• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Cnm 75 tl ve üzeri siparişlerinde kargo ücreti almıyorlar o yüzden söylemiş olabilir opuyorumnanaktan

ilk sıparısını evet ona vermen gerekıyor canım,daha sonrakını kendın netten yanılmıyorsam ya fatura nnumaran ıle ya da temsılcı numaran ıle sıfre alıp yapıyorsun cnm...Ama bana ılla 75 lıralık verceksın dıye bırsey dememıstı...

benim ilk siparimin üstünü bölge sorumlum tamamlamıştı...

sonunda bende temsilci oldum ve ilk siparişimi verdim temsilcimle :)) yanlız kızlar kargo istanbul içinde kaç günde elimde olur biliyomusunuz?

sonunda bende temsilci oldum ve ilk siparişimi verdim temsilcimle :)) yanlız kızlar kargo istanbul içinde kaç günde elimde olur biliyomusunuz?
canım tebrikler bende inşallah hafta sonu ikinci siparişi vericem 3 gün en fazla pazartesi vermiştim akşam perşembe gelmişti:teytey:

Kızlar bende temsilci olmak için bugün form doldurdum.
bu hafta sipariş veririz heralde.Ama bu kampanya hemen bitecek ya sizce illa kampanya 11 den sipariş vermelimiyim?

Çünkü 75 tl yi geçmeyecek.ve kargo ücreti ödeyeceğim.Birde üyelik ücreti 7.5 tl ödeyeceğim.
15 tl ödeyecek bir sipariş veremem heralde bu hafta?

bi sonraki katologdan versek ne olur?

bu hafta sipariş veririz heralde.Ama bu kampanya hemen bitecek ya sizce illa kampanya 11 den sipariş vermelimiyim?

Çünkü 75 tl yi geçmeyecek.ve kargo ücreti ödeyeceğim.Birde üyelik ücreti 7.5 tl ödeyeceğim.

seni üye yapan kişiye sor
bende temsilciyim ama bilmiyorum
inan

anew in göz üstü jeli göz altı kremi olan ikili kremi almak istiyorum buay.25 yaşındayım tüm yaşlar için yazıyor ama kullanabilirmiyim sizce özellikleri hoşuma gitti ve artık göz çevrem için bişeyler kullanmaya ihtiyacım var sanki mimik kırışıklıklarım başladı..kullanayımmı sizce???

canım bitmek üzere kampanya konuş verme bencede yeni katolog tan sipariş alırsın verirsin yazık parana sen bilirsin ya işte takım öncüsü çok önemli ben menmun değilim hiç.

Valla percieve edp bana göre boğucu bir koku.Ama parfümün kokusu etrafa yayılsın istersen kullanabilirsin.Ağır kokularda başı ağrıyan rahatsız olan bir insansan almadan önce düşün derim.Pur blanca gibi kokuyor.İkiside başımı ağrıtıyor benim:)):dilcikar:

Percieve ben kullandım.çok beğendiğim kokulardan ama benimde başım dönüyor kullanınca.
Avonun bi iki kokusu bu etkiyi yarattı bende nedense.

şimdi tomorrow kullanıyorum.bu daha iyi yinede az sıkıyorum kokuları.
little black de diğer kullandığım koku.
Şipre kokular daha çok hoşuma gidiyor.

seni üye yapan kişiye sor
bende temsilciyim ama bilmiyorum
inan

Ona sorcam zaten de merak ettim keşke bilen çıksa.

Bizde arkadaşlarla gelişine alıcaz güya ama 15 tl masraf ödersem gelişine veremem.

canım zaten kampanya 11 in bitmesine birkaç gün kaldı,kampanya 12 de sipariş verirsin artık hatta seni kayıt yapan kişiye söyleseydin senin kaydını kampanya 12 de şirkete görderseydide olurdu ama kaydın gittiysede k.12 de sipariş verirsen hiçbir sorun olmaz...

anew in göz üstü jeli göz altı kremi olan ikili kremi almak istiyorum buay.25 yaşındayım tüm yaşlar için yazıyor ama kullanabilirmiyim sizce özellikleri hoşuma gitti ve artık göz çevrem için bişeyler kullanmaya ihtiyacım var sanki mimik kırışıklıklarım başladı..kullanayımmı sizce???

canım anew den menmun kalırsın bence çevrende kimse yokmu tester isteyebilirsin.

canım bitmek üzere kampanya konuş verme bencede yeni katolog tan sipariş alırsın verirsin yazık parana sen bilirsin ya işte takım öncüsü çok önemli ben menmun değilim hiç.

Yarın konuşurum büyük ihtimalle.
geliş fiyatına alırız dedik kızlarla ama 15 tl masrafı çıkarsam hiç değilse değil mi?

Bakalım temsilcim ne diyecek.

Ben üye olacağım deyince bugün apar topar üye yaptı beni.Son gün felan bişey dedi ama anlamadım.

ay inşallah yardımcı olur da üye olduğuma pişman olmam.
benim arkadaşlar ya parfüm ya el kremi alırlar kampanyalarda ama bunda öle ilgilerini çeken bişey yok sanıyorum.birde geç karar verirler.Vakit az.

canım zaten kampanya 11 in bitmesine birkaç gün kaldı,kampanya 12 de sipariş verirsin artık hatta seni kayıt yapan kişiye söyleseydin senin kaydını kampanya 12 de şirkete görderseydide olurdu ama kaydın gittiysede k.12 de sipariş verirsen hiçbir sorun olmaz...

Allame,Belinay cevaplarınız için teşekkürler.

Walla acele yaptı bugün.son gün dediği kampanya 11 in son günümüydü anlamadım.Yoksa niye üyelik için bikaç gün kalsın ki değilmi?

Öyle yaparım artık.

Allame,Belinay cevaplarınız için teşekkürler.

Walla acele yaptı bugün.son gün dediği kampanya 11 in son günümüydü anlamadım.Yoksa niye üyelik için bikaç gün kalsın ki değilmi?

Öyle yaparım artık.

sizin bölgenizde belki de son gün olabilir,çünkü kampanya bitiş günleri bölge bölge değişiyor...bende takım öncüsüyüm senin takım öncün sadece kendisini düşünen birisiyse eğer mutlaka ısrar edecektir bu ay başla diye ama sen mümkün olmadığını söylersinyerimseniben

Back