V
veciko
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Kızlar bu arada benim faturam epey gecikti.Çok faiz öder miyim????
avon temsilcisi olarak bende geldim araznıza arkadaşlar bende dün akşam 450 tl lik sıparişimi verdim cumaya kadar geliir heralde
7 veya 8 ay oldu temsilçi olalı neredeyse bütün hediyelerini kazandım stışlarım şimdilik yolunda butün aileyide avoncu yaptım onlarda kullanıyor şimdi
bencede maşallahh bizim işlerde kötü
Teşekkür ederim.ikisinin siparişlerini aynı anda veremezsin canım...eğer 75i tamamlamayacak kadar siparişin varsa takım öncüne söyle o getirir...
ay ne güzellbenim ilk siparişim geçen aydı.
göz makyajı temizleyici,el kremi,avon rozeti,bilgilendirme kitapçığı vs.
vardı.bölge sorumlum sağolsun bayağı yüklü bir miktarda siparişimin üzerini tamamlamıştı...
maşallah nazar değmesinavon temsilcisi olarak bende geldim araznıza arkadaşlar bende dün akşam 450 tl lik sıparişimi verdim cumaya kadar geliir heralde
7 veya 8 ay oldu temsilçi olalı neredeyse bütün hediyelerini kazandım stışlarım şimdilik yolunda butün aileyide avoncu yaptım onlarda kullanıyor şimdi
kızlar ya bende sorgu memuru gibi oldum ama yeniyim yardımcı olursunuz belkim :asigim: kızlar şimdi netten sipariş verirken temsilci fiyatıyla mı müşteri fiyatıylamı verdiğimizi nasıl anlicaz. tek işarerleme kutusu var ve karşısında temsilci fiyatı yazıyor. napicaz yaw
kredi kartı kullanmayıp havaleyle ödeme yapanlar var mı?
zor mu oluyor?
eşim kredi kartını pek istemiyor da.
canım birikti biraz arkadaslar eşlerine hediye falanda ısmarladı doğumgünü için haftaya gelirmi falan diye soruyolarda cuma günü sipariş etsem salı gelirmiş zaten:sm_confused:sipariş için erken değilmi canım?.biraz daha bekleseydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?