Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mrb arkadaşlar.avonun kışa hazırlık paketleri varya 17.5 tl olanlar.o paketler hakkında bilgisi olan varsa anlatabilirmi.sitesinede baktım blamadım.etrafımdada avon mt yok.siparişi sizden birine verebiliyormuyuz nasıl alabiliriz?

güzelim kar marjı %50 miş yani 150tllik bir sipars girdiginde 100 tl alıyorlarmıs senden 50 tl kalıyormus sana 25 tllik bir ürün ortalama 18 falanmıs. her ay sipars girmen gerek diye bir sey yokmus. 50tl limit varmıs kargo ücreti ödememek icin.. .ama tek kötü tarafı yeni bi sistem oldugu icin ödeme kapıda yapılıyormus vade yokmus yani...

cnm siz bu şekilde hesaplıyorsunuz ama 150 tl sipariş girdiğinizde sizden 100 tl alıyorlar ise bunun kar markajı %33 civarı oluyor %50 derseniz 150 tl girdiğinzde 75 tl size kalması lazım aranızda yanlış anlaşılma var sanırım :)

cnm siz bu şekilde hesaplıyorsunuz ama 150 tl sipariş girdiğinizde sizden 100 tl alıyorlar ise bunun kar markajı %33 civarı oluyor %50 derseniz 150 tl girdiğinzde 75 tl size kalması lazım aranızda yanlış anlaşılma var sanırım :)

ben temsilci degilim canım sadece kendi sitesinde yazılanları okudum buraya yaazdım bvenimde kafamda ck soru isaretleri var esesss gelince ondan alıcam kesin bilgiyi o temslici cünküüm =)

arkadaşlar makyaj biraz fazla yapıyorum yani her gün hiç yapmasamda kapatıcı mutlaka kullanıyorum herhengi bir cilt sorunum yok sivilce falan hiç yok ama makyajdan dolayı gözaltlarımda morarma oldu ne önrirsiniz acaba varmı kullananlar :)

mrb arkadaşlar.avonun kışa hazırlık paketleri varya 17.5 tl olanlar.o paketler hakkında bilgisi olan varsa anlatabilirmi.sitesinede baktım blamadım.etrafımdada avon mt yok.siparişi sizden birine verebiliyormuyuz nasıl alabiliriz?

canım burda yalovadan olan arkadaslar sizinle özel olarak iletişim kurarlar . o paket internet sayfasında var canım hürriyet gazetesi de yayınlamıstıı..

ben temsilci degilim canım sadece kendi sitesinde yazılanları okudum buraya yaazdım bvenimde kafamda ck soru isaretleri var esesss gelince ondan alıcam kesin bilgiyi o temslici cünküüm =)

anladım cnm bende düşündüm bu işten almayı ama ben sadece bayanlara hitab eden bir katalog bulursam istiyorum

arkadaşlar makyaj biraz fazla yapıyorum yani her gün hiç yapmasamda kapatıcı mutlaka kullanıyorum herhengi bir cilt sorunum yok sivilce falan hiç yok ama makyajdan dolayı gözaltlarımda morarma oldu ne önrirsiniz acaba varmı kullananlar :)

ebru canım bu konuda bi bilgim yok ama sen sacların icin özel bakım yapıoymusun canım

Zararın Neresinden Dönsen Kar Canım Ararsa Yok Sipariş Nasıl Verim de Son Gün Ver Kendini Zora Sokma Hiç Bişeycik Yapamaz kaydirigubbakcemile3

evet canım bundan sonra öyle yapacağım sağolasın opuyorumnanaktan

birde birşey sormak istiyorum bir müşterim o far hediyeli rujlardan istedi..
rujun koduyla farın kodunu gireceğim farı sistem otamatik ücretsiz ekleyecek di mi kızlar..
uzun zamandır yapmıyorum unuttum bilmiyorumkismile

teşekkürler.asıl benim öğrenmek istediğim burdan sipariş veremezmiyiz?

canım avonun sitesinde müsteri olmak icin basvuru var o foru doldurursan sna en yakın temsilci ile itişime gecmeni saglayacaklar .. dilersen sende temsilci olabilirsin yardımcı olabiliriz bütün arkadslar sorun yasdıgında falan....

Back