- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.261
yoktu canım paketin içinde.beni üye yapan kişide zaten sitede var dedi
var sitede cnm ama bende bilmiyorum tm olarak nerde olduğunu:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoktu canım paketin içinde.beni üye yapan kişide zaten sitede var dedi
var sitede cnm ama bende bilmiyorum tm olarak nerde olduğunu:sinifsinif:
ya benim bir ara gözüme çarpmıştı şimdi bulamıyorum öncüm mersinde ben şuan vandayım canım ya: )
kızlar super magnify rimeli bir kız istedi sadece onun kodunu girmem yeterli dimi yoksa hediyesi temizleyiciyidemi girmeliyim
bir sorum daha olacak kızlar kusura bakmayın acemilik işte: )benim hesaplamama göre temsilci fiyatı biraz daha uydun olmalıydı ama fatura daha fazla görünüyor.aldığım ürünlerin her iki fiyatında yazıldığı bir sayfa vardı onu tekrar bulamadım.tekrar hesaplamak istiyordum da acaba nerden girmemgerekir kızlar?
bir sorum daha olacak kızlar kusura bakmayın acemilik işte: )benim hesaplamama göre temsilci fiyatı biraz daha uydun olmalıydı ama fatura daha fazla görünüyor.aldığım ürünlerin her iki fiyatında yazıldığı bir sayfa vardı onu tekrar bulamadım.tekrar hesaplamak istiyordum da acaba nerden girmemgerekir kızlar?
kızlar birinizde güle güle kullan demediniz harbi.. acaba görünmüyormu benim yazdıklarmm
kızlar birinizde güle güle kullan demediniz harbi.. acaba görünmüyormu benim yazdıklarmm