Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

amma zor oldu ama verdim siparişimi:))
internette site yenileniyorken sipariş vermek deveye hendek atlatmak gibi birşey. neyse sonradan stok sıkıntısı yaşamayayım da:)) :lepi:

akşam msj geldi.her 160 tl siparişe bir hediye diye.

göz makyaj temizleyicisi,ilk siparişimde almıştım.bir arkadaşıma verdim.

ne makyaj temizleyicisiymiş ya ver, ver bitmiyor...

arkadaşım ben katoloğu gördüm netten de daha önce de yazmıştım bu parfüm alana verdikleri küpeleri beğendim de parfüm almadan küpeleri alabilir miyim
bi de aylaynır ihtiyacım var ama bu katologdaki simli hoşuma gitmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
parfüm almadan küpeleri alırsanız normal fiyatına geliyo 24 tl civarı bişey.. o parayada degmez yani.. hediye limitini 160 çıkarmıslar hedilerde berbat duş jeli kuru saçlar için saç maskesi soft musk deodorant.. hadi limiti yükseltiyosunuz bari adam gibi güsel hediyeler koyun..

ben zaten parfümü alan birisi varsa küpeleri istemiyorsa onu alayım diyorum yoksa 24 lira verip küpeyi ne yapayım

ben zaten parfümü alan birisi varsa küpeleri istemiyorsa onu alayım diyorum yoksa 24 lira verip küpeyi ne yapayım

benim müşterilerimden de biri parfümü istedi ama küpeyi istemedi ben getirtiyorum çünkü bakmak isteyenler var olmazsa neden olmasın:enbuyukkk:

biz hediye limitleri çookkk yüksek diye mesaj attıkça onlar limiti daha da artırıyorlar...belki yılbaşı kam.diyedir bakalım bundan sonra nasıl olacak:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…