Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ooo herkes facede eklemiş birbirini. beni de ekleyin ya:84::84::84:

o çanta süper ötesi bişey cüzdan gibi küçük değil valla ben içine makyaj malzemelerimi cüzdanımı telefonumu herşeyi dolduruorum alıo yani çok kötü büyüklükte değil tam anlamıyla kullanışlı bence zinciride var askılı olarakta kullanılabilio

evt cnm k14 panoramadaki çanta.peki panoramayı müşterilere gösteripte sipariş alabiliyomuyuz ben bilmiyodum.panoramadaki ürünlerden bir tane sipariş yapabiliyoruz demişti galiba tö.bilgilendiriseniz sevinirim.birde sipariş için acelem yok senden hbr bekliycem çanta için.

çok sevindim ozaman.

kızlar bir sorum daha olcak.panoramadan satış yaptığımızda bi karımız yok dimi çünkü onlar geliş fiyatı diye bilyorum.

valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde

kaçyaşında anne oldun canım?bu kadar genç ve güzel göründüğüne göre söyleyebilirsin dimiformunu neye borçlusun bize tavsiyelerin varmı?30una yaklaşan biri olarak merak ediyorum bu güzelliğini neye borçlusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…