M
meLody87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.601
avonun en sevdiğim parfümü today çok güzel bi koku inanılmazz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avonun en sevdiğim parfümü today çok güzel bi koku inanılmazz..
hmm bide ungaro çok kalıcı kızlar
Karın olmuyomu hiç onunla alırsın işte tatlım
Super full maskara 10 tl
Pro-to-go rujlar 11 tl
Çift uçlu göz kalemleri 7 tl
Yıldız şeklinde rujlar 6 tl
Tekli göz farları 7 tl
![]()
benim iş bankasında otomatik ödeme talimatım var..şimdi netten kontrol ettim sadece 4 gün geç yatırmış olmama rağmen 10 gün geç yatırmışım görünüyor ve salı gününden beri para çekilmemiş..Ben o butonu göremedim cari hesap sayfamda yok şu an öyle birşey bayram diye de olabilir bilemiyorum ben de görünmüyor..Maili hangi adrese atabilirim, sitede hiç mail adresi bulamadım??
canım ilgilendiğin için teşekkür ederim çokk..ben parayı yatırdım zaten 4 gün geç yatırdım sorunum hala çekilmemiş olması ve aslında şu an 11 gündür yatırmıyorum görünmesi..mail de attım da bir de sitede şöyle bir şey gördüm bayram nedeniyle yatıramayan arkadaşın da işine yarar belkiCanım cari hesap bölümünde en altta,yazı halinde demin girdim kapalı sayfa açılınca yazıcam aynen,mail e hemen cevap vermezler öyle bi durum olduğunda,yatırabildiğin kadar erken yatırcaksın,sabah saat 10 dan önce yatırmalısın,sonra arayıp çekilmesini iste en hızlısı bu neyazıkki geciktirdiğin zaman hep ay nısını yapıyolar,sıkma canını çok yüksek değil faizler.
canım ilgilendiğin için teşekkür ederim çokk..ben parayı yatırdım zaten 4 gün geç yatırdım sorunum hala çekilmemiş olması ve aslında şu an 11 gündür yatırmıyorum görünmesi..mail de attım da bir de sitede şöyle bir şey gördüm bayram nedeniyle yatıramayan arkadaşın da işine yarar belkieğer iş bankasında otomatik ödeme hesabı varsa) Temsilci numaranızın ilk 6 hanesinden sonra bir boşluk bırakıp T yazın (0532) 7523322'ye gönderin, geciken borcunuz otomatik ödeme talimatı bulunan İş Bankası hesabınızdan otomatik olarak denensin. Örnek: 100110
Canım rica ederim,bende uğraşıyorum bu sorunla,senin paran çekilmiştir yarın nette görürsün.Ayrıca daha öncede dediğim gibi sen boşver diğerlerini en hızlısı hemen avonu ara talimat ver çekiyorlar canım.
Canım today'ın kokusu tıpkı hanımeli çiçeği kokusu gibi hatta bu kokuyu birinde duymuştum bulana kadar canım çıktı ama öğrendim süper bi koku hanımeli gibi kokuyosunuz:) ama ungaro'da denemeğe değer kokulardan..benim favorilerim bunlar.[/QUOT
Today i eşimin iş arkadaşı kullanıyormuş çok hoşuna gitmiş sormuş kızda söylemiş,bana gösterdi katologdan sende al diye,bnde uzun zamandır bekliyorum iyi bi indirim olsada alsam diye ama düşmüyoki bir türlü fiyatı yaa,ama benim gözdem perceive ya parfümü,roll-on nu,kremi hepsine bayılıyorum kızlar tavsiye ederim.