Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

dün siparişlerim geldi..şu yeni magnify maskara ne kadar kötü çıktı ya.resminde fırçasını kocaman gösteriyor sanki fırcanın ucu yok gibi delikafadulden begenmedim akannehir

bide birşey soracağım..k13 sayfa 26 27 de yer alan make me smile, make me wonder, fire make up parfümleri nasıl?pur blanka,women of earth,treselle,little black dress gibi kokuları seviyorum..bu kokular bunlara mı benziyor yoksa daha ağır veya şekerli bir kokusumu var..fiyatı çok uygun karar veremedim bilmeyince fisfisfis

Son düzenleme:
slm kızlar

avonun ingiltere kataloğu 17. kampanya, sanırım yılbaşı kataloğu:
https://www.avon.uk.com/PRSuite/static/ebrochure/democampaignC1710/e-brochure.html

tam 250 sayfa.. ve muhteşem kampanyalar var.. keşke burda da böyle olsa.. kimbilir belki yılbaşında olur..
bir sterlin yaklaşık 2.25 tl.. resmen soyuluyoruz oysa hiç de zengin değiliz.. daha fakiriz onlardan tam tersi.. devlet deli gibi vergi kesiyor..

yurtdışında ürünleri ucuz markalar türkiye'de lüks marka gibi lanse ediliyor (avonu kasdetmiyorum).. nine west vs gibi.. biz de matah sanıyoruz onları..

Son düzenleme:
ilk sayfalarda farlar incandenses shock maskara paketleri bizim k14 dede var.panoramada gördüm.parfume ağırlık vermişler.türkiye katologuda verir tahminim..biçok parfüme saat hediye ediyor ne güzell ya bizdede olsun kaydirigubbakcemile2 bide onlarda iç çamaşırı erkek çocuk giyim süsler kupalar varmış..daha cıvıl cıvılmış katogorileri kaydirigubbakcemile4

dün siparişlerim geldi..şu yeni magnify maskara ne kadar kötü çıktı ya.resminde fırçasını kocaman gösteriyor sanki fırcanın ucu yok gibi delikafadulden begenmedim akannehir

bide birşey soracağım..k13 sayfa 26 27 de yer alan make me smile, make me wonder, fire make up parfümleri nasıl?pur blanka,women of earth,treselle,little black dress gibi kokuları seviyorum..bu kokular bunlara mı benziyor yoksa daha ağır veya şekerli bir kokusumu var..fiyatı çok uygun karar veremedim bilmeyince fisfisfis

make me wonder ın kokusu şekerli ama diğerlerini bilmiyorm cnm

aaaaa bn magnifity i beğendim valla. yapışmıyo da hiç , müşterilerimde beğendi. fiyatıda uygun.
little black dress favorim . make me wonder'ı da seviyorum. çok ağır değil bence, çok şekerli de değil. wish of love hoppines te güzel. ağır değiller.

aaaaa bn magnifity i beğendim valla. yapışmıyo da hiç , müşterilerimde beğendi. fiyatıda uygun.
little black dress favorim . make me wonder'ı da seviyorum. çok ağır değil bence, çok şekerli de değil. wish of love hoppines te güzel. ağır değiller.

little black dress i seviyorsn begenilerimiz aynı doğrultuda demektir olumunekankayizsmile

ben magnifiy arkadaşıma getirttim pişman oldu birazcık ben kendim denedim acınca sevmedim.yada şöle söyleyeyim shock favorim ondan sonra sevemedim kaydirigubbakcemile3

little black dress i seviyorsn begenilerimiz aynı doğrultuda demektir olumunekankayizsmile

ben magnifiy arkadaşıma getirttim pişman oldu birazcık ben kendim denedim acınca sevmedim.yada şöle söyleyeyim shock favorim ondan sonra sevemedim kaydirigubbakcemile3
öyle desene yahuu. shock bir numara tabi. ama shock olmasaydı 2 tercihim magnifity olurdu..

