum forumda

ben sipariş verecem yarın k.12 den ikinci siparişim olduğunu söylemiştim ilk siparişimde secret parfümler vardı gelmedien kısa zaman da siparişimle gönderiecek ama şimdi ikinci siparişimle otomatik larakmı gelecek stokta varsa yoksa siparişlerimi girerken tekrar secretları gireyimmi fazla gelir diye korkuyorum :) tekrar tekrar sorar gibi oldu ama tecrübe etmedim daha böle bişiyi

otomatk eklenick cnm

Allah bin bereket versin canım çok sevindim senin adına çekincek bişi yokmuş dimiilaelaelaelaelae k13 kataloğunu bırakmayı unutmadınn inşAllahhhh yerimseniben

cildime nivea temizliyici kullanıyorum ama sivilcenmelerim oldu nedense şimdide
avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varsa ondan sipariş vermeyi düşünüyoum ne dersiniz arkadaşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…