- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.261
süperrrrrrr gidiyor dersanam:)kızzzzlarrr satışlarr nasıl gidiyorrr??????
evet canım almak istiyorum bi katalogta görmüştüm satılıyordu. ama bitmişti. Yasak olduğunu bilmiyordum..:44::44:
canım lealla bilelklik çok hoş ama ince bilekte güzel durmayabilir heybetli bişiy çünkü:)
süperrrrrrr gidiyor dersanam:)
560 a ulaştım 2. ve 3. siparişimi vercem
cumayı bekliyorum rımel i almak için gün hediyesi yani
yooo nye yasak ben anlamadım
ben ondan 4 tane sattım yaaa
ruj numunelerindennn
temsilciye kalmış müşterisi istiyorsa getirtir yaniii cnm yasak değil
canımsın çok tşk ederim :)darısı başına siremim :)) o maskara çok güzel ya gerçekten kullanmadım ama herkez acayip memnun
aynı fikirdeyim ..
amin dersenam darısı başına olsun hepsini alırsın inşallah sen
o maskaradn kullanıyorum cnm ben gerçekten güzel
canım bnce o senin alcak gönüllüğünden kaynaklanıyor. siparişi aldığın zaman daha kataloga isim yazarkenh bu ürünün son ödemesi şu tarih de. eger güvenmediğin bir kişiysede parayı almadan ürünü verme. kendine ajanda tut ve sayfanı öreneğin K-1 ilk sipariş diye adlandır. Eger 2.siparişin varsa k-1 ikinci sipariş listesi şeklinde adlandır. hem hangi kişilerin hangi kampanyadan ürün aldıklarını bilirsin hemde kimin ödemesinin ne zaman olduğunu unutmamış olursun.
Bol kazançlar Anlayışlı müşteriler :93:
aldım bile siremim süpürge tost makinası iki tane ekmek kızartma makinası :) ve fırın
vauvvvv süpersin iyi günlerde kullan cnm
peki süpürge nasıl ii çekyor mu denedinmi cnm
kızlarr k1den secret fantasy kullanan var mı acaba çok acil yrum bekliyorummmm
slm kızlarrr jel göz kalemi nasıl bilen varmı çabuk akıomu bide silver tonu nasıl koyu grimi açıkmı :97:
yabancı bloglarda çk güzel yorumları varmış cnm.ben siyahı aldım..
grisi açık griymiş
şıp sevdi sakızları gibi kokusu tatlım .. fazla şekerli geldi bana ama topikin %80 i begenmiştir..
oo şeker kız candy yanidenesemmi ya baya inmiş fiyatıda
kızlar hani panaromadan tplam 7.50 kremlerden alınca bi krem 0.75 oluyo,,ben onlardan alım diorum ama tamamlıorum ama kremler 0.75 lk kremde normal fiattan gözküor
:81:bende aldım cnm onlardan panoramadayken evet liste fiyatında öle gözüküo ama faturalanınca 0.75 olarak çıkıo merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?