• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu avon hep elinde kalmış satılmayan ürünleri bize hediye olarak veriyor. limitleride aşırı yüksek.git gide de yükseliyor. bakalım sonumuz ne olcak

avona hedıyelerın lımıtının yuksek olması ve hedıyelerının kalıtesızlıgı ıle ılgılı toplu maıl gondermek ısteyen temsılcıler
1-maviyesil1999
2-nzl-erl
3-corummelek
4-alleme
5- beautiful_girl
6-fatunuz
7-ozlem71
8-esperanza
9-melissa91

bende verebılıorum bı oncekını odemeden ole sacma sey olmazkı zten.mesela bıkampanyanın en son gunu verırsem sıparısımı dıgerınınde ılk gunu vermek ıstesem olmıckmı yanı..
ıcın rahat olsun verılıyor ama son odemesı gecmedıyse alırlarmı bılmıom onu
canım 5-6 gün geçti takım öncüm dediki önce yatır daha sonra verirsin

kızlar ödenmemiş faturanız varsa sipariş verebiliyosunuz,faturanın günü geçmediyse sipariş geliyo ama geçtiyse kaydediliyo,fatura ödenince geliyo yani hem faiz ödüyosunuz hem siparişiniz takılıyo neyazıkki.

yok zarar etmiorm kargo ücreti yok tek tük bi iki ürün isteyen bi teyzem olur bi yengem olur öyle onlarıda arkadaşınkine ekliyorm öyle

avona hedıyelerın lımıtının yuksek olması ve hedıyelerının kalıtesızlıgı ıle ılgılı toplu maıl gondermek ısteyen temsılcıler
1-maviyesil1999
2-nzl-erl
3-corummelek
4-alleme
5- beautiful_girl
6-fatunuz
7-ozlem71
8-esperanza
9-melissa91
10-magnlina

Arkadaşlar bişey sorucam.Ben yeni avon temsilcisiyim.Bu ay ilk siparişimi vericem.Henüz pek sipariş toplayamadım.Kampanyanın sonuna doğru sipariş versem sorun olurmu?Hepsi gelirmi siparişlerimin?

kızlar ben kredi kartıyla ödeme yapmayı düşünüyorum
nasıl yapılıyor...
4 taksit uygulaması varmış nasıl oluyor o acaba???
kredi kartlı ödeme nasıl yapılıyor...
bir de ben takım öncümü d eğiştirmek istiyorum anlaşamıyorum pek...
mesela bazen limitim dolmuyor kendisi doldurmama yardım edeceğime diğer temsilcilerden ben sana getiririm diyor hediye alma
ihtimallerimi de yok ediyor anlayacağınız

kızlar roll -on promosyonu sayfamda görünmüyor bir sorun mu var
ürünlerin son gönderim sayfasında roll-on için çıkması gereken ürün isimleri çıkmıyor en son gönderime geldiğinde promosyon kazanılmadı diyor

arkadaşlar bişey soracaim ungaronun siyah çantası var hani parlak deri siyah o çantayı bulamıyorum elinde olan varsa satacak felan nasıl bulabilirim?

Back
X