- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.901
ay gece gece saç düzleştirici kazandımm kknın 10.yıl etkinliklerinde
pek sevindirik oldum
süpersin canımm güle güle kullann...
tşkler bilgecim
kullandıkca zamnımı harcadığım kk ailesini hatırlıycam
aaa sitede ne yazıyo k14 31 aralık cuma günü saat 14te sona ercek-miş
pek sevindirik oldum
günayydııınnn kızlargüzel bir gün sizlerle olsun
günaydınnnnen güzel günler seninle de olsun tatlişim
günaydınnnn iyilik canım ya sende ne var ne yokgünaydın kızlarrrrrr nasılsınız:80:
günaydın kızlar.Ya benim ödeme günüm geçti fakat parayı toplayamadım, topladığım kadarını yatırdım fakat 3 gün geçmesine rağmen hala hesaptan düşmedi yaa bilgisi olan varmı?
pek sevindirik oldum
slm kızlar yarın kolim geliyo 500 lük filan girmiştim biraz öncede mesaj geldi ekmek kızartma makinnası hediye 400 lüksipariş girene diorr valla ben hep buna denk geliyorum ben sipariş veriyorum ya gün hediyesi ya başka bişey çıkıyor ama bu sefer hırs yaptım sinir oldum gelen paketimi aynen iade yapıp aynından makinayı almak için bi daha verceğim inş. kazanırım bir sorun olur mu acaba?
sağol cnm evt K1 panoramasında da 36 diyo benden de 33 çıktı.. eksik yollayabiliyolar demek ki.. ne diyelim avona helal olsun hakkımız..:82: ama ben kokuları merak ettiğimden kendim için almıştım o numuneleribilgi için teşekkür ederim canım...
geçen ay parfüm numunesi yerine yanlışlıkla ruj numunesi istemişim...benimde ruj satışı olmadığından iade gönderdim rujları saymadım ama içindeki fondoten numunesi 7 tane idi.
panaromada parfüm numunesinde 36 adet var diyor bu ay aldım içinden 34 adet çıktı...
hiç bilgim yok bu konuda üzgünüm
günayydııınnn kızlargüzel bir gün sizlerle olsun
günaydınnnnen güzel günler seninle de olsun tatlişim
günaydın kızlar.Ya benim ödeme günüm geçti fakat parayı toplayamadım, topladığım kadarını yatırdım fakat 3 gün geçmesine rağmen hala hesaptan düşmedi yaa bilgisi olan varmı?
canım sen ödemeni ne ile yaptın?ben internet bakacılıgı ile eft yapıyorum..ertesi gün düşüyor
gunaydın kızlar benım telefonum atemsılcı numaram hala gelmedı pazartesı kaydımı yapmamıs kadın ayın 9 da saat 12 de ona sıparıs verdım ogun kargolamıs avona temsılcı formumla beraber ama ogunde kacta kargoladı bılmem
bugun avon calısyomu alısmıyosa sıparıs kargom cuma acaba ellerıne ulasmısmıdır pazartesı bana yollarlarmıkı
ya temsılcı numaramı alsam bıle razıyım kargomu kendım takıp ederım hıc olmazsa
benim senin temsilcilik olayına aklım hiç ermedi zaten..ben ilkşahla burda tanıştım..kimliğimi e-mail ile attım..hemen üye yaptı..internetten telime mesaj gelmeden önce temsilci nomu öğrenip bana söyledi..ilk siparişimi verdi..yani herşey saat gibi işledi senin kaç gündür bu çektiğine üzülüyorum vallakargoydu şuydu buydu bir sürü uğraşıyorsun Allah yardımcın olsun
ayrıca avon bugun çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?