Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım avonun sitesinde müsteri olmak icin basvuru var o foru doldurursan sna en yakın temsilci ile itişime gecmeni saglayacaklar .. dilersen sende temsilci olabilirsin yardımcı olabiliriz bütün arkadslar sorun yasdıgında falan....

teşekkür ederim canım.olmak isterdim fakat bebeğim var onunla fazla sağa sola gidemiyorum.tanıtmak içinde dolanmak lazım:)

ben sürekli geciktiriorum daha bugüne kadr 1 tlyi geçmedi ödediğim faiz

sf 26daki make me wonder make me fire up make me smile denemek istiyorum 3 tanesi 10 diyor ya fiyatı çok uygun ama smile hakkında hiç bilgim yok diğer kokuları biliyorum

sf 43te top allık var ya inci parlaklığı diyor ben parlak olmayan allık istiyorum aslında ama bu fiyatlar çok uygun acep denesem mi diyorum:) allık fırça göz kalemi 33 tl çok uygun

bende s26 daki parfümlere takıldım.her söyleyen make me wonderin güzel oldugunu söyledi onda karar kıldım olumunekankayizsmile
benim tenim beyaz.ablamda bu top allıkların pembeli olanından vardı(s43 deki pembemi bronzmu bilemedim katolog olmadığı için) kullandım.çok begendim.öle çok bir parlıklıgıda yoktu.gerçi ben parıltıyı severim varsada gözüme görünmemiş olabilir delikafadulden paket fiyatı gerçekten çok uygun.benim frçam oldugu için sadece allıklardan düşünüyorum aklinialirimsmile

off off o bu derken yine bissürü alacam bu ay akannehirakannehir

bende s26 daki parfümlere takıldım.her söyleyen make me wonderin güzel oldugunu söyledi onda karar kıldım olumunekankayizsmile
benim tenim beyaz.ablamda bu top allıkların pembeli olanından vardı(s43 deki pembemi bronzmu bilemedim katolog olmadığı için) kullandım.çok begendim.öle çok bir parlıklıgıda yoktu.gerçi ben parıltıyı severim varsada gözüme görünmemiş olabilir delikafadulden paket fiyatı gerçekten çok uygun.benim frçam oldugu için sadece allıklardan düşünüyorum aklinialirimsmile

off off o bu derken yine bissürü alacam bu ay akannehirakannehir

canıım oooo daha neler neler alacaksnz valla bende her ay artık bişi almıcm diorum ama katalog gözümn içine içine bakıo al al al dio sanki

evet canım bundan sonra öyle yapacağım sağolasın opuyorumnanaktan

birde birşey sormak istiyorum bir müşterim o far hediyeli rujlardan istedi..
rujun koduyla farın kodunu gireceğim farı sistem otamatik ücretsiz ekleyecek di mi kızlar..
uzun zamandır yapmıyorum unuttum bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

cnm gün fatura üzerinden %0,15 kuruş faiz koyuor her gün 1 tl faiz koyması içn faturanın 1500 tllik olması gerekiyor

canım ya ben sadece kendime aldığım için doksan küsür bişeydi.100 desek günlük eski parayla 150binmi yani?10 günde 1,5 milyon yapar o zaman .oda bişey değilmiş ya o zaman geciktirebilirim.eminsin dimi ilkşah sonra faturayı katlamayım kartla ödeyim şimdiden

kızlar avon katoloğuna baktım yeni katolog olması lazımsiyah bi çanta var onun boyutları büyükmü acaba bde leoparlı bi çanta var almak istiyorum ama umduğumdan küçük gelirmi diye düşünüyorum ölçüleri var ama kafamda tasarlayamadım kzlar varmı görenizin acaba:utangac:

canım ya ben sadece kendime aldığım için doksan küsür bişeydi.100 desek günlük eski parayla 150binmi yani?10 günde 1,5 milyon yapar o zaman .oda bişey değilmiş ya o zaman geciktirebilirim.eminsin dimi ilkşah sonra faturayı katlamayım kartla ödeyim şimdiden

benim 350tl fln oldugu zaman bi haftada 2,5 mu ne oluyordu canım..

kızlar avon katoloğuna baktım yeni katolog olması lazımsiyah bi çanta var onun boyutları büyükmü acaba bde leoparlı bi çanta var almak istiyorum ama umduğumdan küçük gelirmi diye düşünüyorum ölçüleri var ama kafamda tasarlayamadım kzlar varmı görenizin acaba:utangac:

canım siyahı bilmem ama leoparlıdan sakın alma takamıyosun bile hemen koluna aldınmı kolunun şekliyle eziliyo çanta uğraşki düzeltesin ne cüzdanı ne çantası hiç hoş değil ben beğenmedim çantanın dışıda naylıondan kaplı çok pişmanım aldığımaaaaaa:delphin:

eminm cnm 90 tl ise 10 gün 1,35 tl faiz işler

canım siyahı bilmem ama leoparlıdan sakın alma takamıyosun bile hemen koluna aldınmı kolunun şekliyle eziliyo çanta uğraşki düzeltesin ne cüzdanı ne çantası hiç hoş değil ben beğenmedim çantanın dışıda naylıondan kaplı çok pişmanım aldığımaaaaaa:delphin:

ay saol bidenem alıcaktım bak iyikide danışmışım siyahtan alanda yok galiba saol canmm olumunekankayizsmile

ilkşahcım ben 4 ay oldu avona üye olalı, pek çevrem yok aylık 90/100 liralık satıs yapabiliyorum.bu yüzden 1 ay önce gittigidiyor'a üye oldum satış hakkında hiç bilgim yoktu bende oraya ürün koyup satmayı düşündüm.sisteme girince dükkan için aylık 25 lira istediğini okudum.zaten avondan bu ay ilk defa 25 lira kar yaptım:) bu yüzden vazgeçtim. aylık bu para kesinmi? benmi yanlış anladım? seninde gittigidiyor üyesi olduğunu az önce profilde gördüm.sistem nasıl işliyor? orada alış veriş yapan çokmu en azından sen satabiliyomusun?bu konuda bana bilgi verirmisin?

Back