- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.501
Arkadaşlar merhaba.Ben avonu çok seviyorum.Kendimde kullanıyorum.Bende temsilci olmak istiyorum ama etrafımda pek fazla insan yok.Fikir verin bana nasıl katılayımmı sizce?İnternetten falan satış yapabilirmiyim?
arkadaşlar merhaba.ben 1 yıl önceye kadar avon ürünlerini kullanıyodum o zaman anlamıyodum kozmetikteki kaliteyi ve farkı.şimdi oriflame kullanıyorum ve danışmanlığını yapıyorum.oriflame kullanın ve farkı görün diyorum.ürünlerin bitkisel olması sizin sağlığınız açısından önemli.bence deneyin en azından bir kremle başlayın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar netteki fırsat köşesinde bir yüzük var.anneme almak istiyorum ama siparişlerimi
bayramdan sonra vereceğim.ne kadar kalıyor oradaki ürünler...
canım ula yüzükmü ne war onu diyorsun galiba..bnm arkadaşım istemişti onu onun için aldım 2hafta geçti hala duruyor bi süre daha kalır sanırım :) belli bi zamanı olmuo yanii
Selam arkadaşlar sizleri takip ediyorum ancak hiç mesaj yazmadım . şuanda yazma ihtiyacı hissettim evet stokta ürün olmaması hepimizin ciddi anlamda sıkıntısı . ancak bir çoğunuz stokta olup olmadığının bildirilmesini istemişsiniz. ben net üzernden sipariş verdiğimde ilk kodları girdiğimde ve sepete at yaptığımda stokta olmayan ürünler kodları ve isimleriyle uyaı halinde sayfanın üstünde görünmekte.sizde aynısı olmuyor mu acaba. ayrıca geçen ay k12 eksik olan siparıişlerimide 1 hafta içinde tamamladılar buda hoşuma gitti açıkcası . ben 3 sene önce 2 sene kadar yapmıştım temsilcilik 2 aydır tekrardan başladım .
bu arada yılbaşı kataloğuda harika herşey imdirimde helede parfümler süperr
Ben daha başlamadım.kızlar nasıl gidiyor bende 130 kadar yapabildim.kaydirigubbakcemile5 bayramda falan gene siparişim çoğalır inşallah.
arkadaşlar ben daha önceki kataloglardan birinde durulanmayan saç bakım kremi görmüştüm ,3.90 filandı fiyatı ,almak istedim ama çevremde satan yoktu ..işe yarıyormu bu krem ,yani saçı yapış yapış mı yapıyor yoksa yatıştırıyormu ,benim saçlarım banyodan sonra çok kabarıyor ,yatıştırmak için kullanabilirmiyim ..
ayrıca yeni katalogta varmı ,fiyat aynı mı ? beni bilgilendirebilirmisiniz..
arkadaşlar merhaba.ben 1 yıl önceye kadar avon ürünlerini kullanıyodum o zaman anlamıyodum kozmetikteki kaliteyi ve farkı.şimdi oriflame kullanıyorum ve danışmanlığını yapıyorum.oriflame kullanın ve farkı görün diyorum.ürünlerin bitkisel olması sizin sağlığınız açısından önemli.bence deneyin en azından bir kremle başlayın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?