• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

todayy tomorrow vardı yeşil renk bır parfüm... Kalktı sanırım artık hıc yok... mukemmelm bır kokusu vardı... today serilerı cokk kalıcı ve cok guzelll

Özebus avonun bir ara bir parfümü vardı hatırlarmısın bilmem lyrical diye.Ben o kokuyu bi daha hiçbir parfümde bulamadım.Üniversitede kullandığım en sevdiğim kokuydu.Malesef kaldırılalı çok oldu.Always i sevdim sonra onuda kaldırdılar.Crystal beğeniyordum onuda aldılar elimden.Avon temsilcisi olmama rağmen avon parfümlerini kullanmıyorum artık.Bir treselleyi maşallah herkes kullanıyor artık parfümleri heryerde .Özelliği kalmadı artık.Bu yeni serilerinide pek bilmiyorum kokularını.ıncandasence güzel.Erkektede ironman muhteşem bir koku.:olmaz:

Birde berrak görünüm veren kremi var avonun denemeyi çok istiyorum.Eşimimn yengesine sattım.Yüzü lekeli ve güneşten kararmış durumda.Onu kullandığından beridir cilt tonunda açılma var.Bende farkettim.var mı başka kullanan???????

Özebus avonun bir ara bir parfümü vardı hatırlarmısın bilmem lyrical diye.Ben o kokuyu bi daha hiçbir parfümde bulamadım.Üniversitede kullandığım en sevdiğim kokuydu.Malesef kaldırılalı çok oldu.Always i sevdim sonra onuda kaldırdılar.Crystal beğeniyordum onuda aldılar elimden.Avon temsilcisi olmama rağmen avon parfümlerini kullanmıyorum artık.Bir treselleyi maşallah herkes kullanıyor artık parfümleri heryerde .Özelliği kalmadı artık.Bu yeni serilerinide pek bilmiyorum kokularını.ıncandasence güzel.Erkektede ironman muhteşem bir koku.:olmaz:

Evet canım bılmem mı...Dedıklerınde cok haklısın...Tutulmadıgından dıyecegım bu parfumlerın kaldırılması ama bızım gıbı düşünen ve bu durumdan muzdarip pek cok müşteri var ne yazık ki.. Bu yuzden duydukları guvensızlıkten dolayı dıger parfum alternetıflerınede pek sıcak bakmıyorular maalesef... Tomorrow parfümü bır kere kulandım ama 2. nasip olmadı ::::::(

Birde berrak görünüm veren kremi var avonun denemeyi çok istiyorum.Eşimimn yengesine sattım.Yüzü lekeli ve güneşten kararmış durumda.Onu kullandığından beridir cilt tonunda açılma var.Bende farkettim.var mı başka kullanan???????

bende arkadaşımın annesine satmıstım çok memnun iyi ki almısım herkes ne kullanıosn die soruo dedi..ama her cilde yaramayabilir..

Bayanlar avonda ayak tabanı için koruyucu die bişe var.
K11'de 112. sayfada.
Topuklu ayakkabı giyince gerçekten bi faydası olurmu acaba? :uhm:
olcagından emin olsam hemen şimdi sipariş etcem valla

kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin

Bayanlar avonda ayak tabanı için koruyucu die bişe var.
K11'de 112. sayfada.
Topuklu ayakkabı giyince gerçekten bi faydası olurmu acaba? :uhm:
olcagından emin olsam hemen şimdi sipariş etcem valla

al canm de olmadı iade edersn..

o kremi benden alan çok oluo katologda 2li 15tl olan ürünü diosan yanls algılamadysam o..

ama bn kullanmadm en çok dry skin sosları begeniorm:D

arkadaşlar geçenlerde soruluyordu...suan gene var temsilciler görebiliyor..bende depo yapcam isteyen oulrsa ulaşabilir bana......
saç için advance t. Sarı Gölge Yapan Solüsyon, hafif formülüyle saçlarda doğal görünümlü gölgeler yaratır. Güneşten rengi açılmış bir saç görünümü elde etmek için haftada 2-3 veya daha parlak, yoğun bir görünüm elde etmek için her gün kullanılmalıdır. Her uygulamadan sonra saçların bakım yapılmış gibi görünmesini ve kolay şekil almasını sağlar.

Bu ürünle güneşten rengi açılmış saç görünümü saçlar zarar vermeden elde edilir. Fırçalı aplikatör ucuyla kolay bir uygulama sağlar. Sarı ve açık kumral renkli saçlar için uygundur. Boyalı saçlarda uygulamadan önce, saçın görünmeyen bir tutamında ürün denenmelidir. Sarı gölge yapıcı solüsyon boyalı saçlarda farklı etki yaratabilir.

Kullanımı: Az miktarda ürünü aplikatör fırçanın dişleri arasına uygulayarak, havluyla nemi alınmış saça dipten uca doğru tarayarak uygulanır. Saçlar her zaman ki gibi kurutulur.

kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin

o kremi yengeme satmıştım. nemlendirmiyo falan dedi ama ben inanmıyorum.aynısıdan ama 200 ml olanı annemde var ben yüzüme kullandım parladı yüzüm.kolay emiliyo.çok yaglı da degil kaydirigubbakcemile

kampanya 12 de suan indirimde olan perceive edp yi almayı düşünüyorum kokusunu bilen yada kullanan
var mı? pişman olurmuyum acaba?

Bi tüketici olarak,

el kremi için ben ailem ve arkadaslarım dry so skin den cok cok memnunuz. bu el kremini oneririm.

anem berrak gorunm veren kremi kullanuyo. bu yaz cilleri fln artmadıgı gibi cilt tonunu düzeltti ve berraklastırdı gercekten :)) ben bile denizden dondukten sonra 1 hafta kullandım suretımn renk tonu direk acıldı. annem arkadasımn annesi cok memnunlar. onlar cilleri oldugu için cilt tonunu düzeltir diye almıslardı baya memnunlar..

ayrıca onlarda yaglanma yok on sayfada ole bişi okudum . bende de olmadı..

genete Avoncular daha iyi bilir ama ciltten cilde değişir .)

Back