Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ii alşamlar kızlar
nasılsınız bakalım k13 nasıl gidiyor
ben tatilden yeni döndüm bakalım 5 ine kadar ne kadar toplarsamm :)

kızlar valla gönderdim bakalım umarım yanlış birşey yapmamısımdır: )yalnız benim eski faturamın bugün ödeme günü ama siteye baktım aksam 5 te bitiyormu ödeme?şimdi nasıl ödücem ben anlamadım?birde ben eskiyi ödemeden yeniyi gönderirlermi acaba?gecikmiş olacak ya?

bir sorum daha olacak kızlar kusura bakmayın acemilik işte: )benim hesaplamama göre temsilci fiyatı biraz daha uydun olmalıydı ama fatura daha fazla görünüyor.aldığım ürünlerin her iki fiyatında yazıldığı bir sayfa vardı onu tekrar bulamadım.tekrar hesaplamak istiyordum da acaba nerden girmemgerekir kızlar?

bir sorum daha olacak kızlar kusura bakmayın acemilik işte: )benim hesaplamama göre temsilci fiyatı biraz daha uydun olmalıydı ama fatura daha fazla görünüyor.aldığım ürünlerin her iki fiyatında yazıldığı bir sayfa vardı onu tekrar bulamadım.tekrar hesaplamak istiyordum da acaba nerden girmemgerekir kızlar?

ilk ayın ise eger 7.5 kayıt ücretinde dahil ediliyor..

siparişi yollamadan önce toplamı görüntüle kısmı var dı ordan bakabiliyosun cnm temsilci fiyatı toplamına

kızlar bende ilk siparişimi verdim. ama takım öncüsü ilk siparişini ben vericem dedi bana mail at dedi. attım ama henüz onaylanmamış temsilci numaram gelmedi. ne zamanı bulur gelmesi.

kızlar ben k 12 den siğperiş verdim yarın gelir kargom

bugün katalogu gören bir arkadaş 20 tllik sipariş verdi

ben şimdi ne yapacağım ürünü getirtsem kargo ücretiyle hiçbirşey kazanmıyorum

75 e tammalasam o kadar ürünü napacağım mafoldumben

iyi akşamlar bayanlar..

katalog yayınlanmadan önce bi arkadaş pırılıtılı losyon sormuştu (kendisine mesaj attım ama geri dönmedi bana aklıma takıldı) ilkşahta en arkadaki sayfada diye söylemiş gerçi ama katoloğu incelerken skin so softun da pırıltılı losyonu olduğunu gördüm ( indirim broşüründe 4. sayfada).

acaba skin so soft mu iyidir yoksa kırmızı şişeli avon care rich moisture body losyon mu? ikiside aynı fiyat ama kırmızı şişedekinin miktarı daha çok..

avon temsilcisi deilim... ve bu indirim broşüründen temsilci olmayanlarda sipariş verebiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. sürüldüğünde pırıltılı bişeyler olsun istiyorum. tavsiyeniz hangisi olurdu hangisi daha güzel??

Back