Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm mesajıma bakarsan ben supermagnfy i hiç begenmediğimi dile getirmiştim hatta birazdan mesajı bulup yayınlayacagım :)
ebrucum ben senin beğenmediğini doğru anladım ama anlatamadım sanırım
sen beğenmedin ama belki ben beğenirim deyip aldım.ama senin haklı olduğun rimelim gelince anladım kaydirigubbakcemile3 yeni çıkan maskarayıda sen beğendiğin için güvenerek sipariş vercem k.13 te kaydirigubbakcemile5

gul_eser kullanıcısından alıntı
teşekkürler.hatırlatmak adına şöyle söyleyebilirim
Üstüste geçmiş üç adet kare
parçadan oluşan
parlak pirinç kaplama küpe ve yüzük
şeffaf renkli camlar ile dekore edilmiştir.
Birer adet Amber, Kehribar ve Ametist taş ile süslenmiştir
3 taş ismi saymışsın ama zaten amberin diğer adı kehribar,yani ayrı bir taş değil :1no2:

arkadaşım haklı olabilirsin bu konuda bilgim yok, netten kopyaladım o yazıyı...

KIZLARRRR Bİ BAKIN............

AVRUPA networking PİERRE CARDİN üyesi oldum....üyelik ücreti 10 tl...ama 10 gündür kampanya var ve ben 5 kuruş para vermeden üye oldum katalogum geldi...

bazı arkadaslar sorular sormuş....cevaplamak istedim...

kataloglar 3 aylık..yeni katalog çıktı...: Avrupa Networking :. // Dorudan Sat Sistemi Yntemiyle Ek Kazan Salayn! ...........................................Avrupa Networking, Pierre Cardin, arba, Carsibasi, Pierre Cardin Coraplari, Ek s, Ek kazan, ek is, ek kazanc, calisma firsati, ic cam

buyrun bakın...
ürünler güzel..kaliteli diyolarlar pahalı seylerde var uygun seylerde var...ama karı güzel..

ücreti ya kredi kartından çektiriyosunuz kapıda....yada peşin kargocuya ödüyosunuz kapı para peşin veriliyo yani...

amaaaaaaa stok sorununa deli oluyosanız hiç başlamayın :)

stoklar bir türlü yenilenmiyor...geldimi gelmedimi diye sürekli takip gerektiriyo galiba az ürün üretiyolar stoklar hemen bitiyo..

ara ara koyuyolar işte...bugun yakaladım ve sipariş verdim ilk kez..

bu arada kargo limiti 50 tl fazla değil..
ess 40 liralık bi ürünün gelişi ne kadaroluyor canım??

esss şimdi kampanya varve üyelik ücreti vermiyoruz öylemi?? her 3 ayda bir ürün siparişi vermek zorunluluguvarmı ve iade edilebiliyormu ??????

geliş fiyatına avon satan varmı acaba? daha önce bende yapmıştım ama iptal ettim..
bikaç kolye alıcam bu konuda yardım edebilirmisiniz bana kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar 480 tl siparişim var verisem kahve makinesi gelrmİ?10000 kişi sipariş vermişmidir acaba.acil cvp

Bence O iŞ Zor Biraz Canım 450 Bin Tane Temsilcisi Var Çogu İlk Anda Girdi O Siparişleri Şuan Dolmuştur Limit Eminim..

cnm bence avon önüne gelene verio bu kahve makinasını veya herkes 480 tllik sipariş veremio çünkü cuma günü sipariş verdm bu sabah geldi kahve makinası 2.ye

ilkşahhh çok şanslısın yaa bütün hediyelerini alıyosunnn hepsini güle güle kullan canım..Keşke bende o kadar satış yapabilsemmm.yada sen benim takım öncüm olsannn :)))

Back