Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bulaşık makinasını çalıştırmadım zaman eldivenle bulaşık yıkarım benimdede alerjim var eşim bıktım senin bulaşık eldiveninden diyor

valla aynen eldivenim delindiği zaman o bölgeden kurumaya başlıyor artık eşimde alıştı alınca birkaç paket alıyor oda bıktı benim eldivenlerimden ama ne yapacaksın kader mesala şu el dezenkfektanlarını ben hiç kullanamıyorum ellerim büzüşüyor resmen ama hala inatla titizlik hastalığı devam ediyor çocuklarımın ve eşimin ayakkabıları bile hergün siliniyor şu pc başına oturalı biraz rahatladım gibi ama gecede olsa yine yapıyorum :44:

cnm mavisim zaten indirim brosüründen aldıklarınıda iade için ayırmış yanlışım yoksa olur herhalde fırsat köşesi iade oluyorsa indirim broşürüde olur galiba.

kızlarrr acil yardım şimdi sipariş giriyorumda indirim broşurundaki renkli kapatıcı nasıl alan varmı acaba ben açık rengini yalnızca göz altı için istiyorum olurmu acaba tabii stokta kaldıysa!

ben aldım çok kötü birşey pürüzsüz sürülmüyor pütür pütür oluyor.iade edicem.ama indirim broşürü iadeyegirmez diye bişeymi varmış?bence çok saçma ordakileri beğenmek zorundamıymışız yani

cnm mavisim zaten indirim brosüründen aldıklarınıda iade için ayırmış yanlışım yoksa olur herhalde fırsat köşesi iade oluyorsa indirim broşürüde olur galiba.

teşekkür ederim ebrucum vaz geçtim o üründen zaten birkaçtane kötü yorum okudum kapatmıyor ve pütürlüymüş kızımın kullandığı pate kremin ıvory olanını denedim şimdi çok güzel yapıyor güldüğün zaman göz altında toplanmıyor aynı zamanda parlak duruyor biraz bekleyip bundan alayım kızlar fırsat köşesindeki frambuaz özlü vucut losyonu ve kuru yıpranmış saçlar için maske olan ürünler 3 tl ye geliyor hiçbirşey deyil bilginiz olsun istedim:)

kızlar k14 cuma günümüydü?ben bugün sanıyordumcuma günü verilen ne zaman çıkar peki?yine 2 hafta beklicekmiyim yanibirde iadeyi düşmesi için beklerim artık ya bu avondan gerçekten nefret geldi banaşimdi iadeyi düşmeden faturayı ödemek zorunda kalıcam!akıl diyor hiç iade yapma at çöpe bir dahada bulaşma şu avona

teşekkür ederim mavisim iyiki almamışım ozaman oluyor galiba burada olduğunu yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam:114:

birde avonun sitesi nasıl ağırlaşmış öyle kampanyanın başladığı günü hayal bile edemiyorum çok zor veririz herhalde

Son düzenleme:
kızlar mesela ben iadeyi yolladıktan sonra fatura günüm gelsede ödemeyi yapmasam.daha sonra iadeyi gecikmiş olan ödemedende düşerler dimi?

kızlar mesela ben iadeyi yolladıktan sonra fatura günüm gelsede ödemeyi yapmasam.daha sonra iadeyi gecikmiş olan ödemedende düşerler dimi?

bilmiyorumki ben hiç faturayı geciktirmedim hiçbir fikrimyok ama iade 2 günde düşüyor ödemessin herhalde

Son düzenleme:
düşüyordurda canım benim göndermem uzun sürüyor.şimdi ben cuma sipariş versem eğer hafta sonu göndermezxlerse carşambaya yetişmicek taa öbür çarşamba gelecek.o zamanda iadeyi verebilecem.birkaç güne kadar zaten fatura günüm geçmiş olacak

ayyy kızlar dün akşam sipariş gircektim panoromadan iade edliyor mu diye sordum 1 allahın kulu cevaplamamışş aşk olsun vallahiii
artık panoromadn yzmdım tbii

kızlar hiç iade yapmamıştım taaki gecen güne kadar, gecen cuma iade yaptım ,hala düşmemiş gözüküyo,ne zaman faturamdan düşer diye sorucaktım?

slm arkadaşlar..

Bişi danışıcaktım size! Ya kampanya 3ünde bitiyor diye biliyordum, ama bugün benimle ilgilenen bayan beni aradı ve bugün son dedi. 4e kadar sipariş vermemis söyledi. anlamdım. Avonun sitesinde 3ünde son yazıyor bayan bana öyle dedi =(( akşama sipariş etceğim şeyleri bir müşterimden alıcaktım ama bu söylemden dolayı iki ayağım bi papuca girdi :96:

yardımcı olurmusunuz lütfen

onların senin siparişinden prim almaları için ayın birine kadar sipariş vermen lazımmış heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…