- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.661
bi kaç tane sanırım ama ilk anda verdikten sorun yok
kam 14.den mi yok henüz
canım parfümü almadan galiba normal fiatıyla satılıyor
evet canım henüz 14 ten yok siparişim.daha katalogları dağıtalı bikaç gün oldu.Henüz dağıttıklarıma sormadım bişey isteyip istemediklerini.[/QUO
hımmm anladım çoğu dün akşam girdi 14.den siparişleri stoklarla sınırlıdır diye belirtilen ürünlerden ilk gün istersen oluyo yoksa kalmıyo.senağlama.ver an önce kam 01 kataloğuna başlanır...istersen bi an önce gir ve 01 kampanya katalogları getirt ve hemen dağıt kam. başladığı günün öncesinde müşterilerine ulaş isteklerini öğren ve ilk gün ver siparişlerini ...herkesten önce yeni kataloğa ulaşmak müşterileri de şevklendiriyo...hihoyyyt
dün akşam kam.14den 335 tl.lik girdim..10-15 gün sonra 2. siparişleri giriyorum..bir yandan bir sonraki kam. yürütüyorum..
düşündüklerimi ve kendi uygulamamı anlatmak istedim,senin isiçin de bi fikir olur hem kolay gen -booolllllll müşterikaydirigubbakcemile5
amma zor oldu ama verdim siparişimi:))
internette site yenileniyorken sipariş vermek deveye hendek atlatmak gibi birşey. neyse sonradan stok sıkıntısı yaşamayayım da:)) :lepi:
parfüm almadan küpeleri alırsanız normal fiyatına geliyo 24 tl civarı bişey.. o parayada degmez yani.. hediye limitini 160 çıkarmıslar hedilerde berbat duş jeli kuru saçlar için saç maskesi soft musk deodorant.. hadi limiti yükseltiyosunuz bari adam gibi güsel hediyeler koyun..
ben zaten parfümü alan birisi varsa küpeleri istemiyorsa onu alayım diyorum yoksa 24 lira verip küpeyi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?