• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende verebılıorum bı oncekını odemeden ole sacma sey olmazkı zten.mesela bıkampanyanın en son gunu verırsem sıparısımı dıgerınınde ılk gunu vermek ıstesem olmıckmı yanı..
ıcın rahat olsun verılıyor ama son odemesı gecmedıyse alırlarmı bılmıom onu

arkadaşım ben katoloğu gördüm netten de daha önce de yazmıştım bu parfüm alana verdikleri küpeleri beğendim de parfüm almadan küpeleri alabilir miyim
bi de aylaynır ihtiyacım var ama bu katologdaki simli hoşuma gitmedi

alabilirsin canım

parfüm almadan küpeleri alırsanız normal fiyatına geliyo 24 tl civarı bişey.. o parayada degmez yani.. hediye limitini 160 çıkarmıslar hedilerde berbat duş jeli kuru saçlar için saç maskesi soft musk deodorant.. hadi limiti yükseltiyosunuz bari adam gibi güsel hediyeler koyun..

CANIM 160TL BU SÖYLEDİĞİN HEDİYELER 540TL ROBOT BUNLARIN ARASINDA BAŞKA HEDİYE YOKMU??KAMPANYA 14TEN 400TL LK SİPARİŞİM VAR BU DANDİK HEDİYELERDEN BAŞKA BİŞE ALAMICAKMIYIM AMAAA HAKSIZLIK YAAAAsenağlamasenağlamasenağlama

ARÇELıK tiryaki ve elektrikli süpürge de var.

çaycı,nın limiti 850,süpürgede 1.590 süpürgeyi alacak varmı???

ben yüzü tamamlayana kadar neler çektim 160 a bu saydıklarından sadece bir parça geliyorsa uğraşmama bile değmez tek parçaysa hediyeleri onlara kalsın

mrb arkadaşlar bende avon temsilcisiyim
katılıyorum size hediyeler çok basit ve limitleri çok yüksek gittikce limitleri yükseltio avon o kadar mail atmamamıza rağmen bu durumdan bende şikayetciyim

bende 3 kampanyadır avon temcılsıyım. zaten yenı başladığım için limitler gerçkten yüksek geldı banada benı de yaz canım listene :sm_confused:

avona hedıyelerın lımıtının yuksek olması ve hedıyelerının kalıtesızlıgı ıle ılgılı toplu maıl gondermek ısteyen temsılcıler
1-maviyesil1999
2-nzl-erl
3-corummelek
4-alleme
5- beautiful_girl
6-fatunuz
7-ozlem71
8-esperanza

Selam kızlar... ben kendim girmedim takım öncüme verdim o girsin diye umarım stok sorunu yaşamam ...
hediye limiti 160 ve hediyeler çok dandik...
en azından ruj,maskara tarzı şeyler olabilirdi...
4 tane filan saç kremi gelicek demmkki bna hediye...
sizin nasıl işler

Kızlar biraz karışmış galiba,4-10 aralık arası verilen her 160 lr siparişe bir hediye var,
7-saç maskesi
8-soft musk deodorant
9-yüz kremi
10-duş jeli
Avon cimriliğinden hiç taviz vermemiş gene...
Diğer hediyeler ise
540 tl-mini rondo
850 tl-çaycı + rondo
1.590 da elektrik süpürgesi+ rondo+çaycı tabi 10 tanede katolg olcak.
Pes diyorum başka bişey demiyorum mail falan hikaye anlamıyolar.
Bu arada 7 aralıktan önce verilen siparişlerede saç maskesi...

Son düzenleme:
Back
X