• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

allame testerını aldım canım akşam arkadaştan çok beğendim bi yan etkide göstermedi anew.. 25 yaşındayım bişey olmaz dimi beğendim kremi???? tüm yaşlar yazıyor ama bu nedemek oluyor ihtiyacı olan tüm yaşlar kullanabilirmi demek oluyor acaba???

allame testerını aldım canım akşam arkadaştan çok beğendim bi yan etkide göstermedi anew.. 25 yaşındayım bişey olmaz dimi beğendim kremi???? tüm yaşlar yazıyor ama bu nedemek oluyor ihtiyacı olan tüm yaşlar kullanabilirmi demek oluyor acaba???

hayatım beğendiysen bi sorun yok,evet her yaş kullanabilir ona göre üretilmiş bir ürün zaten yaşında küçük değil ideal bence,zaten 3 kampanya süresince koşulsuz iade hakkın var hoşuna gitmezse iade edersin umarım sana faydalı olur canım anew serisinde bazen güzel indirimler oluyo faydalanabilirsin.

alleme teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için alınca iyi bişey alıyım bari kullandığıma değsin bi işe yarasın hem herzamn bitip tükenen bişey değil göz kremleri uzun süre gidiyor 3-4 ay kadar... sağolasın. bide tüm yaşlar serisinde termalift kremi vardı hani cildi gerginleştiren onuda almayı düşünüyorum canım 2 doğum yaptım şişip şişip inince yüzde bi gevşeme oldu sanki:))))) yani öle gözle görülcek bişey olmasada ben önlemimi alıyım diyorum :)

bu kampanyada erkek ürünleri var gri kutulular herbiri 4 tl uygun baya arkadaşlar dan eşlerine alanlar oldu üçer tane

temsilciyle görüşseydin ya arayıp yenikatalog al iki tane olmadı iste yollar sana nasılsa bu cuma baslıyo yeni katalog siparişleri verilmeye

ya kızlar benim kolim geldi içinden 1 tane katalog ve temsilci fiyat listesi çıktı ama hiç eşantiyon çıkmadı. ilk gelen kolide sipariş harici neler olması gerek bana mı eksik geldi acaba :gitme:

benim ilk siparişim geçen aydı.

göz makyajı temizleyici,el kremi,avon rozeti,bilgilendirme kitapçığı vs.

vardı.bölge sorumlum sağolsun bayağı yüklü bir miktarda siparişimin üzerini tamamlamıştı...

ya kızlar benim kolim geldi içinden 1 tane katalog ve temsilci fiyat listesi çıktı ama hiç eşantiyon çıkmadı. ilk gelen kolide sipariş harici neler olması gerek bana mı eksik geldi acaba :gitme:

eşantiyon yaptığın alışverişe bağlı tuturamadıysan gelmez, rozet gelicektir ama 2. siparişinde olabilr..

canım benimde 1oğlum var bende öyleydim ama toparladı biraz şimde bende istiyorum o kremden ama fiyatı pek düşmedi bekliyorum,inşallah düşerde alırız en önemlisi işe yarar ben solitions serisiniden gece serumu ve lipozomlu krem kullanıyorum hoşuma gitti bide düzenli kullanabilsem süper olcak. Anewde bazen süper indirimler oluyo olursa haberleşiriz canım sevgiler.

alleme teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için alınca iyi bişey alıyım bari kullandığıma değsin bi işe yarasın hem herzamn bitip tükenen bişey değil göz kremleri uzun süre gidiyor 3-4 ay kadar... sağolasın. bide tüm yaşlar serisinde termalift kremi vardı hani cildi gerginleştiren onuda almayı düşünüyorum canım 2 doğum yaptım şişip şişip inince yüzde bi gevşeme oldu sanki:))))) yani öle gözle görülcek bişey olmasada ben önlemimi alıyım diyorum :)

kıs bi önceki mesjda sana kafamı kaldı bende reca ederim nedemek.

ya doreci arkadaşlar katoloğu merak ettim bakamadım bi türlü yaa yok şunu yükleyin bunu yükleyin yükledik gene olmuyo sinir oldum anlayanlar bi anlatıversin hayrına inat yapdım...
ya hiç kayseride olan yokmu yaa tanışsak yardımlaşsak işler çok kötü benim bu aralar bi kısmetsizlik var.

Sende bendensin malesef.Aylardır sipariş veriyorum.Banada şimdiye kadar bir çöp bile yollamadılar.Önceden böyle değildi avon.Her ay küçükte olsa bir hediye verilirdi mutlaka.Şimdi hiçbişey yok.Yani en az 300 tl lik satış yapacaksınki ancak o zaman hediyeye hak kazanabilesin.:1no2:

Sende bendensin malesef.Aylardır sipariş veriyorum.Banada şimdiye kadar bir çöp bile yollamadılar.Önceden böyle değildi avon.Her ay küçükte olsa bir hediye verilirdi mutlaka.Şimdi hiçbişey yok.Yani en az 300 tl lik satış yapacaksınki ancak o zaman hediyeye hak kazanabilesin.:1no2:

hehehe ben 300 tl lik alışveriş yaparsam 1 hediye kesmez beni. avonu üstüme yapmaları gerekir kafamçokkarıştı
bakalım zamanla o kadar sipariş toplarız inşallah cokacimcoook

Back