kızlar hediyeli sayfalardan 2 tane ruj sipariş vermiştm müşteriye.bi tanesinin hediyesini girmişim,diğerininkini girmemişim.ürünlerde geldii.ne kadar safım ben yaa üfffbilmiyorumkismile

kızlar hediyeli sayfalardan 2 tane ruj sipariş vermiştm müşteriye.bi tanesinin hediyesini girmişim,diğerininkini girmemişim.ürünlerde geldii.ne kadar safım ben yaa üfffbilmiyorumkismile

hediyesi olmayanı iade et cnm siparişin varsa tekrar ver yada 75i doldurmak için beğendiğin almayı düşündüğün ama kararsız kaldığın şeyleri söyle 1-2si hoşuna giderse alırsın gerisini iade yaparsın yada şuu pahalı parfümlerin setini söle 75idoldurmak için sona iade edersin :hulya:

cnm yeni üye olduğum zamanlar bendende indirim yapmamı istediler yaptım gelişine ver dediler onuda yaptım hatta fiyat listesini ellerine verdim baktım fazla satış yaptığın zaman gelen hediyeler varya onuda istediler ! bende artık isyan ettim valla hiç kimseye gelişinden vermiyorum sadece kızımın okul arkadaşlarına çok alışveriş yaparlarsa ya düşük alıyorum yada poşete hediye koyuyorum onun dışında sadece kendim alışveriş yapıyorum dolduruyorumda zaten sadece yazlığa gittiğim zaman ara açılıyor onuda çıkmamak için hemen sipariş veriyorum isterseniz 2 kampanya siparişde vermeyebilirsiniz müşteri bulmak çok zor artık herkez avoncu oldu :bbo:
maalesef haklısınız herkes avon satıyor ya bi işyerinde 3kişi birden satar mı cnm? biri gitti iki kişi kaldık :) diğeri de gitmez ki :))))
bi, şekilde çevre edinmem lazım ben buraya 2 ay önce taşındım ilk ay boş geçti sipariş veremedim takım öncüm aradı veremicem dedim bu ay verdim önümüzdeki ay kendime alayım gene diyordum eşim de her ay 75 tl fazla dedi haklı da her ay 75 tl lik kendime nası alayım? önümüzdeki ay müşterim olmazsa gene alamıcam beğendiklerim de kursağımda kalcak. takım öncüm arıcak gene yok dicem ama sinirim bozulursa üyeliğimi iptal ederim bu ne yahu?
canım nedir aslı bu durumun?ablan satıyomuş ya ?oda eldenmi satılıyor?ürünler ucuzmu güzelmi fiyatlar nasıl sen biliyomusun
cnm bi arkdş yapıyodu bizim bu işi. bana çamaşırlar fiyatlı geldi ne bileyim çamaşır bu dokunmadan alınmaz ki?
kızlar ben de yeni başlayanlardanım.şu 23tl lik numune çantası almayı düşünüyorum... nasıl* alan var mı?
cnm ben almıştım içinde pek çok numune var ama hepsi deil sonra eksikleri böyle kotayı doldurmaya az bi miktar kaldığında tamamladım şimdi elimde bütün numuneler var özellikle parfümler çok önemli numunede, insanlar kokusuna bakmadan parfüme o kadar para bayılmak istemiyor haliyle! bence almalısın. ama eğer çevrende krem satabileceğin fazla kişi yoksa sadece parfüm numuneliği de alabilirsin bilemiyorum
işin ilginç tarafı fiyatları yüksek degil ne bileyim bi is camasırı 2,5 tl corap desen öyle gelişi de indirmli olunca baya ucuza geliyordur sıkılıyorum evde artık herkes avon yapıyo bi ek iş daha bulmak istiyorum hehe =)
ben de ek iş istiyorum ya ama çevre lazım sen öğrenciydin dimi senin çevren vardır şekerim
kızlar bu pier cardinin kataloğunda 150 tllik satış yaptın diyelim 50tl senin karın oluo %50 kar gramajı var bide bu avon gibi bankaya para yatırmıosun kargocuya veriosun ürün gelince değişik bişiler yani kızlar az araştırdımda telle üye olunabiliomuş bide çıkardığı katalok 3 aylık oluomuş ekim kasım aralık 3ay boyunca tek katalok
aslında iyi bi şeye benziyo ama kapıda ödeme ters olmuş.
KIZLARRRR Bİ BAKIN............

