• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar merhaba.Ben avonu çok seviyorum.Kendimde kullanıyorum.Bende temsilci olmak istiyorum ama etrafımda pek fazla insan yok.Fikir verin bana nasıl katılayımmı sizce?İnternetten falan satış yapabilirmiyim?

eğer aldıgın ürünler çoksa üye olmanda yarar var başkasından alıcagına kendinden alırsın...ve çevren yakın akrabalarındanda avonu devamlı kullanan varsa senden alırlar..

en az 75satarsan geliş fiyatıyla kargo ödemezsn bi konus :)

arkadaşlar merhaba.ben 1 yıl önceye kadar avon ürünlerini kullanıyodum o zaman anlamıyodum kozmetikteki kaliteyi ve farkı.şimdi oriflame kullanıyorum ve danışmanlığını yapıyorum.oriflame kullanın ve farkı görün diyorum.ürünlerin bitkisel olması sizin sağlığınız açısından önemli.bence deneyin en azından bir kremle başlayın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar netteki fırsat köşesinde bir yüzük var.anneme almak istiyorum ama siparişlerimi

bayramdan sonra vereceğim.ne kadar kalıyor oradaki ürünler...

arkadaşlar merhaba.ben 1 yıl önceye kadar avon ürünlerini kullanıyodum o zaman anlamıyodum kozmetikteki kaliteyi ve farkı.şimdi oriflame kullanıyorum ve danışmanlığını yapıyorum.oriflame kullanın ve farkı görün diyorum.ürünlerin bitkisel olması sizin sağlığınız açısından önemli.bence deneyin en azından bir kremle başlayın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bnm annem yapıyordu simdi tenine bile degtirmio :) aradaki fark malum..bir iki kremi güzel gerçekten okadr...

kızlar netteki fırsat köşesinde bir yüzük var.anneme almak istiyorum ama siparişlerimi

bayramdan sonra vereceğim.ne kadar kalıyor oradaki ürünler...

canım ula yüzükmü ne war onu diyorsun galiba..bnm arkadaşım istemişti onu onun için aldım 2hafta geçti hala duruyor bi süre daha kalır sanırım :) belli bi zamanı olmuo yanii

kızlar nasıl gidiyor bende 130 kadar yapabildim.kaydirigubbakcemile5 bayramda falan gene siparişim çoğalır inşallah.

canım ula yüzükmü ne war onu diyorsun galiba..bnm arkadaşım istemişti onu onun için aldım 2hafta geçti hala duruyor bi süre daha kalır sanırım :) belli bi zamanı olmuo yanii

"Sarina yüzük" canım.aceleden hangi yüzük olduğunu yazmamışım:1no2:

arkadaşlar yeni katologda internette bakınca indirimli katolog var ordan bişeyler isteyeceğim ama avon satan kimse yok nasıl alacağım onları bana yardımcı olabilir misiniz

arkadaşlar ben daha önceki kataloglardan birinde durulanmayan saç bakım kremi görmüştüm ,3.90 filandı fiyatı ,almak istedim ama çevremde satan yoktu ..işe yarıyormu bu krem ,yani saçı yapış yapış mı yapıyor yoksa yatıştırıyormu ,benim saçlarım banyodan sonra çok kabarıyor ,yatıştırmak için kullanabilirmiyim ..
ayrıca yeni katalogta varmı ,fiyat aynı mı ? beni bilgilendirebilirmisiniz..

Selam arkadaşlar sizleri takip ediyorum ancak hiç mesaj yazmadım . şuanda yazma ihtiyacı hissettim evet stokta ürün olmaması hepimizin ciddi anlamda sıkıntısı . ancak bir çoğunuz stokta olup olmadığının bildirilmesini istemişsiniz. ben net üzernden sipariş verdiğimde ilk kodları girdiğimde ve sepete at yaptığımda stokta olmayan ürünler kodları ve isimleriyle uyaı halinde sayfanın üstünde görünmekte.sizde aynısı olmuyor mu acaba. ayrıca geçen ay k12 eksik olan siparıişlerimide 1 hafta içinde tamamladılar buda hoşuma gitti açıkcası . ben 3 sene önce 2 sene kadar yapmıştım temsilcilik 2 aydır tekrardan başladım .
bu arada yılbaşı kataloğuda harika herşey imdirimde helede parfümler süperr

hemşerim hoşgeldin,ben sipariş verirken sadece indirim katloğundaki ürünlerde stokta yok bilgisi veriyor normal katologda hiç olmadı canım,senin dediğnde o olmasın?
Valla 1 hafta ise şanslısın benim olmadı hiç 1 hafta da falan geldiği,valla bence daha iyi olabilirdi indirim katoloğu,ben pek beğenmedim ama kapağı çok beğendim kız ve makyaş harika bence.

kızlar nasıl gidiyor bende 130 kadar yapabildim.kaydirigubbakcemile5 bayramda falan gene siparişim çoğalır inşallah.
Ben daha başlamadım.
yeni siparişlerim dün gelmemişti.
iyi başlamışsın ;)

arkadaşlar ben daha önceki kataloglardan birinde durulanmayan saç bakım kremi görmüştüm ,3.90 filandı fiyatı ,almak istedim ama çevremde satan yoktu ..işe yarıyormu bu krem ,yani saçı yapış yapış mı yapıyor yoksa yatıştırıyormu ,benim saçlarım banyodan sonra çok kabarıyor ,yatıştırmak için kullanabilirmiyim ..
ayrıca yeni katalogta varmı ,fiyat aynı mı ? beni bilgilendirebilirmisiniz..

Canım kullanmadım hiç onu.yeni katalogda varmış.

seni en az 50 tane kişiyle tanıstırıp oriflame kremleriyle ilgili sikayetlerini anlattırabilirm. ozellikle ciltte yanma yaptıgını ve tüylenme yaptıgını soyluyo hepsi. kimi temsilcisi, kimi alıcısı... bnm annemde kullanmıstı zamanında bıraktı suan anew kullanıyo ve cokta yaranı gorenler var..

Back
X