Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

iyi akşamlar bayanlar..

katalog yayınlanmadan önce bi arkadaş pırılıtılı losyon sormuştu (kendisine mesaj attım ama geri dönmedi bana aklıma takıldı) ilkşahta en arkadaki sayfada diye söylemiş gerçi ama katoloğu incelerken skin so softun da pırıltılı losyonu olduğunu gördüm ( indirim broşüründe 4. sayfada).

acaba skin so soft mu iyidir yoksa kırmızı şişeli avon care rich moisture body losyon mu? ikiside aynı fiyat ama kırmızı şişedekinin miktarı daha çok..

avon temsilcisi deilim... ve bu indirim broşüründen temsilci olmayanlarda sipariş verebiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. sürüldüğünde pırıltılı bişeyler olsun istiyorum. tavsiyeniz hangisi olurdu hangisi daha güzel??

canım o pırıltılı losyonun eski ambalajlı hli bende var o kadar süper dedigim birsey degil ama el kremini kesinlkle tavsiye ediyorum gliserinli oldugu icin ve yumusacık yapıyor... skin so softunkini ben almıstım pırıltılı diye fakat kokusunu erkek arkadsım ve arkadsım hiç begenmedi un gibi kokuyo dedi :S hemen iade ettim ama avon care ürünleri iyi...

avon temsilcisileri olmayanlarda idirim brosurunden elbette sipars verebilirler normal katalog gibiii fakat orada stoklar sınırlı oldugu icin biraz stok sorunu oluyor ve ilk gün ilk dakika girmek gerekiyor ;)eyvahedigeldismile

iyi akşamlar bayanlar..

katalog yayınlanmadan önce bi arkadaş pırılıtılı losyon sormuştu (kendisine mesaj attım ama geri dönmedi bana aklıma takıldı) ilkşahta en arkadaki sayfada diye söylemiş gerçi ama katoloğu incelerken skin so softun da pırıltılı losyonu olduğunu gördüm ( indirim broşüründe 4. sayfada).

acaba skin so soft mu iyidir yoksa kırmızı şişeli avon care rich moisture body losyon mu? ikiside aynı fiyat ama kırmızı şişedekinin miktarı daha çok..

avon temsilcisi deilim... ve bu indirim broşüründen temsilci olmayanlarda sipariş verebiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. sürüldüğünde pırıltılı bişeyler olsun istiyorum. tavsiyeniz hangisi olurdu hangisi daha güzel??

ürünleri kullanmadım her ikisinide ama avon carenin kremlerini begeniyorum serisini..Evet yararlanabilirsin ama hemen tükeniyor onlar ..özel mesaj attım sana canım ..

anladım canım teşekkür ederim. pırıltılı diiince hoş olabilir diye düşünmüştüm. kataloğu biraz daha inceleyim. fikrinizi almak istediğim konular olacak muhtemelen....

Son düzenleme:
arkadaşlar 11. kampanyada istediğim megan botlar stokta olmadığı için gelmemişti, şimdi 12. kampanya siparişlerimi verdim, takipten gördüğüme göre botları bu kampanya yollamıyolar, ee noldu benim botlar?

kızlar ben k 12 den siğperiş verdim yarın gelir kargom

bugün katalogu gören bir arkadaş 20 tllik sipariş verdi

ben şimdi ne yapacağım ürünü getirtsem kargo ücretiyle hiçbirşey kazanmıyorum

75 e tammalasam o kadar ürünü napacağım mafoldumben

bence ayın 5 ine kadartoplarsın 75 i

arkadaşlar 11. kampanyada istediğim megan botlar stokta olmadığı için gelmemişti, şimdi 12. kampanya siparişlerimi verdim, takipten gördüğüme göre botları bu kampanya yollamıyolar, ee noldu benim botlar?

valla yalan oldu dicem ama olmaz avon sana onu bi sekilde yollar. yok müseterileri vazgecmiştir elinde kalır diye hiiiiiç düsünmez.. gözlküler vardı benim güneş gözlükleri yaz bitti benim gözlükler gelmedi tam 3kampanya geçti gönderdilerrrrralkisalkisalkis

valla yalan oldu dicem ama olmaz avon sana onu bi sekilde yollar. yok müseterileri vazgecmiştir elinde kalır diye hiiiiiç düsünmez.. gözlküler vardı benim güneş gözlükleri yaz bitti benim gözlükler gelmedi tam 3kampanya geçti gönderdilerrrrralkisalkisalkis

bunlarda çok az üretiyolar herhalde, sende iade yap, yada yaza satarsın, yaza kadar Allah kerim:)

kızlaaarrr acil yardımmm avon sayfasından kredi kartıyla ödeme yapıcam bilgileri doldurdumm ama banka adı felan çıkmıyo işlem devam etmiyoooeyvahedigeldismile bilgisi olan var mmıbilmiyorumkismile

Kızlar Katalogdaki Leopar Desenli Yüzük Harika Çok Begendim Ben :D
Yalnız Ben Söylemeyi Unuttum Bana da Fiyat Listesi Gelmedi Bu Ay Burda Okudum Bi Kaç Kişiye Daha Gelmemiş Avon Bunadı mı Acaba ? :D

Back