AVRUPA networking PİERRE CARDİN üyesi oldum....üyelik ücreti 10 tl...ama 10 gündür kampanya var ve ben 5 kuruş para vermeden üye oldum katalogum geldi...

bazı arkadaslar sorular sormuş....cevaplamak istedim...

kataloglar 3 aylık..yeni katalog çıktı...: Avrupa Networking :. // Dorudan Sat Sistemi Yntemiyle Ek Kazan Salayn! ...........................................Avrupa Networking, Pierre Cardin, arba, Carsibasi, Pierre Cardin Coraplari, Ek s, Ek kazan, ek is, ek kazanc, calisma firsati, ic cam

buyrun bakın...
ürünler güzel..kaliteli diyolarlar pahalı seylerde var uygun seylerde var...ama karı güzel..

ücreti ya kredi kartından çektiriyosunuz kapıda....yada peşin kargocuya ödüyosunuz kapı para peşin veriliyo yani...

amaaaaaaa stok sorununa deli oluyosanız hiç başlamayın :)

stoklar bir türlü yenilenmiyor...geldimi gelmedimi diye sürekli takip gerektiriyo galiba az ürün üretiyolar stoklar hemen bitiyo..

ara ara koyuyolar işte...bugun yakaladım ve sipariş verdim ilk kez..

bu arada kargo limiti 50 tl fazla değil..
cnm hayırlı olsun inş

cnm ben make me wonderın numunelerinden almıştım geçen ay, benm hoşuma gitti k13te almayı planladıklarım içinde onlar da var

kızlar kargom dün geldi hevesle açtım her şey tamamdı zaten bi göz temizleyicili maskara vardı ya magnifity mi ne o siparişti diğerlerini hep kendime almıştım
elaida yüüzk harika bişeymiş:) sahte gibi durmuyo ben bayıldım
ayrıca protogoruj almıştım ona da bayıldım
aldığım her şey süperdi göz kalemi likit eyeliner color trend ruj (ruj yokmuş da makyaj çantamda ne denk geldiyse aldım aslında) banyo köpüğü siyah nokta temizleyici jeli bilmiyorum bi tek nasıldır die ama iyidir herhalde diyorum
k13e bayıldım bu arada ama inş müşteri bulurum yoksa eşim almama izin vermicekkkk senağlama

maalesef haklısınız herkes avon satıyor ya bi işyerinde 3kişi birden satar mı cnm? biri gitti iki kişi kaldık :) diğeri de gitmez ki :))))

bende muzdaribim bu konudan herkese indirim yapıodum en başında. baktım 3-5 derken karı bırakın zarar edicem yani . zaten ne kadar kalıoki geriye. o da verilen emek için kar kalsın yanımıza yani. indirim yapmıyorum kimseye. zaten herkes indirimdeki ürünlerden alıyor takip edipte. daha ne indirimi yapıcazzz...boşverin..

kızlar kargom dün geldi hevesle açtım her şey tamamdı zaten bi göz temizleyicili maskara vardı ya magnifity mi ne o siparişti diğerlerini hep kendime almıştım
elaida yüüzk harika bişeymiş:) sahte gibi durmuyo ben bayıldım
ayrıca protogoruj almıştım ona da bayıldım
aldığım her şey süperdi göz kalemi likit eyeliner color trend ruj (ruj yokmuş da makyaj çantamda ne denk geldiyse aldım aslında) banyo köpüğü siyah nokta temizleyici jeli bilmiyorum bi tek nasıldır die ama iyidir herhalde diyorum
k13e bayıldım bu arada ama inş müşteri bulurum yoksa eşim almama izin vermicekkkk senağlama

eladia yüzüğü bende aldım çok beğendim. hemen gösterdim müşterilerime. siparişleri aldım. çoğu beğendi ama takmadıkları için almadılar. yoksa rekor yapmıştım yüzükte yani. bir de bu k13 sayfa k80 deki leopar desenli kenya yüzük nasıl . alan varmıki aramızda. o da eladia gibi şık mı duruyor acaba???

