Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam hanımlar
eladia yüzüğüm acayip beğenildi
ben şimdi bir heves k13 başlasın die bekliyorum
baktım hala gün hediyesi filan konmamış
açıkçası benm çevrem de hiç yok girişken de sayılmam ama en azından kendime alırım die girdim bu işe üstelik bu şehirde akrabam da yok. yani kimseye satamam tesadüfen denk gelirse anca öyle yani o panoramadaki hediyeler benm için hayaalll ama olsun napalım belki bi gün çevrem olur satarım ben de diyorum.

bende öyle düşünüyorum biraz iyileşiyim ondan sonra karar vereyim yoksa ödül almış bir parfüm okadar kötü olamaz :)

kızlar az önce k12 deki siparişlerim geldi siyah pullu çantayı sipariş vermiştim çok küçük ve hiç katalogdaki gibi güzel değillll

sanırım öle yapacam canım ya da birisine verecem bu arada secret fantasy parfümün kokusunun bu kadar güzel olduğunu düşünmüyordum harika kokuyo arkadaşım getirtmiş bi kaç tane alsammı diye düşünüyorum

çok güzel kokuyo canım o parfumu erkekler cok begeniyor kimden duysam sevgilim begendi alcam diyo isin garip tarfı benimde sevgilim begendi al deyip duryuo bakalım alıcm galiba =)

harika kokuyo canım hele ki sevgilin beğendiyse kesinlikle al zaten :)

ben şimdi faraway in 30 ml ligin almayı düsünyrm canım %55 indirmde ya o yüzden =) secret ise %40 indirmde K14 de secret %50 indirme girer o zaman alırım bu arad ada faraway bitmiş olur zatn bi kac yarım kalan parfumum var onları kulannayım hesabımı da düsnmem gerek hem ögrenciyim hem satsıım yok ühühühü =)=)=)

canım bi de bişey sorcam sana ben kafamı rare gold a taktım ama nasıl kokusu ağır mı çok bi de k13 te indirimde değil dimi

canım bi de bişey sorcam sana ben kafamı rare gold a taktım ama nasıl kokusu ağır mı çok bi de k13 te indirimde değil dimi

canım rare gold agır biraz ben agr kokuları pek sevmiyorum kuzenimde var pek begenmedim bna agır geliyo litle black mesala begeniyrm ama agır geliyo bas agısı yapıyo bendee. k12 de indirmdeyse k13 de degildir tatlım katalog suan yanımda degil dee :S

hımm en iyisini kokusuna bakıp öyle almaya karar vereyim saol canıma.s.

ben temsilci degilim canım sadece kendi sitesinde yazılanları okudum buraya yaazdım bvenimde kafamda ck soru isaretleri var esesss gelince ondan alıcam kesin bilgiyi o temslici cünküüm =)

evet canım %50 kar değil bakma öle demelerine :))

kar %33 ama güzel kar kalıyo satabilince bence....

tavsiyem içi geçmiş,hala paçalı don giyenlere göstermeyin gülüyolarkaydirigubbakcemile3

her normal kadın alır yanii benceeopuyorumnanaktan

yoktu canım paketin içinde.beni üye yapan kişide zaten sitede var dedi

yok tatlım fiyat listesi sitede Kargon ile neden gelmedi ki .. Öncünü ara mutlaka vardır onda teymin etsin en kötü ihtimal fotokopi çektirsin versin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…