- Konu Sahibi berfinbilgen
-
allame testerını aldım canım akşam arkadaştan çok beğendim bi yan etkide göstermedi anew.. 25 yaşındayım bişey olmaz dimi beğendim kremi???? tüm yaşlar yazıyor ama bu nedemek oluyor ihtiyacı olan tüm yaşlar kullanabilirmi demek oluyor acaba???
Yaw İnternet sitesinde Online kataloğa bakıyorum eskisi yenisi daha yok sanırım.
selam bende geldim bende kısmetse yarına vercem siparişlerimi bişi kalmadı bitiyo
kadriyecim senden haberler nedir verebildinmi hiç sipariş
ya kızlar benim kolim geldi içinden 1 tane katalog ve temsilci fiyat listesi çıktı ama hiç eşantiyon çıkmadı. ilk gelen kolide sipariş harici neler olması gerek bana mı eksik geldi acaba :gitme:
alleme teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için alınca iyi bişey alıyım bari kullandığıma değsin bi işe yarasın hem herzamn bitip tükenen bişey değil göz kremleri uzun süre gidiyor 3-4 ay kadar... sağolasın. bide tüm yaşlar serisinde termalift kremi vardı hani cildi gerginleştiren onuda almayı düşünüyorum canım 2 doğum yaptım şişip şişip inince yüzde bi gevşeme oldu sanki:))))) yani öle gözle görülcek bişey olmasada ben önlemimi alıyım diyorum :)
ya kızlar benim kolim geldi içinden 1 tane katalog ve temsilci fiyat listesi çıktı ama hiç eşantiyon çıkmadı. ilk gelen kolide sipariş harici neler olması gerek bana mı eksik geldi acaba :gitme:
Sende bendensin malesef.Aylardır sipariş veriyorum.Banada şimdiye kadar bir çöp bile yollamadılar.Önceden böyle değildi avon.Her ay küçükte olsa bir hediye verilirdi mutlaka.Şimdi hiçbişey yok.Yani en az 300 tl lik satış yapacaksınki ancak o zaman hediyeye hak kazanabilesin.:1no2:
Kızlar bu arada benim faturam epey gecikti.Çok faiz öder miyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?