Son düzenleme:
bende muzdaribim bu konudan herkese indirim yapıodum en başında. baktım 3-5 derken karı bırakın zarar edicem yani . zaten ne kadar kalıoki geriye. o da verilen emek için kar kalsın yanımıza yani. indirim yapmıyorum kimseye. zaten herkes indirimdeki ürünlerden alıyor takip edipte. daha ne indirimi yapıcazzz...boşverin..

eladia yüzüğü bende aldım çok beğendim. hemen gösterdim müşterilerime. siparişleri aldım. çoğu beğendi ama takmadıkları için almadılar. yoksa rekor yapmıştım yüzükte yani. bir de bu k13 sayfa k80 deki leopar desenli kenya yüzük nasıl . alan varmıki aramızda. o da eladia gibi şık mı duruyor acaba???

evet cnm ya haklısın da çevre edinmem lazım acilen yoksa hevesim kursağımda kalcak kendime de alamıcam:)
ay elaidia ya bayıldım valla
bu arada k12de cnm leopar desenli yüzük
ben almadım ama güzele benziyo bi arkadaşımda neena mı ne vardı onu görmüştüm yüzük o da k12 sf 82de o da şık duruyo valla ama bana büyük geldi taşıi benm parmaklar uzun deil hoş durmaz die üşündüm ama isteyen seven için tavsiye edebilirim vallaaaa kaydirigubbakcemile2

esss şimdi kampanya varve üyelik ücreti vermiyoruz öylemi?? her 3 ayda bir ürün siparişi vermek zorunluluguvarmı ve iade edilebiliyormu ??????

canım 3 ayda bir sipariş verme zorunluluğu yok biliyorum ben..

evet yanlış veya defolu bi ürün gelirse kargoya gidip karşı ödemeli deyip hiç bi ücret ödemeden gönderebiliyosun canım...

şuanda kampanya varmış mesela ben 10 tl ödemedim..kapıya kargo geldi katalogumu verdi gitti...önceden üye olanlardan ücret almışlar

k13te;
acaba anew rejuvenate değer mi dyorum çanta için almak? yaşım 32, hiç krem kullanmıyorum:)

sf 26daki make me wonder make me fire up make me smile denemek istiyorum 3 tanesi 10 diyor ya fiyatı çok uygun ama smile hakkında hiç bilgim yok diğer kokuları biliyorum

sf 43te top allık var ya inci parlaklığı diyor ben parlak olmayan allık istiyorum aslında ama bu fiyatlar çok uygun acep denesem mi diyorum:) allık fırça göz kalemi 33 tl çok uygun

fondöteni calming effects çok methini duyduğum için almak istiyorum çok kullanmam fond ama bulundun elimde diyorum daha da ucuzlamaz

planet spa japanese sake an rice serisi paket 28 tl çok uygun geldi bana bi arkdş bi ürününden de çok memnun onu da düşünüyorum

bayrama kadar şu kolonyadan da alıp k.valdeme götürüversem iyi olur bu fiyata kolonya nerde 6,90

ama asıl inidirim broşüründeki;

