• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar avonda en beğendiğiniz parfüm nee ??

ben always today tomorrow u beğeniodum..satıştan birini kaldırdılar... tomorrow mu yoksa ungaro mu ?

yada hangisi :)

ben perceive hayranıyım çok beğeniyorum,üstüne tanımam ama bitince elimde lıttle black dress sprey vardı kullandım oda hoşuma gitti ungaro yu beğenmedim şimdi today istiyorum eşim onu beğenmiş o söyledi sadece çiçek kokuyo çok güzel tabi birde indirime girerse pek inmiyo yaa.

ben perceive hayranıyım çok beğeniyorum,üstüne tanımam ama bitince elimde lıttle black dress sprey vardı kullandım oda hoşuma gitti ungaro yu beğenmedim şimdi today istiyorum eşim onu beğenmiş o söyledi sadece çiçek kokuyo çok güzel tabi birde indirime girerse pek inmiyo yaa.

percive harika ama çabuk uçuyor kokusu

kızlar bende avoncuyum ama elinde today tomorrow weyw ungaro olup satmak isteyen warmıı???

alıcam nasılsa sizden alayım.tabi benim gibi elinizde kalınca uygun elden çıkartıosanız ehehe :)

wish of love war şimdi..ama çoğunu kullandım..6, yılımdayım avonda..tüm kokuları bilirim

rare gold ona göre daha güzeL..kullandım. :) kalıcı ağır gibi ama hoş bi koku...

yaa bu yeni çıkan saat hediyeli parfüm nasıııl..katalog yok elimde fiyatta söleyin kızlaaar

rare gold ona göre daha güzeL..kullandım. :) kalıcı ağır gibi ama hoş bi koku...

yaa bu yeni çıkan saat hediyeli parfüm nasıııl..katalog yok elimde fiyatta söleyin kızlaaar

banada rare gold kokusu ağır geldi yaadelikafadulden
yeni katalog vardı bende ama ablam götürmüş aradım aradım bulamadım akşam söylerim fiyatını

Back