Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar.Ya benim ödeme günüm geçti fakat parayı toplayamadım, topladığım kadarını yatırdım fakat 3 gün geçmesine rağmen hala hesaptan düşmedi yaa bilgisi olan varmı?

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız:80:
günaydınnnn iyilik canım ya sende ne var ne yok
günaydın kızlar.Ya benim ödeme günüm geçti fakat parayı toplayamadım, topladığım kadarını yatırdım fakat 3 gün geçmesine rağmen hala hesaptan düşmedi yaa bilgisi olan varmı?

canım düşer yakında benimde 2-3 gün içinde düşüyo ama ben hep ptt den yatırıyorum

kimse bana cevap vermicek mi?

günaydın kızlar

sağol cnm evt K1 panoramasında da 36 diyo benden de 33 çıktı.. eksik yollayabiliyolar demek ki.. ne diyelim avona helal olsun hakkımız..:82: ama ben kokuları merak ettiğimden kendim için almıştım o numuneleri

gunaydın kızlar benım telefonum atemsılcı numaram hala gelmedı pazartesı kaydımı yapmamıs kadın ayın 9 da saat 12 de ona sıparıs verdım ogun kargolamıs avona temsılcı formumla beraber ama ogunde kacta kargoladı bılmem
bugun avon calısyomu alısmıyosa sıparıs kargom cuma acaba ellerıne ulasmısmıdır pazartesı bana yollarlarmıkı
ya temsılcı numaramı alsam bıle razıyım kargomu kendım takıp ederım hıc olmazsa

asya27,masumprenses,olala,bkt55,cagın günaydın canlarım

benim senin temsilcilik olayına aklım hiç ermedi zaten..ben ilkşahla burda tanıştım..kimliğimi e-mail ile attım..hemen üye yaptı..internetten telime mesaj gelmeden önce temsilci nomu öğrenip bana söyledi..ilk siparişimi verdi..yani herşey saat gibi işledi senin kaç gündür bu çektiğine üzülüyorum valla kargoydu şuydu buydu bir sürü uğraşıyorsun Allah yardımcın olsun

ayrıca avon bugun çalışmıyor

kzlar ben erica saat siiparişi verdim ancak fatura tahmini tutarına baktığm listede saatin bana qelişi 29tl qörnüyor neden acaba yaa :26:

sagol canım a bılseydım bende burdan yapardım ben avonun sıtesınden yaptım benı osekılde yonlendırdıler pazartesı kayıt oldum ogun kadın kayıt ettı sandım sıparısı beklemıs ne alaka ıse dun aradım bayanı artık ınsallah haftaya kargom gelse zaten bırdaha onunla ırtıbat kurmama gerek kalmıycak sanırm kayıt evragım avona ulassa zaten ben avondan hallederım ısımı de

sagol canım ılgın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…