- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.381
Mavişim ; Evet k13 İndirim Bröşüründe O Kemer 6.90 Fiyatı :)
Ben Sparkling Circle Saati Begendim Ya Fiyatıda Uygun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece katalogta kokulu sf dan baktım kokusuna secretinsanırım öle yapacam canım ya da birisine verecem bu arada secret fantasy parfümün kokusunun bu kadar güzel olduğunu düşünmüyordum harika kokuyo arkadaşım getirtmiş bi kaç tane alsammı diye düşünüyorum
cnm ben de merak ediyorum o kemeri fiyatı da çok uygunkızlar bel inceltici kemer nasıl acep kulanan varmı=)
cnm ablama alcam alırsam eğer bende doğumdan sonra göbek kalmadı da zavallıda hala var belki işe yarar yaramazsa da ucuz bişi neticede. korse gibi bence bana öyle geldi ama sırf bel için ya belki daha kullanışlı olur diyorumBende Merak Ediyorum Onu Canım İhtiyacı Olan Çok İnsan Var Çevremde
cnm k13n indirimli broşürü var ya ondaydı fiyatı çok uygun 6 küsurkızlar bu kemer k13 temi?ben hiç görmedimde.aslında benimde böyle birşeye ihtiyacım var fiyatı ne durumda?
ay evet ben de bayıldımmm bi de ben o sprey saç likit var ya onu düşünüyorum nasıl kızlar kullandınız mı saçımı kestirdim şekillendirirken kolaylık olur belkiMavişim ; Evet k13 İndirim Bröşüründe O Kemer 6.90 Fiyatı :)
kızlar bu kış paketlerinin kodunu yazabilirimisinz acilllll
Dogal Makyaj Pkti :22921
Gündüz Makyaj Pkti:22935
Gece Makyaj Pkti:22949
Buyur Canım :)
kızlar bu ay gün hediyeleri yalan oldu sanırım dün sip. girdim artık ama sadece o hediyeden yararlanabiliyordum ben yaa :çok üzgünüm:
cnm ablama alcam alırsam eğer bende doğumdan sonra göbek kalmadı da zavallıda hala var belki işe yarar yaramazsa da ucuz bişi neticede. korse gibi bence bana öyle geldi ama sırf bel için ya belki daha kullanışlı olur diyorum
ay evet ben de bayıldımmm bi de ben o sprey saç likit var ya onu düşünüyorum nasıl kızlar kullandınız mı saçımı kestirdim şekillendirirken kolaylık olur belki
saol cnm yaaaa =)a.s.
Ben O Spreyi Sormuştum Canm Bi Ara Çok Güzel Demişti Kullanan Bi kaç Kişi Saçları Güzel Sabitleştiriyomuş Hem Çok Sert Ve Yapış Yapışda Yapmıyomuş..
tatlım ben kullanmıyrm o tarz seyler ama erkek arkdsm onları bekliyordu sprey ve vaks bir sürü alacak kendine cok begeniyor......eski at ürünleri daha güzel bu yeni serininkileri hiç begenmedi kulanmıyor duruyor öyle
kızlar ablam o kemerden anew alırken hediyesiydi pek kullanamadı alerji yaptı faydasını görmedi belki düzenli taksaydı görürdü çok terletiyor insanı
o pimeli kimse begenmedi cnm zaten..shockun fırçası kalın cok güzel bi rimel bence
kızlar en çok hangi ürünleri satıyorsunuz ? mesela bende müşterilerim genç kızlar olduğu için trend serisi gidiyor hele pudrasını biri bitmeden birini alıyorlar...
ewet bende shock alayım bu ay şu yeni olan dantel desenli die çıkmış ya
avon bali bliss pırıltılı sprey kullanan varmı kızlar