• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aynen canım valla ya dakkada kontrol ediyorum bide 590 altına düşmemem lazımm ona göre 2. kez iade yapcam karışık yani ortalıkkk:36:

bugün 4te temsilcim adına sipariş verdm 5 dakika sonra faturalandı ve şu an kargoya verilmiş avonda gelişmeler var inş hep böyle devam eder
ay inş cnm nazar değmesinnnnn :nazar:
valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde
ayy harikasın cnm yaa maşallahın var :nazar:
o çanta süper ötesi bişey cüzdan gibi küçük değil valla ben içine makyaj malzemelerimi cüzdanımı telefonumu herşeyi dolduruorum alıo yani çok kötü büyüklükte değil tam anlamıyla kullanışlı bence zinciride var askılı olarakta kullanılabilio
ay ben de merak ettim çantayı şimdi bakmamıştım öyle dikkatli. fantazi değilse öyle alabilirim belki saol cnm
selam kızlar bende temsilciyim 2 yıldır
selam cnm hoşgeldin
:66:

Nasıl bakım uyguluyorsun yüzüne canım?fiziğin nasıl formunu nasıl tutuyorsun?ay ben yaşlanmaktan çok korkuyorum.yaşım ilerlemeye başladı göz altımda çok hafif mimik çizgileri belirmeye başladı bile:5:olmazsa olmazın varmı bu konuda:5:.yardımcı olurmusun:38::71:

sayfa o kadar ağır yazıp gönderirken sinir oldum okurken iyide yazarken çıldırtıyor .güzelim benim cildim çok kuru kremsiz yaşayamayanlrdanım krem kavanozuyla gezerim elim duya değse ardından hemen krem sürerim

kızlarrr acil yardım şimdi sipariş giriyorumda indirim broşurundaki renkli kapatıcı nasıl alan varmı acaba ben açık rengini yalnızca göz altı için istiyorum olurmu acaba tabii stokta kaldıysa!

sayfa o kadar ağır yazıp gönderirken sinir oldum okurken iyide yazarken çıldırtıyor .güzelim benim cildim çok kuru kremsiz yaşayamayanlrdanım krem kavanozuyla gezerim elim duya değse ardından hemen krem sürerim

cnm sen gene iyisin ben genç kızlık yıllarında çamaşır suyu ile fazla oynadığımdan allerji oldum şimdi tozu bile eldivenle alıyorum çamaşırı eldivenle asıyorum teterjana ve toza karşı allerji olmuşum böyle yaşamaya alıştım artık :(

Son düzenleme:
kızlar bu panaromadaki 9.5tl lik siyah zarf şeklindeki el çantası çok hoşuma gitti nsl acaba çokmu küçükki.daha önce alan varmı.birde bu k14 siparişinde ondan isteyebiliyorum dimi.ilk defa sipariş vericemde tam bilgim yok.

ayy evet bende onu soracaktım sordugun çok iyi olmus :16: güzelmişte girelim bakalım stokta bitmezse gelir inşallah :10:

k14 de cuma günü kaçta başlarki :44:

tşkler cnm yorumun ıcın.öyle dıyım bende o zaman.ondan almasın.senınkınden kullanıyorumö bende çok memnunum.bu ıkısı ındırımde dıye almak ıstemıstı.

bulaşık makinasını çalıştırmadım zaman eldivenle bulaşık yıkarım benimdede alerjim var eşim bıktım senin bulaşık eldiveninden diyor

Back