- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.641
mirayy takım öncüsümüsün?
yok cnm daha okadar ilerleyemedim,3.siparişimi vericem bu hafta
yeniyim yanii daha a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mirayy takım öncüsümüsün?
eğer 180 tllik sipariş verirseniz gündüz kremi gelecek
slmmmm
3. siparişte canlandırıcı gündüz kremi,(185 tl üstü olursa)
4.siparişte soft musk parfüm(200 tl üstüne )sositososito
çok sağol tatlım opuyorumnanaktan
kızlar birşey soracam benim k12 den full speed gelmedi o ellerinde varmış k13 ten yarısından fazla ürünüm gelmemişti bende kendim 75 tllik ürün verip gelsin die düşünüyordum mail attım avona stoksuzluk çalışmaları dewam ediyormuş sipariş versem ürünlerim gelirmi acaba
kızlar avonda bss olanlar ne olur acil işe başlıycam ama çok tereddütlerim var 5 yıllık işimi bırakıyorum işim rahattı ama parası azdı avonda nasıl çok kafam karışık yardım ne olur....!!!!
arkadaşlar ankaradayım ben bu katoloğun bi de indirimli katoloğu oluyor ondan bişeyler isteyeceğim de kimseyi bulamadım ankarada oturan ve bana yardım edebilecek birisi var mı varsa acil cevap bekliyorum
ben de sac bakım ürünü arıyorum aklımda ıkı tane urun var
bir tanesı yesıl kapaklı durulanmayan bakım kremı
dıgerı de bademlı balsam ,
sizce hngısi ,veya bunların dısında hangısı olur ..fıyatları nedır kızlar..
yarın verılıo ılk sıparısler dımı k 14 un
ben daha siparişlerimi bugün teslim ettim.henüz yeni siparişim yok .
arkadaşları göremedim,bugün kızım hasta gidemedim okula.
ve dikkattt!!!!!!!!!
k.14 de stoklarla sınırlı denen birkaç ürün var onlardan siparişiniz varsa hemen ilk anda girin siparişlerinizi ,internetten yoğunluk sebebiyle sorun yaşarsanız tel.ile verebilirsiniz uzun sürüyo ama herkes uğraşırken siz halletmiş olursunuz,stoksuzluk da yaşamazsınız.....
k14 de tek ürün var galiba stoklarla sınırlıdır denen. bende akşam 8 de vermeyi düşünüyorum geçen sefer çok kötü yaşadım stoksuzluk olayını. bakalım netten verebilirim inşallah.