- Konu Sahibi berfinbilgen
Cnm 75 tl ve üzeri siparişlerinde kargo ücreti almıyorlar o yüzden söylemiş olabilir opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrikler bende inşallah hafta sonu ikinci siparişi vericem 3 gün en fazla pazartesi vermiştim akşam perşembe gelmişti:teytey:sonunda bende temsilci oldum ve ilk siparişimi verdim temsilcimle :)) yanlız kızlar kargo istanbul içinde kaç günde elimde olur biliyomusunuz?
Kızlar bende temsilci olmak için bugün form doldurdum.
bu hafta sipariş veririz heralde.Ama bu kampanya hemen bitecek ya sizce illa kampanya 11 den sipariş vermelimiyim?
Çünkü 75 tl yi geçmeyecek.ve kargo ücreti ödeyeceğim.Birde üyelik ücreti 7.5 tl ödeyeceğim.
15 tl ödeyecek bir sipariş veremem heralde bu hafta?
bi sonraki katologdan versek ne olur?
bu hafta sipariş veririz heralde.Ama bu kampanya hemen bitecek ya sizce illa kampanya 11 den sipariş vermelimiyim?
Çünkü 75 tl yi geçmeyecek.ve kargo ücreti ödeyeceğim.Birde üyelik ücreti 7.5 tl ödeyeceğim.
Valla percieve edp bana göre boğucu bir koku.Ama parfümün kokusu etrafa yayılsın istersen kullanabilirsin.Ağır kokularda başı ağrıyan rahatsız olan bir insansan almadan önce düşün derim.Pur blanca gibi kokuyor.İkiside başımı ağrıtıyor benim:)):dilcikar:
seni üye yapan kişiye sor
bende temsilciyim ama bilmiyorum
inan
anew in göz üstü jeli göz altı kremi olan ikili kremi almak istiyorum buay.25 yaşındayım tüm yaşlar için yazıyor ama kullanabilirmiyim sizce özellikleri hoşuma gitti ve artık göz çevrem için bişeyler kullanmaya ihtiyacım var sanki mimik kırışıklıklarım başladı..kullanayımmı sizce???
canım bitmek üzere kampanya konuş verme bencede yeni katolog tan sipariş alırsın verirsin yazık parana sen bilirsin ya işte takım öncüsü çok önemli ben menmun değilim hiç.
sonunda bende temsilci oldum ve ilk siparişimi verdim temsilcimle :)) yanlız kızlar kargo istanbul içinde kaç günde elimde olur biliyomusunuz?
canım zaten kampanya 11 in bitmesine birkaç gün kaldı,kampanya 12 de sipariş verirsin artık hatta seni kayıt yapan kişiye söyleseydin senin kaydını kampanya 12 de şirkete görderseydide olurdu ama kaydın gittiysede k.12 de sipariş verirsen hiçbir sorun olmaz...
Allame,Belinay cevaplarınız için teşekkürler.
Walla acele yaptı bugün.son gün dediği kampanya 11 in son günümüydü anlamadım.Yoksa niye üyelik için bikaç gün kalsın ki değilmi?
Öyle yaparım artık.