- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.541
avon perfect tone cıkmadan onc e bir tane berraklastrıcı krem vardı cok guzeldi elinde olan varmı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bişe sorucam katolog 14 te son sayfadaki kampanyalı el kremleri nası kullanan varmı
kendim için sipariş edicem 3 adet.
bide geçen katologtaki altın içeren krem süper ötesi anneme aldım her gece bende yatarken sürüorum cildim hiç olmadığı kadar güselleşti tavsiye ederim sizlerede...
arkadaşlar herkese evet iyi bayramlar...
avon pur blanca blush ı arıyorum..nasıl temin edebilirim ,yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler...
kızlar Kurban bayramınız mübarek olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bendede o gözükmüyor.demekki tek bende değilmiş bu olay.İyi ya sevindim kendi başıma girdim çünkü siparişi ve yanlış girdiysem diye paniklemeye başlamıştım :)))aynen canım bendede öle:) fire me up gözüküo make mu wonder ortada yok...heralde öledir :)
Bende p.tesi verdim.çarşamba anca çıkmış yola.Bugün kesin gelmiştir ama ilçedeyim bugün gidemedim.Bayramdan sonraya kaldı artık.bnde carsamba vermstm yola çıkmıs ama heralde bayrmdan snra gelr![]()
Ya bilseydim bende sipariş verirdim önceden.kızlarrr bişe sorucam katolog 14 te son sayfadaki kampanyalı el kremleri nası kullanan varmı
kendim için sipariş edicem 3 adet.
bide geçen katologtaki altın içeren krem süper ötesi anneme aldım her gece bende yatarken sürüorum cildim hiç olmadığı kadar güselleşti tavsiye ederim sizlerede...
canım ya bilseydim senle üye olurdum.takım öncülüğüm yandı ya..4kişi üye yaptm bi kişi bulamadm kısmetsizimmm
Ciddimisin bi daha çıkmazmı yıl içinde.Tüh kaçırdık desenecanım onlar süperdir çünkü
avon sadece her yıl yeni yıl kampanyasında satısa sunar başka kampanyalarda olmaz...içerigi digerkilerden farklıdır o yüzden :)
saol canım senin de kutlu olsunkızlar Kurban bayramınız mübarek olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama benim katalogum elime ulaşmadı ki yaaasenin de tatlımm :)
her 140tl ye hediye veriyor avon gene :)
bendede o gözükmüyor.demekki tek bende değilmiş bu olay.İyi ya sevindim kendi başıma girdim çünkü siparişi ve yanlış girdiysem diye paniklemeye başlamıştım :)))
O kadar da kontrol etmeye çalıştım ama yanımda kimse yoktu.Temsilcimde telefondan biraz yardım etti.İnş. sorunsuz ollmuştur alışverişim.
Bende p.tesi verdim.çarşamba anca çıkmış yola.Bugün kesin gelmiştir ama ilçedeyim bugün gidemedim.Bayramdan sonraya kaldı artık.
Ya bilseydim bende sipariş verirdim önceden.
anew tüm yaşlarda çok güzelmiş.arkadaşım almıştı indirimdeyken,kullanıyor çok memnun.Bir daha indirime girerse bende onu almayı düşünüyorum.
canım ya bilseydim senle üye olurdum.
Ciddimisin bi daha çıkmazmı yıl içinde.Tüh kaçırdık desene
saol canım senin de kutlu olsun
ama benim katalogum elime ulaşmadı ki yaaa( Bayram boyunca geçerli sanırım.Ayın 1 ine kadardı dimi bu hediye olayı.
tekrar iyi bayramlar herkesee
herkese iyi bayramlar.
bol,bol satışlar............
canım onlar süperdir çünkü
avon sadece her yıl yeni yıl kampanyasında satısa sunar başka kampanyalarda olmaz...içerigi digerkilerden farklıdır o yüzden :)
el kreminden mi bahsediosun cnm?? pek anlayamadm
yokmu bu el kremlerini kullanan yaa biri çok kötü kokuyo demişti doğrumu acaba,öleyse almıyım yanii,avon care el kremlerinden bahsediorum bu arada yılbaşı katoloğunda kampanyalı kremler..:sinifsinif:
tamam canım kırmızı ambalajlı 3lü kremleri demiyormusun ?
valla ben her yeni yılda 4 paket alır depolarım(12tane yani alan kişiler dışında)
gayette güzeller içerigi digerlerinden farklı o yüzden sadece yeni yılda çıkarılır hep....
kızlar birşey sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız sevinirim..ben otomatik ödeme hesabına parayı 4-5 gün geç yatırdım..banka bana ödemeniz gereken bir para görünmüyor dedi..ben yine de yatırdım hesapta para yoktu çünkü çekilmesi imkansız avon tarafından anca ben yatırınca çekebilirler..ama yine de anlamadım niye öyle görünüyordu? ve 4-5 gün geç yatırdım ya avon ne zaman çekicek acaba parayı ?yani yoksa faiz bir dahaki çekim tarihine yani 1 ay sonrasına kadar mı işleyecek????