Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar benim bu ilk siparişim(Bir öncekini temsilcim vermişti)
Stokta kalmayan ürünlerde fire me up 1 tane gözüküyor.2 tane fire me up,1 tanede make me wonder girmiştim.Neden 1 tane gözüküyor??

Aynı şey el kremindede var.1 tane salatalık özlü el kremi gözüküyor,stokta olmayan ürünlerimde,onu da 2 tane girmiştim.Hediye olanlar ayrıca yazılmıyor mu?

Cadım-06 ben yakın çevreme ürünleri geliş fiyatına getiriyorum.bu da onların hoşuna gidiyor ve arkadaşlarını bana yönlendiriyorlar canım.
Böyle çevresi çok olan kişilere ayrıcalıklı satışlar yapabilirsin,yada hediyeler verebilirsin.Ben bana gelen hediyelerden verdim çok ürün alanlara.

ben de yeniyim kargo parası ödemezsem iyidir diyordum,beklediğimden iyi başladım.ınş. böyle gider :))

Bende genelde uygun fiyata veriyorum herkese... bana çok yardımcı olan yada çok ürün alan müşterilerim var...onlara da küçük hediyeler veriyorum...geçen ay dudak koruyucu getirttim mesala poşetlerine attım birertane ...böyle olunca hoşlarına gidiyor...(=

Prenses hoşgeldin bu arada,yokluğun belli oluyordu.

hoşbulduk tatlm:)

bu arada kimse stokta kalıp kalmayan ürünleri göremiyor :)

sadece indirim broşüründen birşey girildiğinde kalmadıysa uyarı veriyor..

eger norald katologdan sipariş ettiginiz sey kalmadıysa; işlenmiş faturanıza baktıgınızda yazar..su ürününüz su adete stokta yoktr en kısa sürede yollancaktır diye..

ayrıca aynı ürünün birinin gelip birinin stokta yok denmeside normal...

talep çok olunca yetmiorsa bazen isteyen temsilcilere birer tanesi yollanıyorki zor durumda kaldıgımz bilindigi için kendilerince biraz durumu kolaylaştırmaya çalışıyorlar :)

bir ara stokta tükenen ürünler avondan haberler bölümünde listeleniyordu bayadır yok 4 ayı geçmiştir..yine bu tür bişi yapabilirler belki....

evet bende de görünüyor stokta kalmayan ürünler...

İndirim kataloğundan sipariş verince eğer ürün stokta değilse bende de görünüyor. Ama normal katolog görünmüyor. Zaten bunun için sanırım faturada yazıyor detaylı bir şekilde en kısa zamanda gönderilecektir diye. Ama asıl önemli olan eksiklerin bayram sonrasında elimize geçebilecek olması o da kesin değil ne zaman olduğu ucu açık bir tarih yani

Ben ürünleri hep müşteri fiyatından veriyorum.hediyeleri öyle ahım şahım bişeyler değil.

geçenki paşabahçe pasta pasta seti bim,de 25 tl idi.ben en az satışımda bile o kadar kazanıyorum zaten.

ürünler geldiğinde filan müşterileri ara ,sor bir,sürü fatura geliyor.yakınlarıma veriyorum tabii:)

Son düzenleme:

bir ara stokta tükenen ürünler avondan haberler bölümünde listeleniyordu bayadır yok 4 ayı geçmiştir..yine bu tür bişi yapabilirler belki....
anladım canım teşekkürler.

bende senin gibi düşünüyorum.
Direkt gelişten vermek zarar ettiriyor.Sırf telefonla aramak,ulaştırmak,erken almak için il merkezine gitmek vs. vs. bunları da düşünmek lazım.Ben ilk bilmiyordum sıfır gelişinden verdim hep.Biraz kötü oldu :)) Zaten kardeşlerime anneme kendime aldım derken battım azcık :))
Yakınlara da olsun o kadar faydamız :)

Gelişine verdiğim de var müşteri fiyatına verdiğimde...zararım yok hediyelerim geliyor ve kendime aldıklarım için para ödemiyorum o bana yeter...

slm uzun süredir takip etmemiştim..ne çok şey yazılmış..:)
gerçekten bitmiş mi ürünlerin çoğu..ya bende hiç ilgilenmedim bu ay..elimdekileri beketiken kaçıracam kampanyayı...:sinifsinif: yeni kampanya nasıl fikri olan varmı?

yeni kamapnyada güzel ama dahada güzel olmasını beklerdim sayet..yılbaşı diye insanlar br yerine 2 3 4 şey fazla alıyorlar her yıl..daha indirimde olcaktı insanlar hiç düşünmeden alcaktı suanki kampanyadan bugun gene sipariş girdim toplamda 1300tl likmi ne yaptı kampanya 14te ise 600tl oldu..halbuki tam tersi olmasını beklerdm ben =))

"benim çevremde hiç kimse yılbaşı kampanyasını beğenmedi.

daha farklı birşeyler bekliyorlardı.önceden temsilcilik yapmış arkdaşımda eskiden

daha avantajlıydı yeni yıl kampanyaları dedi...

Arkadaşlar merhaba.Ben avonu çok seviyorum.Kendimde kullanıyorum.Bende temsilci olmak istiyorum ama etrafımda pek fazla insan yok.Fikir verin bana nasıl katılayımmı sizce?ınternetten falan satış yapabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…