• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrr bişe sorucam katolog 14 te son sayfadaki kampanyalı el kremleri nası kullanan varmı
kendim için sipariş edicem 3 adet.
bide geçen katologtaki altın içeren krem süper ötesi anneme aldım her gece bende yatarken sürüorum cildim hiç olmadığı kadar güselleşti tavsiye ederim sizlerede...

canım onlar süperdir çünkü

avon sadece her yıl yeni yıl kampanyasında satısa sunar başka kampanyalarda olmaz...içerigi digerkilerden farklıdır o yüzden :)

aynen canım bendede öle:) fire me up gözüküo make mu wonder ortada yok...heralde öledir :)
bendede o gözükmüyor.demekki tek bende değilmiş bu olay.İyi ya sevindim kendi başıma girdim çünkü siparişi ve yanlış girdiysem diye paniklemeye başlamıştım :)))
O kadar da kontrol etmeye çalıştım ama yanımda kimse yoktu.Temsilcimde telefondan biraz yardım etti.İnş. sorunsuz ollmuştur alışverişim.

bnde carsamba vermstm yola çıkmıs ama heralde bayrmdan snra gelr :(
Bende p.tesi verdim.çarşamba anca çıkmış yola.Bugün kesin gelmiştir ama ilçedeyim bugün gidemedim.Bayramdan sonraya kaldı artık.

kızlarrr bişe sorucam katolog 14 te son sayfadaki kampanyalı el kremleri nası kullanan varmı
kendim için sipariş edicem 3 adet.
bide geçen katologtaki altın içeren krem süper ötesi anneme aldım her gece bende yatarken sürüorum cildim hiç olmadığı kadar güselleşti tavsiye ederim sizlerede...
Ya bilseydim bende sipariş verirdim önceden.
anew tüm yaşlarda çok güzelmiş.arkadaşım almıştı indirimdeyken,kullanıyor çok memnun.Bir daha indirime girerse bende onu almayı düşünüyorum.

takım öncülüğüm yandı ya..4kişi üye yaptm bi kişi bulamadm kısmetsizimmm
canım ya bilseydim senle üye olurdum.

avon sadece her yıl yeni yıl kampanyasında satısa sunar başka kampanyalarda olmaz...içerigi digerkilerden farklıdır o yüzden :)
Ciddimisin bi daha çıkmazmı yıl içinde.Tüh kaçırdık desene

kızlar Kurban bayramınız mübarek olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım senin de kutlu olsun

senin de tatlımm :)

her 140tl ye hediye veriyor avon gene :)
ama benim katalogum elime ulaşmadı ki yaaa :(( Bayram boyunca geçerli sanırım.Ayın 1 ine kadardı dimi bu hediye olayı.

tekrar iyi bayramlar herkesee

bendede o gözükmüyor.demekki tek bende değilmiş bu olay.İyi ya sevindim kendi başıma girdim çünkü siparişi ve yanlış girdiysem diye paniklemeye başlamıştım :)))
O kadar da kontrol etmeye çalıştım ama yanımda kimse yoktu.Temsilcimde telefondan biraz yardım etti.İnş. sorunsuz ollmuştur alışverişim.

Bende p.tesi verdim.çarşamba anca çıkmış yola.Bugün kesin gelmiştir ama ilçedeyim bugün gidemedim.Bayramdan sonraya kaldı artık.

Ya bilseydim bende sipariş verirdim önceden.
anew tüm yaşlarda çok güzelmiş.arkadaşım almıştı indirimdeyken,kullanıyor çok memnun.Bir daha indirime girerse bende onu almayı düşünüyorum.

canım ya bilseydim senle üye olurdum.

Ciddimisin bi daha çıkmazmı yıl içinde.Tüh kaçırdık desene

saol canım senin de kutlu olsun

ama benim katalogum elime ulaşmadı ki yaaa :(( Bayram boyunca geçerli sanırım.Ayın 1 ine kadardı dimi bu hediye olayı.

tekrar iyi bayramlar herkesee

canım her 140tl lik hediye kampanya 13 siparişleri için geçerliii:)

o dediğim yılda bikez çıkan krem kampnya 14 te daha çok vaktin var telaşlanma:)

el kreminden mi bahsediosun cnm?? pek anlayamadm
yokmu bu el kremlerini kullanan yaa biri çok kötü kokuyo demişti doğrumu acaba,öleyse almıyım yanii,avon care el kremlerinden bahsediorum bu arada yılbaşı katoloğunda kampanyalı kremler..:sinifsinif:

el kreminden mi bahsediosun cnm?? pek anlayamadm
yokmu bu el kremlerini kullanan yaa biri çok kötü kokuyo demişti doğrumu acaba,öleyse almıyım yanii,avon care el kremlerinden bahsediorum bu arada yılbaşı katoloğunda kampanyalı kremler..:sinifsinif:

tamam canım kırmızı ambalajlı 3lü kremleri demiyormusun ?

valla ben her yeni yılda 4 paket alır depolarım(12tane yani alan kişiler dışında)

gayette güzeller içerigi digerlerinden farklı o yüzden sadece yeni yılda çıkarılır hep....

tamam canım kırmızı ambalajlı 3lü kremleri demiyormusun ?

valla ben her yeni yılda 4 paket alır depolarım(12tane yani alan kişiler dışında)

gayette güzeller içerigi digerlerinden farklı o yüzden sadece yeni yılda çıkarılır hep....

heh tamam sonunda anlaştık:) kaydirigubbakcemile3
alıyım bnde barii, hediye ederim etrafımdakilere,fiyatları çok uygun 3 tlye gelioo tırnaklar içinde iyiymiş... teşekkür ederim buarada ilgilendiğin için tatlım..

mutlu bayramlarrrrrr herkeseeee:1hug:

evet kaçırmamamk gerk...kızlar ben çaycı limitine ulaşmısım umarım süpürgeyi tamamlayabilrimi:):)

şu vizeler olmasa ugraşıcam ama avakitte ayıramıorum :(

bişey sorucam ank batıkentte avon satan varmı bıde kampanya 14 katologunu resımlerını gonderebılcek varmı ınt dede yokmafoldumben

kızlar birşey sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız sevinirim..ben otomatik ödeme hesabına parayı 4-5 gün geç yatırdım..banka bana ödemeniz gereken bir para görünmüyor dedi..ben yine de yatırdım hesapta para yoktu çünkü çekilmesi imkansız avon tarafından anca ben yatırınca çekebilirler..ama yine de anlamadım niye öyle görünüyordu? ve 4-5 gün geç yatırdım ya avon ne zaman çekicek acaba parayı ?yani yoksa faiz bir dahaki çekim tarihine yani 1 ay sonrasına kadar mı işleyecek????

kızlar birşey sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız sevinirim..ben otomatik ödeme hesabına parayı 4-5 gün geç yatırdım..banka bana ödemeniz gereken bir para görünmüyor dedi..ben yine de yatırdım hesapta para yoktu çünkü çekilmesi imkansız avon tarafından anca ben yatırınca çekebilirler..ama yine de anlamadım niye öyle görünüyordu? ve 4-5 gün geç yatırdım ya avon ne zaman çekicek acaba parayı ?yani yoksa faiz bir dahaki çekim tarihine yani 1 ay sonrasına kadar mı işleyecek????

valla ben hiç sormuyorum parayı yatırırken ne kadar yatırcaksam veriyorum hesaba yatırıyolar ertesi günde hesabtan avon çekiyo zaten faizide bi sonraki faturaya ekleniyo

Back
X