- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.201
elacım bende o çantadan sipariş aldım 3 ünde sipariş girecegim sen k 14 paaramadan bahsediyorsun sanırım sipariş vermek için acelen yoksa bekle siparişim gelsin fikrimi söyleyeyim yada sansına dene belki güzeldir yılan derisi tarzı bir el çantası güzel duruyor.
elacım bende o çantadan sipariş aldım 3 ünde sipariş girecegim sen k 14 paaramadan bahsediyorsun sanırım sipariş vermek için acelen yoksa bekle siparişim gelsin fikrimi söyleyeyim yada sansına dene belki güzeldir yılan derisi tarzı bir el çantası güzel duruyor.
o çanta süper ötesi bişey cüzdan gibi küçük değil valla ben içine makyaj malzemelerimi cüzdanımı telefonumu herşeyi dolduruorum alıo yani çok kötü büyüklükte değil tam anlamıyla kullanışlı bence zinciride var askılı olarakta kullanılabilio
kızlar fırsat ürünündende iade oluyormu merak ettim :44:
kızlar bir sorum daha olcak.panoramadan satış yaptığımızda bi karımız yok dimi çünkü onlar geliş fiyatı diye bilyorum.
kızlar fırsat ürünündende iade oluyormu merak ettim :44:
ewet canım ordanda iade yapılıyor ben yapıyorum sahsen..
valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde
günaydın canım nasılsın?günaydın milletttt:79:
aynen valla canım 2 gün önce iade yoladım onun düşmesini bekliyorum 4 gözle birdfe buralarda geziniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?