- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.221
bugün yarın düşmesi lazım hadi bakalım hangimizin ki önce düşcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yarın düşmesi lazım hadi bakalım hangimizin ki önce düşcek
aynen canım valla ya dakkada kontrol ediyorum bide 590 altına düşmemem lazımm ona göre 2. kez iade yapcam karışık yani ortalıkkk
ay inş cnm nazar değmesinnnnnbugün 4te temsilcim adına sipariş verdm 5 dakika sonra faturalandı ve şu an kargoya verilmiş avonda gelişmeler var inş hep böyle devam eder
ayy harikasın cnm yaa maşallahın varvalla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde
ay ben de merak ettim çantayı şimdi bakmamıştım öyle dikkatli. fantazi değilse öyle alabilirim belki saol cnmo çanta süper ötesi bişey cüzdan gibi küçük değil valla ben içine makyaj malzemelerimi cüzdanımı telefonumu herşeyi dolduruorum alıo yani çok kötü büyüklükte değil tam anlamıyla kullanışlı bence zinciride var askılı olarakta kullanılabilio
selam cnm hoşgeldinselam kızlar bende temsilciyim 2 yıldır
kaçyaşında anne oldun canım?bu kadar genç ve güzel göründüğüne göre söyleyebilirsin dimiformunu neye borçlusun bize tavsiyelerin varmı?30una yaklaşan biri olarak merak ediyorum bu güzelliğini neye borçlusun?
günaydın canım ben 19 yaşında anne oldum yani 42 yaşındayım
sayfa o kadar ağır yazıp gönderirken sinir oldum okurken iyide yazarken çıldırtıyor .güzelim benim cildim çok kuru kremsiz yaşayamayanlrdanım krem kavanozuyla gezerim elim duya değse ardından hemen krem sürerim
kızlar bu panaromadaki 9.5tl lik siyah zarf şeklindeki el çantası çok hoşuma gitti nsl acaba çokmu küçükki.daha önce alan varmı.birde bu k14 siparişinde ondan isteyebiliyorum dimi.ilk defa sipariş vericemde tam bilgim yok.
benim bir fikrim yok maviş bilebilir kapatıcı alıpta beğenmediğini yazmıştı fakat o kapatıcımı bilemiyorum