- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.241
cerenim heh profilinde gördüm seni maşallah maşallahhhAllah daha nice uzun sağlıklı yıllar versin
cerenim heh profilinde gördüm seni maşallah maşallahhhAllah daha nice uzun sağlıklı yıllar versin [/QUOTE teşekkür ederim sizede sağlıklı ömürler nasip etsin allah
bulaşık makinasını çalıştırmadım zaman eldivenle bulaşık yıkarım benimdede alerjim var eşim bıktım senin bulaşık eldiveninden diyor
kızlarrr acil yardım şimdi sipariş giriyorumda indirim broşurundaki renkli kapatıcı nasıl alan varmı acaba ben açık rengini yalnızca göz altı için istiyorum olurmu acaba tabii stokta kaldıysa!
kızlarrr acil yardım şimdi sipariş giriyorumda indirim broşurundaki renkli kapatıcı nasıl alan varmı acaba ben açık rengini yalnızca göz altı için istiyorum olurmu acaba tabii stokta kaldıysa!
cnm mavisim zaten indirim brosüründen aldıklarınıda iade için ayırmış yanlışım yoksa olur herhalde fırsat köşesi iade oluyorsa indirim broşürüde olur galiba.
ben aldım çok kötü birşey pürüzsüz sürülmüyor pütür pütür oluyor.iade edicem.ama indirim broşürü iadeyegirmez diye bişeymi varmış?bence çok saçma ordakileri beğenmek zorundamıymışız yani
kızlar mesela ben iadeyi yolladıktan sonra fatura günüm gelsede ödemeyi yapmasam.daha sonra iadeyi gecikmiş olan ödemedende düşerler dimi?
slm arkadaşlar..
Bişi danışıcaktım size! Ya kampanya 3ünde bitiyor diye biliyordum, ama bugün benimle ilgilenen bayan beni aradı ve bugün son dedi. 4e kadar sipariş vermemis söyledi. anlamdım. Avonun sitesinde 3ünde son yazıyor bayan bana öyle dedi =(( akşama sipariş etceğim şeyleri bir müşterimden alıcaktım ama bu söylemden dolayı iki ayağım bi papuca girdi :96:
yardımcı olurmusunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?