Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya benim siparişlerimi soruyolar birikti yeteri kadar bugün vericem siparişleri salı günü gelir herhalde kampanya 13 katalogunu hemen yolluyolarmı gene siparişlerle erkende olsa..

cnm yeni kampanyadan vereceksen gelir..ama çoksa bikaç gün daha bekle vbence...çünkü bikaç gün sonra belli kota üstüne hediye geliyo..125 üstüne gelio genelde..

benim kolllim gelir bugün inş yarın dağıtıma başlarım hem sparişleri dağıtırım hemde yani katolagu dagıtır bu ayda güzel olur inş
size bol müşterile diliyorum arkadaşlar

benim kolllim gelir bugün inş yarın dağıtıma başlarım hem sparişleri dağıtırım hemde yani katolagu dagıtır bu ayda güzel olur inş
size bol müşterile diliyorum arkadaşlar
canım ne kadar topladında verdin siparişini 12 . kampanyadan degilmi..

müşteriye satışının 0,75 le çarp..yaklaşık sonucu bulursun..zaten sipariş verirken en sonda yazana bak..hediye kazanman için indi ve fırsat köşesi ürünleri hesaba katılmaz

benim 13.katalog elime iki hafta önce geçti.

siparişleri vermeden öncede b.sorumlum iki tane vermişti....

ayrıca temsilci1 programına hak kazanan ilk 17.000kişiye birde swarovski taslı ve inci görünümlü kolye hediyeymiş :)

bak hemen geldi hedayelerr D...özlem vermedin umarım siparişi
ya yuh dedim siteye bakınca..daha iki gün önce fırsat köşesinde 4 lira olanlar 6 liaya filan çıkmış...tüm fırsat köşsi ürünlerine zam yapmışlar...burayı mı okudular ne?keşke bi iki şey daha alaydım zamlanmadan tüh akannehir

ya of olmuyr giremiyorum siparişleri sepete at güncelle diyorum yeni sayfa açılıyor ama devam butonu yok of napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…