- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.281
iyi akşamlar bayanlar..
katalog yayınlanmadan önce bi arkadaş pırılıtılı losyon sormuştu (kendisine mesaj attım ama geri dönmedi bana aklıma takıldı) ilkşahta en arkadaki sayfada diye söylemiş gerçi ama katoloğu incelerken skin so softun da pırıltılı losyonu olduğunu gördüm ( indirim broşüründe 4. sayfada).
acaba skin so soft mu iyidir yoksa kırmızı şişeli avon care rich moisture body losyon mu? ikiside aynı fiyat ama kırmızı şişedekinin miktarı daha çok..
avon temsilcisi deilim... ve bu indirim broşüründen temsilci olmayanlarda sipariş verebiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. sürüldüğünde pırıltılı bişeyler olsun istiyorum. tavsiyeniz hangisi olurdu hangisi daha güzel??
canım o pırıltılı losyonun eski ambalajlı hli bende var o kadar süper dedigim birsey degil ama el kremini kesinlkle tavsiye ediyorum gliserinli oldugu icin ve yumusacık yapıyor... skin so softunkini ben almıstım pırıltılı diye fakat kokusunu erkek arkadsım ve arkadsım hiç begenmedi un gibi kokuyo dedi :S hemen iade ettim ama avon care ürünleri iyi...
avon temsilcisileri olmayanlarda idirim brosurunden elbette sipars verebilirler normal katalog gibiii fakat orada stoklar sınırlı oldugu icin biraz stok sorunu oluyor ve ilk gün ilk dakika girmek gerekiyor eyvahedigeldismile