• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bence arkadaŞlar fazla ÜrÜn almayın elİnİzde kalır ÇÜnkÜ yılsonunda İndİrİmler fazla oluyo bİde temsİlcİ sayısı arttı.tabİ bu benİm fİkrİm

gerçektende öyle ,ne yana baksak avon temsilcisi var.birkaç ürün siparişi verenler bile

imrenip temsilci oluyorlar.küçücük ilçede, o kadar avon temsilcisi varkifisfisfis

düzenli satış yapmak için,kalıcı müşterilerin olması gerekiyor.yani müşteri zor bulunuyor,

ama temsilci bulmak çook kolay:teselli:

bende de öyle oluyo. internetten verilen siparişler yazan yere girdigin de görüntüle yazan yere tıklıyorsun orada takvim gibi bişe var hangi tarihler arasında sipariş verdiysen ona göre tarihi ayarlıyorsun o zaman çıkıyor toplam siparişin. acaba anlatabildim mi.CADIARZU[/QUOTE

süper anlatmışsın canım çok teşekkürler.evet dediğin gibi yaptım siparişi vermişim.a.s.

rica ederim canım. bende sorun yaşamıştım bu konuda kurcalaya kurcalaya ögrendimzemuszemus

arkadaşlar kampanya 14 katalogunda hemen hemen bütün parfümlerde indirim var 1 tane perceive bayan alana 1 tane perceive bayan ve 1 tanede erkek perceive bedava birde
1 tane celebre alana 1 tane celebre bedava birde erkek parfümü black suede touch bedava

rolonlar indirimde herhandi 3 adet rolon tek rolon fiyatına

little black,perceive,far away 30ml lik parfümler yine indirimde

birde göz kalemleri var çift taraflı renkleride güzel görünüyo

malesef genel bir sorun. benim de bilgisayarımda açılmıyor. ancak ödemeyi bugün yaptıysanız yarın itibariyle görürsünüz. çünkü 1 gün sonra işleniyor bilgisayara yerimseniben

ben dün görünce 14 kataloğu hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur -tatlicadiarzu-
indirimler hiçte süper değil hele hediye limiti şok etti-tatlicadiarzu
-ufacık bi ronda için 540 tl çooookkkkkk fazla..........

kızlar ilk faturamı ödiycektim bugün havale parası istediler 20 tl. otomatik ödeme talimatı da vermek istemiyorum.nasıl yapmalıyım yarın bu fatura yatmalı??fikir verirmisiniz bana

arkadaşım ben eşimin maaşını aldığı bankadan havale yapıyorum. havale ücreti kesilmiyor. (eşimin işyerinin banka ile yaptığı sözleşmede hiçbir şekilde havale ücreti alınmayacak diyormuş) eşimin hesabından işbankasına havale yapıyorum. açıklamasına da .....-. nolu temsilcinin avon ödemesi diyorum. faturalarımı bu şekilde ödüyorum. sadece ödeme süresi 15 gün oluyor. onun dışında hesap işletim ücreti veya havale ücreti ödemiyorum.

Son düzenleme:
kızlar ütfe yardımcı olur musunuz bende yeni üye oldum fakat hiç üyeliğimle ürün almadım burda bir kadının dükkanı var ondan alıyorum geliş fiyatına bu ayda alışveriş yapmassam iptal olacak üyeliğim sipariş yaparsam faturayı ödemek için bir de havale parası mı ödeyecem ptt ile olmuyor mu ne yolla para ödeniyor havale ücreti bize mi ait???????????

kızlar ütfe yardımcı olur musunuz bende yeni üye oldum fakat hiç üyeliğimle ürün almadım burda bir kadının dükkanı var ondan alıyorum geliş fiyatına bu ayda alışveriş yapmassam iptal olacak üyeliğim sipariş yaparsam faturayı ödemek için bir de havale parası mı ödeyecem ptt ile olmuyor mu ne yolla para ödeniyor havale ücreti bize mi ait???????????

ptt de havale ücreti 2 lira diye biliyorum. ama yanlış biliyor olabilirim. işbankası da 5 lira havale ücreti almıştı.

arkadaşım ben eşimin maaşını aldığı bankadan havale yapıyorum. havale ücreti kesilmiyor. (eşimin işyerinin banka ile yaptığı sözleşmede hiçbir şekilde havale ücreti alınmayacak diyormuş) eşimin hesabından işbankasına havale yapıyorum. açıklamasına da .....-. nolu temsilcinin avon ödemesi diyorum. faturalarımı bu şekilde ödüyorum. sadece ödeme süresi 15 gün oluyor. onun dışında hesap işletim ücreti veya havale ücreti ödemiyorum.

ben bugün akbanka gittim. direk havale hesabı dedim 20 liralık işlem bedeliniz var dedi,ayrıldım bankadan.benim maksimum kredi kartım var internet üzerinden ödeniyormu acaba bi bilginiz varmı

ben bugün akbanka gittim. direk havale hesabı dedim 20 liralık işlem bedeliniz var dedi,ayrıldım bankadan.benim maksimum kredi kartım var internet üzerinden ödeniyormu acaba bi bilginiz varmı

canım ben kredi kartıyla hiç ödeme yapmadım. ama internetten baktım kredi kartıyla ödeme yapılıyor. hatta maksimuma taksitte yapılıyor. netten sipariş veriyorsan temsilciye özel bölüme gir, ordan da kredi kartı güncelleme formu var. oraya girip kredi kartı numaranı, hesap kesim tarihini falan yazman gerekiyor. eğer istersen taksit seçeneği var orayıda işaretleyebiliyorsun.

canım ben kredi kartıyla hiç ödeme yapmadım. ama internetten baktım kredi kartıyla ödeme yapılıyor. hatta maksimuma taksitte yapılıyor. netten sipariş veriyorsan temsilciye özel bölüme gir, ordan da kredi kartı güncelleme formu var. oraya girip kredi kartı numaranı, hesap kesim tarihini falan yazman gerekiyor. eğer istersen taksit seçeneği var orayıda işaretleyebiliyorsun.

teşekkür ederim canım.eşim gelince dediğn gibi internet üzerinden deneyeceğiz.inşallah becerebiliriz.ilgin için tekrar teşekkür ederima.s.

Back
X