• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bana mesaj geldi sabah 8.30da koliniz teslim edilcektr bugun adresinize diye:)
dün gece gene girdim o da yarın gelir heralde :):)

Kampanya 11 Değerlendirme Anketimizi sonuna kadar yapan ilk 25 kişiye Arzum Cam Banyo Baskülü hediye ediyoruz!
Sizlerin değerli görüşleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız görüşler, diğer katılımcılardan aldığımız görüşler ile anonim olarak değerlendirilecektir.

bu maili alan var mı başka :)

Kampanya 11 Değerlendirme Anketimizi sonuna kadar yapan ilk 25 kişiye Arzum Cam Banyo Baskülü hediye ediyoruz!
Sizlerin değerli görüşleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız görüşler, diğer katılımcılardan aldığımız görüşler ile anonim olarak değerlendirilecektir.

bu maili alan var mı başka :)

kızlar 12. kampanya sayfa 131 deki kapatıcının temsilci fiyatı yok listede. acaba ben mi bulamadım dedim? bi bakar mısınız ne kadar. numarasını da vereyim : 7527-1

slm kızlar..inci kolye bitmiş herhalde :(..ama bu ay süperdi...
bu arada avon un hızına hayran kaldım...geçtiğimiz ay hediye alıcam die sipariş vermiştim ama indirim broşüründekiler nedeniyle 1,5 lira farkla alamadım..:((..o anda da hesaplamam zor o kadar ürün içinde..altı üstü 1,5 lira..belki o kadar da değil.. :((..avon a mail attım onlar da bu nednele alamadığımı ilettiler..bende dedim ki madem öyle...oraya bir sayaç daha koyun indirimli ürünler hariç ne kadar tutuyor die...bu akşam sipariş verirken gördüm..eklemişler..dün yoktu halbu ki :))

br yılda 7.5milyar satarsan bronz oluyorsn..altın takı seti veriliyor..(250-300tl civarında)

bnm az kaldı faturanda gösterir zaten şu kadar satmıssınız bu kadar var diye.......

bende avondan kolye aldım çok güzel duruyor herkes beğeniyor

roz-kolye-mb26708_358216_r1.jpg

Back