Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bi temsilciden alsanda aynı fiyata gelio kendin temsilci fiyatıyla alsanda aynı fiyat
fazladan 75 doldurmak için fazladan bişiler alıp iade yapabilirsin
bu ay iadem oldu cnm bi bakıcam kargo yansıtmışlar mı diye..

olala benimde şuanki saçlarım platin sarısı. röfle sonrası saçlarım kurumuştu.glissin hangi ürünlerini kullandın bilmiyorum ama ben şampuan ,saç kremi yerinede onarıcı bakım maskesini almıştım.yuvarlak bir kavanozun içinde.birde banyo sonrası sıvı kremi varya çalkalayıp saçına sıkıyorsun işte onu almıştım.çok memnunum yumuşacık saçlarım parmaklarım arasında kayıyor.ki öyle boyada değil platin röfleli yani.
cnm galiba suyun sertliğinden böyle oluyor.. bugün yine gliss'in başka bi şampuanını denedim keçe gibi oldu saçlarım.. oysa aynı şampuan ankara'da saçımı yumuşak yapmıştı.. sert suda nası şampuan kullanmak lazım acaba.. sğl cnm..

demek istediğini şimdi anladım kaydirigubbakcemile3 haklısın canım böylece istediğin kadar ürünü sabit 7,50 getirtebilirsin.başkasından alsan her aldığın ürüne kar koyacak haliyle daha fazlaya gelecek.:emir_bebek:
evt cnm

selam kızlar nasılsınız?bol satışlar opuyorumnanaktan
yeni temsilciyim 2.siparişimi vericem ve 300ü geçti satışlarrımmm hihoyyythihoyyyt

maşallah maşallah..Allah dahada arttırsın olumunekankayizsmile
benim ortalama 4-5 yıldır en çok kullandığım allık o.bence çok doğal ve hoş.ama ten rengin önemli çünkü bazı kişiler pek belli olmuyor diyorlar ama ben çok yoğun sürmememe rağmen gayet güzel duruyor.ten rengin açıksa ve doğal makyaj seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim

ben beyaz tenliyim pembe toparlaklar bede çok hoş durdu sositososito

k12 de 75 i buldum şükr k13 de bulacak gibiyimkaydirigubbakcemile2

kızlar k12de 29tllik paket vardı ya. o paket olarak faturalanmamış. tek tek faturalanmış. tek tek iade yapabiliyo muyuz?

kızlar ben bu ay avonun 23 tl lik numunesini aldım
ama çantasının cırtcırtı yırtık qeldi
ben numuneyi iade edip sağlamını almak istiorum
nasıl iade edicem ?
buqün sipariş vericem yarın korqom qeldiğinde onunla beraber qeri qöndersem olurmu?
bendeki faturasını mı işaretlicem?

kızlar ben bu ay avonun 23 tl lik numunesini aldım
ama çantasının cırtcırtı yırtık qeldi
ben numuneyi iade edip sağlamını almak istiorum
nasıl iade edicem ?
buqün sipariş vericem yarın korqom qeldiğinde onunla beraber qeri qöndersem olurmu?
bendeki faturasını mı işaretlicem?

numunenin geldiği faturanın aslını doldurcaksın cnm,ürünü değiştirceksen o ürünün ismini bul yanına değişimi işaretle,iade ediceksen iadeyi miktar ve tutar kısmını da doldur ,değişim sebebinede hasarlı/akmış yazan seçeneği yani Adiye yaz,imzalamayı unutma.kargodaki görevliye ürünle faturanı bi poşete koy ver onlar hallederler gerisini

numunenin geldiği faturanın aslını doldurcaksın cnm,ürünü değiştirceksen o ürünün ismini bul yanına değişimi işaretle,iade ediceksen iadeyi miktar ve tutar kısmını da doldur ,değişim sebebinede hasarlı/akmış yazan seçeneği yani Adiye yaz,imzalamayı unutma.kargodaki görevliye ürünle faturanı bi poşete koy ver onlar hallederler gerisini

umarım yardımcı olabilmişimdir cnmkaydirigubbakcemile4

anladım canım çok teşekkür ederim a.s.

selam kızlar
bi müşterim benden mat kırmızı ruj istedi ama baktım mat bulamadım yada farkedemedim
bileniniz varmı mat kırmızı ruju K12 de

kızlar sipariş qiriyorum da
sayfa 151de parfümler varya çanta boyu olan
orda 2 turuncu 1 sarı parfüm var
sarının kokusunu vermiş hatta
o parfümün kodu hanqisi oluyo
yanlış qirmek istemiorum
1 mi?
2 mi?
3 mü?

ilkşahcım ben 4 ay oldu avona üye olalı, pek çevrem yok aylık 90/100 liralık satıs yapabiliyorum.bu yüzden 1 ay önce gittigidiyor'a üye oldum satış hakkında hiç bilgim yoktu bende oraya ürün koyup satmayı düşündüm.sisteme girince dükkan için aylık 25 lira istediğini okudum.zaten avondan bu ay ilk defa 25 lira kar yaptım:) bu yüzden vazgeçtim. aylık bu para kesinmi? benmi yanlış anladım? seninde gittigidiyor üyesi olduğunu az önce profilde gördüm.sistem nasıl işliyor? orada alış veriş yapan çokmu en azından sen satabiliyomusun?bu konuda bana bilgi verirmisin?

bunu bende merak ediyorum gerçekten aylık ücret ödeniyormuymuş?

Back