- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.221
kızlar üstüste 2 yada 3 kez iade yapınca bir sorun oluyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o parfüm
little black dress dimi?
bunu bende merak ediyorum gerçekten aylık ücret ödeniyormuymuş?
ordan satış yapılabileceğini hiç düşünmemiştim yasal mı peki bi sorun çıkarmı?? eğer sorun yoksa bende denerim siteden satış yapmayı.
Gg ye Bulaşmayın Derim Kızlar Bende Düşünmüştüm GG Sadece Kendi Vergisini Ödüyo Sizin Aldıgınız Karların Degil.. Vergi Kaçırmış Oluyorsunuz Ve Satışınız Göze Çarpan Limite Geldiginde Yada Şikayet Edildiginde Yaptıgınız Her Satışa 169 tl Ceza Kesiliyo.. Ha Arada Kaynar Hiç Şikayet Edilmezsiniz O Ayrı..Bizzat Vergi Dairesiyle Görüştüm O Site Sizin Kazancınızın Vergisini Ödemiyo Vergiden Sorumlusunuz Dedi..Ama Satış Yapar Faturanızı da Keserseniz Sorun Yok Ama Fatura Kesmezseniz Her Türlü Yükümlülügü Kabul Etmiş Sayılırsınız Dedi..
Zaten Karımız Neki 169 tl Ceza Ödeyelim Hemde Her Satış İçin..
Ben Bulaşmadım Bence Sizde Bulaşmayın..
Bu Knuyu Çok Araştırdım Her Türlü Sorunuza Cvp Verebilirim..
Neler Dönüyo Canım Neler Rica Ederim Ama Yasal Olsaydı Varya Elimde Ürün Kalmazdı Kesin Ahhh Şanssızlıgımız
Gg ye Bulaşmayın Derim Kızlar Bende Düşünmüştüm GG Sadece Kendi Vergisini Ödüyo Sizin Aldıgınız Karların Degil.. Vergi Kaçırmış Oluyorsunuz Ve Satışınız Göze Çarpan Limite Geldiginde Yada Şikayet Edildiginde Yaptıgınız Her Satışa 169 tl Ceza Kesiliyo.. Ha Arada Kaynar Hiç Şikayet Edilmezsiniz O Ayrı..Bizzat Vergi Dairesiyle Görüştüm O Site Sizin Kazancınızın Vergisini Ödemiyo Vergiden Sorumlusunuz Dedi..Ama Satış Yapar Faturanızı da Keserseniz Sorun Yok Ama Fatura Kesmezseniz Her Türlü Yükümlülügü Kabul Etmiş Sayılırsınız Dedi..
Zaten Karımız Neki 169 tl Ceza Ödeyelim Hemde Her Satış İçin..
Ben Bulaşmadım Bence Sizde Bulaşmayın..
Bu Knuyu Çok Araştırdım Her Türlü Sorunuza Cvp Verebilirim..
şu 17.50 3 lü kış kampanyası var ya
onun bize qeliş fiyatı nerede yazıyor ben bulamadım
bize qeliş fiyatı da mı aynı? bilmiyorumkismile
kızlar avonun facebook sayfasında SuperMagnify kampanyası yapılmış. ama sitede kampanya başurusu falan göremedim. nasıl katılabiliriz kampanyalara bilgisi olan varmı???
kızlar avonun facebook sayfasında SuperMagnify kampanyası yapılmış. ama sitede kampanya başurusu falan göremedim. nasıl katılabiliriz kampanyalara bilgisi olan varmı???
kızlar 17.50liralık kış kampanyası sınırlı sayıda diyor ya 3 4 gün sonra sipariş vereceğim stoklar biter mi o zamana kadar?
ya bu ay başkasına bond gırl getirdim 2. siparişimde kendimi frenleyemedim bende aldım grip olduğumdanmı yoksa gerçektenmi ağır kokuyo akannehir sizin fikirleriniz nedir yoksa gerimi iade etsem ...