• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

nihayet bugün geldi ve dagıttım siparişlerimi göz makyajı temizleyicisi istememiştim geldi hediye galiba ama faturada hediye yazmıyo anlamadım bide 2.siparişim ama avon yazılı yakaya takılan dan gelmedi bana..

evet kataloğu inceliyordum bende genelde bir parfüme 3 parfüm kampanyası çoğunlukta baya güzel ürünler var..birde kampanya 12 ne kadar süre gecerli prenses... faturayı yatırma süresi iki hafta mı oluyor

evet kataloğu inceliyordum bende genelde bir parfüme 3 parfüm kampanyası çoğunlukta baya güzel ürünler var..birde kampanya 12 ne kadar süre gecerli prenses... faturayı yatırma süresi iki hafta mı oluyor

cnm 150ve üzeriyse ödeme süren 1ay...
ve kampanya12; 12kasımda bitiyorrrrrrrrrrrr

selam kızlar bugün AVON dan mesaj geldi hoşgeldiniz şu numaralı temsilci nosuyla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz diye.

Üyeliğim daha yeni aktif oldu demek oluyor bu değil mi?

Prenses hediye fırsatını kaçırdığıma üzüldüm ya.Bayada oldu heralde siparişim.gerçi tamda olaya hakim değilim ama heralde bir hediye gelirdi.

Peki bu ilk siparişim ya onun için bir hediye gelmez mi?

Bir sorun daha olacak.ılk siparişi verip,ne kadar süre sonra ödüyorum.
Karttan ödemek istersem kredi kartı eşimin adına olabilir mi?
Sizler nasıl ödüyorsunuz?Kredi kartı avantajlı oluyor mu?

selam kızlar bugün AVON dan mesaj geldi hoşgeldiniz şu numaralı temsilci nosuyla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz diye.

Prenses hediye fırsatını kaçırdığıma üzüldüm ya.Bayada oldu heralde siparişim.gerçi tamda olaya hakim değilim ama heralde bir hediye gelirdi.

Bir sorun daha olacak.İlk siparişi verip,ne kadar süre sonra ödüyorum.

KENDİN VERDİĞİN(TEMSİLCİ LİDERİVERİR İLK SİPARİŞİNİ-ÜYELİĞİN SONRA AÇILIR)İLK 4 SİPARİŞTE KLASİKLEŞMİŞ HEDİYELERE SAHİP OLACAKSIN.buyrunnnnnnnnn
1;GÖZ MAK.TEM.2;MASKARA 3;LİVV KREM4;SOFT MUSK PARFÜM..
5.SİPARİŞİNDEN İTİBAREN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİRKEN VERDİĞİN GÜNE GÖRE KENDİ SEÇECEĞİN HEDİYEYE SAHİP OLACAKSIN...:kahve:

Bir sorun daha olacak.İlk siparişi verip,ne kadar süre sonra ödüyorum.

KENDİN VERDİĞİN(TEMSİLCİ LİDERİVERİR İLK SİPARİŞİNİ-ÜYELİĞİN SONRA AÇILIR)İLK 4 SİPARİŞTE KLASİKLEŞMİŞ HEDİYELERE SAHİP OLACAKSIN.buyrunnnnnnnnn
1;GÖZ MAK.TEM.2;MASKARA 3;LİVV KREM4;SOFT MUSK PARFÜM..
5.SİPARİŞİNDEN İTİBAREN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİRKEN VERDİĞİN GÜNE GÖRE KENDİ SEÇECEĞİN HEDİYEYE SAHİP OLACAKSIN...:kahve:

bnm otomatik talimatım var i bankasında hesabımda zamanı gelince çekiliyor miktar...
ama üstümün mesela kredi kartıyla ödemesi hem 4 taksit oluyor daha rahat onun için..ama bn kredi kartı almak istemiorm ögrenciyiz zaten bi başlarsam kredi kartına tutamayabilirm kendimi:P
bölesi ii:)

Selam kızlar...benim siparişlerim çarşamba günü gelmişti...
Hediyelerim..
1-kahvaltı seti
2-narenciye sıkacağı
3-inci kolye
4-3 tane göz makyajı temizleyici
5-tavsiye programı hediyesi mini portföy çanta
Çoğunu kazandım yani (=

Son düzenleme:
prenses eskiden yoktu..yeni henüz...sanırım 7 yıllık temsilciyim ve siparişlerimmi kendim veriyorum..birde şu kadara parfüm şu kadar promosyonlarında sonradan eklememiz gerekiyordu..artık sistem onu da otomatik atıyor indirimli olarak..dalgınlıklara karşı güzel olmuş..

Back