- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.281
peki cnm sen hediye krem değilde değişik bi krem mi aldın?
ben hediye kremden istemiştm ,,bide artı hediye krem gelcekti yani 2side aynı krem olcktı,normal fiyattan gösterdi..kremi değiştrdim öle siperiş grdim bu sefer promosyonu hesapladı ama..anlamdım bende ne işş
kızlarrr yardımmmk14te erica saat 30 milyonluk alışveriş yapana 29 tl'di ama spriş grdm yne 65 tl yazıo ya biri bana açıklayabilirmi yeniyimde :S
kızlar uzman a avoncular topiğinin sayfaları çok arttı sıfırlanabilrmi die sordm istermsnz sıfırlanmasını çok karıştı daha önce konuşlmştu burda bu konu
selam kızlar nabersiniz.. bu k k yönetiminede bazen çok sinir oluyorum. bi arkadas birsey sordu cevap yazdık yorum yazdık neymiş reklam yapmısız pardon ama burası zaten üyelik vs nasıl olacagının paylasıldıgı bi site biri evde yapabilecegimiz is demis bende avo orflame gibi seyler olabilir dedim uyarı yani neye ceza versek diye ugrasıyolar yöntimi biraz dikkate davet ediyorum. kac gündür giremedim topige.
Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun
selam kızlar, ben 2,5 yıldır avon temsilcisiyim ürünlerini begeniyorum.Ürünlerin hepsini deneyemedim çünkü her ay farklı yeni ürünller çıkartıyorlar.
bu topicte kullanıp memnun kaldığımız yada kalmadığımız ürünleri kullananlardan ya da satış temsilcilerimizden ögrenmek olsun resim de ekleyebiliriz.
Ne dersiniz hem fikir edinmiş oluruz.
kızlar uzman a avoncular topiğinin sayfaları çok arttı sıfırlanabilrmi die sordm istermsnz sıfırlanmasını çok karıştı daha önce konuşlmştu burda bu konu
canım sayfaları ilerlet fatura tahmini tutardada mı 65 fiyatı??
slm kızlarrr jel göz kalemi nasıl bilen varmı çabuk akıomu bide silver tonu nasıl koyu grimi açıkmı :97:
grinin rengi çok açık ben aldım cnm partiye gtcek havası veriyor
Hatta bir baslik daha rica edecegim Avon Urunleri diye orada da urunleri tanitabilirsiniz....
Konu Basligi : Avon Temsilcileri, Avon Temsilci Sorunlari ve Avon Temsilciligi icin neler yapmali ? gibi olursa sevinirim. Ilk mesajinda nasil avon temsilcisi olunur, avantajlari nelerdir yani kisaca avonu tanitirsan cok faydali olacaktir.
tesekkurler
hakkaten süper geçende aklıma gedili açmadım hemen açıyorum kazen bey
Bu kategori uygun degil bunun icin yeni kategori olusturacagiz konu cilt ama avon konusuluyor....
yeni yer actigimda bildirecegim buradan...
kızlar aranızda iş bankasından otomatik ödeme talimatı olan varmı? merak ettiğim konu ben ödeme gününü hiç geçiktirmedim şayet gecikirse yine aynı bu yöntemle bankamatik aracılığı ile yatırdığım zamanda gecikmiş borcu çekiyormu yoksa gecikmiş borç farklı yöntemlemi yatıyor ?
kızlar aranızda iş bankasından otomatik ödeme talimatı olan varmı? merak ettiğim konu ben ödeme gününü hiç geçiktirmedim şayet gecikirse yine aynı bu yöntemle bankamatik aracılığı ile yatırdığım zamanda gecikmiş borcu çekiyormu yoksa gecikmiş borç farklı yöntemlemi yatıyor ?
Merhaba
Inanin bizim dikkatimizden dolayi siz ceza aliyorsunuz. burada dolandirilan uye sorunlari ile siz degil biz ugrasiyoruz. Zarara ugrayan ama bu kisi ile bu sitede tanistim diyor. Bizi muhatap aliyor 3-4 tane uyelik alip insanlari dolandiran bir suru kisi gorduk.
Konu ve icerik ne ?
bu basligin amaci budur, satis yapmak veya ekip kurmak yeri degildir. Bu islemi de yasaklatan siz oldunu yok X kisi surekli uye topluyormus yok elinden ekibini calmis yok soyle yapmis yok boyle yapmis. Kurallar yasanan aci tecrubelerden olusuyor. Uymak zorundasiniz bu kadar net !
Site kurallari cok net ! Lutfen dikkatlice okuyun....
Bana etegimdeki taslari dokturmeyin zararli cikarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?