• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

satış temcilcisi olan arkadaşlar kar yapabiliyormusunuz.. bende üye olabilirim de...

çevrende avon yapan yoksa ve alan çoksa kar yapabilirsin..

ben hediyeleri ve üst seviyeye göz diktigim için geliş fiyatından veriorm para kazanmıorum zarar da etmiorum ama tüm hediyeleri kazandım inş altın takı setinide alcam yıl sonunda :D:D

kızlar yardımm
arkadaşlarıma tavsiye vermem gerekde size danışayım dedim
şimdi ben daha yeni temsilci oldum :D
banyodan sonra vucüda uygulanabilecek yağlı his bırakmayan vucüt kremi veya losyonu
yüzü canlandıran nemlendiren yine yağlı his yapmayan yüzle ilgili krem veya losyon olarak avonun hangi ürününü önerebilirm soranlara :)
bilen arkadaşlarım cevap yazarsa çok sevinirim
şimdiden çok tşk.:)=))

gelmez canım :) göndermezler öyle..ama istediğinde kargo ücretini ödersen alabilirsin

gelmez canım :) göndermezler öyle..ama istediğinde kargo ücretini ödersen alabilirsin

bugün üye yapan arkadaş geldi bana şifremi yaptım bilgisayardan gösterdi ve bugün kampanya 12 den ilk siftahımı yaptım.inşallah hayırlı olurhihoyyyt

kızlar yardımm
arkadaşlarıma tavsiye vermem gerekde size danışayım dedim
şimdi ben daha yeni temsilci oldum :D
banyodan sonra vucüda uygulanabilecek yağlı his bırakmayan vucüt kremi veya losyonu
yüzü canlandıran nemlendiren yine yağlı his yapmayan yüzle ilgili krem veya losyon olarak avonun hangi ürününü önerebilirm soranlara :)
bilen arkadaşlarım cevap yazarsa çok sevinirim
şimdiden çok tşk.:)=))

Ark.lar iyi hoş satışlar da .. buraya bi msj yazılmış ve yardım istenmş ama aranızda devamlı satıştan bahsediyosnz bi el atın arada yaavereliniortak :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Ark.lar iyi hoş satışlar da .. buraya bi msj yazılmış ve yardım istenmş ama aranızda devamlı satıştan bahsediyosnz bi el atın arada yaavereliniortak :enbuyukkk:

görmemişiz demekki...ayrıca bana güzel gelen başkasına güzel gelmeyebilir buda war..o yüzden denemeden bilemeyiz neyin bize uygun olcagını hep söylüorm bunu ama.........

yeni çıka pembeli vücut losyonları yağları güzel onları bi denesin ne diim...

kızlar bişey sorucam ben avonun lenghts isimli rimelini kullanıyordum cokta memnunudum ama yeni katoloğuna netten baktım goremedim acaba kalktımı satıştan.tek memnun kalan ben miydim acabakaydirigubbakcemile3

pembem farem wardır yahuu illaki kullanan bak buldum seni burda da kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam ben avonun lenghts isimli rimelini kullanıyordum cokta memnunudum ama yeni katoloğuna netten baktım goremedim acaba kalktımı satıştan.tek memnun kalan ben miydim acabakaydirigubbakcemile3

64.sayfada 1numaralı ürünü diosn canım heralde 10tl kaçırma :D

kız elif napyon sen burdakaydirigubbakcemile3kampanya bityomu ya ben gormemiştim bi avoncu bulabilirsem sipariş verem bari

Back