• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu kampanya nasıl olacak satışlar bayram üzeri inşallah iyi olur ben hala kısa yoldan kazancımı nasıl anlıyacagım çözemedim bi türlü sanki benim yaptığım şekilde kalmıyo bana gibi...

ALLAH nazarlardan korusun...bu ay çok güzeldi..cnm satış yapmanın püf noktaları öncelikle bol katalog..sağlam müşteri.:))..bende bu ay bi sürü katalog vardı..dağıttım herkese..nasılsa çok die..sipariş beklemiyordum açıkçası..sonra bi geldi..inci kolye hariç tüm hedefler tuttu...olmaz diyordum oldu...bakalım kettle narenciye dıkacağı ve diğer hediyeler gelince görcez :DDD....
panaroma gösterilmez bi tek..o sana özel..
dediğim gibi 5 li katalogla başla..arkadaşlarına anlar..onların arkadaşlarına filan ulaş...kendi kullandıklarını tavsiye edebilirsin..ben kullanmadığımı açıkça söylüyorum kullanmadım bilmiom die...kullanmadığım şeye de bişey diyemem...bu da bence güvenilirliliği artırıyor..
bir de ben yapmadım ama yapanlar var..mesela kuaför vb bayanların gittiği işletmelerle anlaşabilirsin (onlardan satmayan kaldıysa tabi)...

Son düzenleme:
birde başka bişey vardı indirim bröşürü onuda gösteriyoruz müşteriye dimi..birde prenses ve diğer tecrübeli arkadaslar iyi satış yapmak için tiyolar da yazın biz yeni baslayanlara...

ALLAH nazarlardan korusun...bu ay çok güzeldi..cnm satış yapmanın püf noktaları öncelikle bol katalog..sağlam müşteri.:))..bende bu ay bi sürü katalog vardı..dağıttım herkese..nasılsa çok die..sipariş beklemiyordum açıkçası..sonra bi geldi..inci kolye hariç tüm hedefler tuttu...olmaz diyordum oldu...bakalım kettle narenciye dıkacağı ve diğer hediyeler gelince görcez :DDD....
panaroma gösterilmez bi tek..o sana özel..
dediğim gibi 5 li katalogla başla..arkadaşlarına anlar..onların arkadaşlarına filan ulaş...kendi kullandıklarını tavsiye edebilirsin..ben kullanmadığımı açıkça söylüyorum kullanmadım bilmiom die...kullanmadığım şeye de bişey diyemem...bu da bence güvenilirliliği artırıyor..
bir de ben yapmadım ama yapanlar var..mesela kuaför vb bayanların gittiği işletmelerle anlaşabilirsin (onlardan satmayan kaldıysa tabi)...

ben 40lı katolog alıorm öle yapın en rahatı..

ama kettlı çık güzel diil 30tl mi ne zaten degeri faturanda görürsn..
anew cantalarıysa küçükmüş..daha büyük olmasını bekliordm...

narencigenin degeride 35 mi 40mı neydi güzel işte..

avonda ekonomk krizde sanırım :)

birde başka bişey vardı indirim bröşürü onuda gösteriyoruz müşteriye dimi..birde prenses ve diğer tecrübeli arkadaslar iyi satış yapmak için tiyolar da yazın biz yeni baslayanlara...

ben panoromamıda gösteriorum baya çok müşterim var herkes memnundur kimseyle sorun yaşamadıgım için çok mutluyum :)

ben mesela ark veriorm katologu götürüyolar tüm cevrelerine gösteriolar..mesela 5tane makyaj temizleciyi geldi..bnm zaten vardı yarım kalanlarıda bana çok sipariş verenlere hediye ettim:)

bölece memnuniyetleri artıor insanların..

prenses eskiden yoktu..yeni henüz...sanırım 7 yıllık temsilciyim ve siparişlerimmi kendim veriyorum..birde şu kadara parfüm şu kadar promosyonlarında sonradan eklememiz gerekiyordu..artık sistem onu da otomatik atıyor indirimli olarak..dalgınlıklara karşı güzel olmuş..

cnm bnmde 4.5 5 sene oldu...avon bana torpil geçiyor demekki...bende hep vardı ki ben yazıcımdan hep çıktı alırım siparişten sonra ..

olmadı tarihli fotosunu çekeyimde bi bak varmıydı yokmuydu ;)

Selam kızlar...benim siparişlerim çarşamba günü gelmişti...
Hediyelerim..
1-kahvaltı seti
2-narenciye sıkacağı
3-inci kolye
4-3 tane göz makyajı temizleyici
5-tavsiye programı hediyesi mini portföy çanta
Çoğunu kazandım yani (=

bnm 5makyaj temizleyici

salı gününn hediyesi ruj

cumanın hediyesi şampuan var bide :)

size özel mailler geliyormu birde..bana her ay geliyor nerdeyse mesela cuma günü 9civarında bu gelmişti

Merhaba .....;

Kampanya 11 Değerlendirme Anketimizi sonuna kadar yapan ilk 25 kişiye Arzum Cam Banyo Baskülü hediye ediyoruz!
Sizlerin değerli görüşleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız görüşler, diğer katılımcılardan aldığımız görüşler ile anonim olarak değerlendirilecektir.
Ankete gitmek için tıklayınız...

cnm aynı şeyden mi bahsesdiyoruz acaba??
kafamçokkarıştı
neyse...
bu arada bu site son günlerde beni iyice delirtiyor..sayfalar açılmıyor..off ne bu böyl..başka sitelerde hiç problem yok..

bu arada o maillerden gelio sürekli..ama gelir gelmez yakalamak lazım..bi ara anket yapıyolardı herkese de rimel veriyolardı..yine öyle yapsalarya:))...akşama kadar mail mi bakleyelim :))

bnm bahsettigim şey sipariş girerken sayfada indirim broşürü dışındaki satış fiyatınz falan yazıo ya onu kastediorm..

hediye hesaplanabilmesi için öle birşey var orda yıllardır...
1.5tl ile kaçrdm diyen olmustu öle bir şey konsun falan yazılmıs ama zaten var-DIIIIIII...

Reversalist kremi kullandım,çok beğendim zaten bu kampanyada sipariş verdim ama 35 yaşaltının kullanmasında bi sakınca varmı acaba?CADIARZU

Son düzenleme:
35yaş ve üstü kullanmalı canım cünkü onlar yapılırken 35yaş ve üstü kişilerde panalistlerde denenerek piyasaya veriliyor.. daha düşük bi yaş kullanılcak olsa sölerler..

her yaş için olanları kullan 35yaşından gencsen eger...çünkü ortak özelliklr degerlendirilerek ortaya çıkartılıyor:)

Back