şekillendirici sprey likit vaks çok uygun onu deneyen var mı nasıl işe yarıyor mu ben saçımı kestirdim öyle bi ürüne ihtiyacım var

inceltici kemere daha önce denk gelmemiştim ama işe yarıyosa ablama alsam diyorum benm doğum sonrası göbek kalmadı ama ablamda hala var

bi de acaba sparkling circle saat mi yoksa iki tonlu twist saat mi diyorum ama eşimden çekindiğime susuyorum:PP

unna küpeler çok şık, rosie yüzük nası duruyo ki öyle renkli bi yüzük her şeyle kullanılır

ama asıl favorim sf 10daki pear droplet yüzük pırlanta gibi duruyo ama yakından görmek lazım

yılan derisi görünümlü cüzdanı daha önce alan oldu mu ki? bi cüzdana ihtiyacım var az daha beklesem mi

ay kızlar hepsi çok güzel ya

canım 3 ayda bir sipariş verme zorunluluğu yok biliyorum ben..

evet yanlış veya defolu bi ürün gelirse kargoya gidip karşı ödemeli deyip hiç bi ücret ödemeden gönderebiliyosun canım...

şuanda kampanya varmış mesela ben 10 tl ödemedim..kapıya kargo geldi katalogumu verdi gitti...önceden üye olanlardan ücret almışlar

ay aklımı çelicen şimdiiii

üyelik ücreti yok
sipariş verme zorunluluğu yok
kar marjı iyi
doğru anlıyorum değil mi?
bi tek stok sorunu var o kadar

k13te;
acaba anew rejuvenate değer mi dyorum çanta için almak? yaşım 32, hiç krem kullanmıyorum:)

sf 26daki make me wonder make me fire up make me smile denemek istiyorum 3 tanesi 10 diyor ya fiyatı çok uygun ama smile hakkında hiç bilgim yok diğer kokuları biliyorum

sf 43te top allık var ya inci parlaklığı diyor ben parlak olmayan allık istiyorum aslında ama bu fiyatlar çok uygun acep denesem mi diyorum:) allık fırça göz kalemi 33 tl çok uygun

fondöteni çok methini duyduğum için almak istiyorum çok kullanmam fond ama bulundun elimde diyorum daha da ucuzlamaz

planet spa japanese sake an rice serisi paket 28 tl çok uygun geldi bana bi arkdş bi ürününden de çok memnun onu da düşünüyorum

bayrama kadar şu kolonyadan da alıp k.valdeme götürüversem iyi olur bu fiyata kolonya nerde 6,90

ama asıl inidirim broşüründeki;

şekillendirici sprey likit vaks çok uygun onu deneyen var mı nasıl işe yarıyor mu ben saçımı kestirdim öyle bi ürüne ihtiyacım var

inceltici kemere daha önce denk gelmemiştim ama işe yarıyosa ablama alsam diyorum benm doğum sonrası göbek kalmadı ama ablamda hala var

bi de acaba sparkling circle saat mi yoksa iki tonlu twist saat mi diyorum ama eşimden çekindiğime susuyorum:PP

unna küpeler çok şık, rosie yüzük nası duruyo ki öyle renkli bi yüzük her şeyle kullanılır

ama asıl favorim sf 10daki pear droplet yüzük pırlanta gibi duruyo ama yakından görmek lazım

yılan derisi görünümlü cüzdanı daha önce alan oldu mu ki? bi cüzdana ihtiyacım var az daha beklesem mi

ay kızlar hepsi çok güzel ya

make me up çok güzel, hafif şekerli bir kokusu var.normalde şekereli kokuları sevmem ama bunu sevdim,calming effects bnde beğeniyorum. çok güzel bir fondoten.
planet serisinden gri olanı kullanıyorum ölü deniz mineralleri olanı.vücut scrub undan çok memnunum.:) güzel kokuosun , cildini arındırdığı hissediyosun gerçekten.:) kardeşimde planet zeytinyağlı serisini kullanıyor. saç bakım yağın ve saç maskesinden memnun ben daha denemedim. tayland nilüfer çiçeği vücut peelingini çok merak ediyorum. ondan alcam scrub bitince. kolanyada iyi bir fiyat.alacağm herhalde bu ay fazla aştım limiti ama olsun.:1::1:

Son düzenleme:
Back