Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon temsilcisi olarak bende geldim araznıza arkadaşlar bende dün akşam 450 tl lik sıparişimi verdim cumaya kadar geliir heralde
7 veya 8 ay oldu temsilçi olalı neredeyse bütün hediyelerini kazandım stışlarım şimdilik yolunda butün aileyide avoncu yaptım onlarda kullanıyor şimdi

Kızlar bu arada benim faturam epey gecikti.Çok faiz öder miyim????

yok canım yaa bende son zamanlarda hep 10-15 gün gecikmeli ödedim çok bişey tutmuyo ama sen yinede acele et yazık parana zaten sen yatırıyosun ertesi gün işleme alınıyo ondan sonraki gün ancak tahsil oluyo nedense!

hoşgeldin kıss maşallah dee göz değmesin bizim işler berbat.

kızlar ya bende sorgu memuru gibi oldum ama yeniyim yardımcı olursunuz belkim :asigim: kızlar şimdi netten sipariş verirken temsilci fiyatıyla mı müşteri fiyatıylamı verdiğimizi nasıl anlicaz. tek işarerleme kutusu var ve karşısında temsilci fiyatı yazıyor. napicaz yaw

bende bölge sorumluma veriyorum. benim adıma gönderiyor siparişimi.

bir sorun olduğu zamanda arayıp ilgileniyor,faturamıda yatırıyor...

eşimin görevi nedeniyle şuan küçük bir kasabada oturuyoruz...

kargoda buraya gelmiyor.ilçeye geldiği içinde o teslim alıyor.

erkek kardeşimin yakın arkadaşı,ailecek tanığımız biri bana çok yardımcı oluyor...

ikisinin siparişlerini aynı anda veremezsin canım...eğer 75i tamamlamayacak kadar siparişin varsa takım öncüne söyle o getirir...
Teşekkür ederim.
temsilcim aradı sipariş vermedim az diye.Oda sormadı azsa ben getireyim demedi.bende acil değil diye bişey demedim.

yarın yeni katalogu getircek sanırım.

ay ne güzell

maşallah nazar değmesin

[

Beni üye yaptıranın bir artısı oluyor mu kızlar?

seni üye yaptırdığı için siparişlerinden onunda kazancı oluyor...

mesela sen ikinci siparişini verdiğin zaman hediye geliyor ona...

Canım sen ne sipariş edersen et zaten temsilci fiyatından gelir sana hepsinin fiyatları yazar karşısında müşteri fiyatı da katologda var zaten bi süre sonra alışırsın merak etme ama en iysi kendinin vermesi,bişey olursa özeldende yazabilirsin başarılar.

kredi kartı kullanmayıp havaleyle ödeme yapanlar var mı?
zor mu oluyor?

eşim kredi kartını pek istemiyor da.

havaleden belli miktar para alıyolar canım benimki otamatik ödeme hesabıma yatırıyorum çekiliyo sen yada eşin düzenli olarak yatırırsanız otamatik ödeme güzel kredi kartıda iyi de banka kafasından taksit yapmış bana birkere aylarca bitiremedim ama bi yöndende iyi tabi benim olsa kullanırım ama eşimin ya istemiyorum.

Ben de yaklaşık 1 yıldır temsilciyim. Hemen hemen tüm ürünlerinden kullanıyorum ve çoğundan da çok memnunum. Kar amaçlı yepmıyorum. Tamamen kendi ihtiyaçlarım için kullanıyorum. Arada arkadaşlardan isteyen olursa onlarada satış yapıyorum tabi. Zaten her evin ihtiyacı olan şampuan, remler, el sabunları temsilci olunca piyasadan daha ucuza geliyor. Arada kazanılan hediyelerde cabası. Ben memnunum açıkçası. Çok alerjik bir bünyem olmsına karşın bana hiç biri alerji yapmadı. Üstelik fiyatı biraz pahalı olan anew serisinin tüm ürünlerinin dışarıda satılan o çok pahalı ürünlerden kalite anlamında hiçbir farkı da yok.

valla dün gittim hesap actım ziraat bankasından ilk faturamı yatırdım bakalım kampanya 12 nin siparişini de yarın benim takım öncümle buluşup vericem kendisine

sipariş için erken değilmi canım?.biraz daha bekleseydin...

Hanımlar merhaba,
Ben de birkaç aydır Avon temsilcisiyim ve sadece kendi ihtiyaçlarım için (satış amaçlı değil) üye oldum. Kampanya 11 in yanında gönderilen fırsat broşüründen Rhinestone küpe ve Diamendesque yüzük sipariş etmiştim ve siparişlerim bugun ulaştı. Yalnız küpeyi beğenmedim, katalogda görünenden daha az cazip geldi gözüme. Siparişini veren ve bu üründen memnun olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…