- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.101
kızlar for away kaldırılmıştı en son gördüğümde hala öylemi yoksa satılıyormu?
kızlar for away kaldırılmıştı en son gördüğümde hala öylemi yoksa satılıyormu?
kızlar şu pierre cardinin katoloğuna baktım gayet hoş sexy şeyler varmış yaaklinialirimsmile aslında çok beğendim ben kaitesiz olduğunuda sanmıyorum bu bizim bildiğimiz pierre cardinse eğer.ama biraz fiyatlar yüksekk gibi geldi bana acaba kar oranları % kaç bilen varmı ?gelişi ucuzmudur acaba?yani 50 milyona kendi çamaşırlarımızıda alırız diyorum.birde acaba her ay alışveriş zorunluluğu falan varmı yani istediğim zaman alırım canım istemezsede aylarca almam bu mümkünmüdür kızlar?
slm kızlar dün kolim geldii
yanlız bşy sorcam hani k11 panoramasında yazıodu ya
250 lik en az sipariş verin anewin numunelerini ve cil tipi çarkı falan gönderceklerdii
o çıkmadı
ben toplamda 550 lik girmiştim neden gelmedi acaba
bnm gbibi 250den fazla giripte numuneleri gelen oldu muu?
cvp bekliyorum arkadaşlar acil yoksa avonu arıycam kızlar
birdee arkadaşlarrr avon ii ce cozuttu
geçen ki kolimde(k11) asonsörlü kalem faturama işlendiği halde çıkmamıştıı
dün ki gelen kolimde de (k12)
onda da iki müşterim kaş kalemi istemişti hediyeleride dudak kalemiydi
birinin ki gelmiş diğerinin hediyesi gelmemiş
baktım hediyesi gelmeyen fatuırada işli değil
stok da yoktur sonra gönderilcektir gibi yazı da yoktuu
avaba artık yazmıolarda sonra mı yolluolarrr anlamadım valla
bilgisi olan var mı
hiç böle sorun yaşamamıştım 2 seferdir yaşıyorummm
canım bu katalogun içinde pierre cardinin ek markaları olarak MIORRE,CRB vs.diye bi kaç marka daha var katalogta....genelde pierre cardin serisi pahalı...diğer ek markalar gayet uygun ve kaliteside iyiymiş...
katalog 3 aylık her ay sipariş zorunlulugu yok...
katalog fiyatıyla 50 tllik bi siparişin sana gelişi rahat 30,35 oluyo..ürüne göre temsilci olmak istersen yardımcı olabilirim canım
arkadaşlar kampanya 14 de sayfa 112 de cilt temizleyici ve cilt maskesi var solitions ---soğuktan yıpranmış ciltler için seri bu------ fakat cilt için köpüren temizliyici önermiyorum bana pek iyi gelmiyor ama maskesinden istiyorum kullanan varmı nasıl bir ürün ?????? yada önerebiliceğiniz başka bir maske markası çünkü bu tek kullanımlık maskelere para yatırmak bana mantıklı gelmiyor.......
güzelim kar marjı %50 miş yani 150tllik bir sipars girdiginde 100 tl alıyorlarmıs senden 50 tl kalıyormus sana 25 tllik bir ürün ortalama 18 falanmıs. her ay sipars girmen gerek diye bir sey yokmus. 50tl limit varmıs kargo ücreti ödememek icin.. .ama tek kötü tarafı yeni bi sistem oldugu icin ödeme kapıda yapılıyormus vade yokmus yani...kızlar şu pierre cardinin katoloğuna baktım gayet hoş sexy şeyler varmış yaaklinialirimsmile aslında çok beğendim ben kaitesiz olduğunuda sanmıyorum bu bizim bildiğimiz pierre cardinse eğer.ama biraz fiyatlar yüksekk gibi geldi bana acaba kar oranları % kaç bilen varmı ?gelişi ucuzmudur acaba?yani 50 milyona kendi çamaşırlarımızıda alırız diyorum.birde acaba her ay alışveriş zorunluluğu falan varmı yani istediğim zaman alırım canım istemezsede aylarca almam bu mümkünmüdür kızlar?
kampanya 13 diyicektim yanlış yazmışımmmmm.......bilgisi olanlar yazabilirmiii:uhm:
ha birde sormayı unuttum kızlar pazartesi benim avon parasını ödemem gerekiyor eşim ek dersini ayın 7-8 i gibi alıyor.acaba ödemeyi biraz geciktirsem bir sorun olurmu?olursa kredi kartımla ödeyim yok olmazsa eşimin ek dersi çekmesini bekleyim
tatlım gecickims borcun olur . faiz isler. günde 1milyara 4tl gibi bir faiz oluyrmus.. birde eger bu arada sipars girmek istersen faturalanmıyor....
tamam canım ya çok sağol o zaman ben kartla ödeyim şimdi
naturals yeşil cay özlü soyulan maske var güzel tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?