• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet just play cok hafıf bır koku yanı baymıyor ınsanı... blue rush vazgecılmezlerımden bırı...
soft musk ıse avonda ılk kullandıgım parfum ama sandık sabunu kokusu gıbı gelıyor bana...

Bende far away,sof musk,sevmiyorum ama bağzı insanlara yakışıyo gerçekten kızlar,ayrıca far away ençok satılan parfümlerden çok hayranı var,rare gold da bence çok güzel ama çok ağır ben kullanamıyorum ağır parfümleri,brazil almıştım en son onu bile kullanamadım ağır geldi kızlar today i kullanan varmı?

todayy tomorrow vardı yeşil renk bır parfüm... Kalktı sanırım artık hıc yok... mukemmelm bır kokusu vardı... today serilerı cokk kalıcı ve cok guzelll

elinde olan satmak isteyeen warmı..ungaro today tomorrow yada always.. ucuza deyip geliş fiyatını söylemeyelim arkadaslar :) temsilciyiz hepimiz..katalogtakinden 7 düşüp gelişini sölicekseniz hiç demeyin zaten görüyoruz fiyatları..benim gibi elinde kalan mutlaka çıkartmam gereken diyen warsa bekliorum .. :)

bende ilk siparişi verdim biraz pahalı oldu ama:)
belki ilk ve son olur çünkü benim çokta satmak için cevrem yok suan

300 tl sipariş verdim ilk sefer de bişey kazanabilirmiyim

bu kadar olma nedeni yeni çıkan parfümün 2 li hem bayan hem erkek setini istemem

biri bana biri eşimede 2.leri naparım kim alır bilemiyorum:(

Back