• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

onların senin siparişinden prim almaları için ayın birine kadar sipariş vermen lazımmış heralde

hmm çok teşekkür ederim, bende öyle düşünmüştüm ama yanlış biliyor olabilirm diye hemen girip sormak geldi sizlere =) yani yarında verebiliyorum çok rahatladım.

kızlar bişiy sorcam.Ben paşabahçe bardak takımının limitini geçtiğim halde gönderilemeyen ürün yazıyo acaba stoktamı bitmiştir sonra gönderirler mi?

kızlar biraz önce kapıya biri geldi bir parfüm kutusu verdi elime bu kanal d yi izleyenlere hediyemiz dedi avonu ve oriflaimı protesto amacıyla bir kampanya başlattık dedi kutunun içinden leptop cep telefonu epilasyon aleti kazandınız yazısını görünce siz bana 100 tl veriyorsunuz bende size bu hediyeyi veriyorum dedi ama diyorki belkide 100 tl bağışta çıkabilir haberin olsun bende hadiyaa bende avoncuyum dedim ama diyor avon kansorejen madde üretiyor amerikada kaldırıldı siz stoktaki ürünleri satıyorsunuz sağlık bakanlığından onayı yok dedi neyse baktım sakata gelmiyelim diye parfümü geri iade ettim zaten en sevmediğim koku amor amor du ya hakkaten amerikada toplatılmışmı avon :18:

bu k14ten sizler ne alcaksınız karar verdiniz mi :6:

ben kendime şemsiye ve çanta alıcam zarf el çantasını

bu arada k14 de yer alan beş sıra incili bileklik şeklinde ki saati alan oldu mu hiç nasıl bir saat acaba sordum da cevap verişmedi incileri dandik falansa almayım

bir müşterim almıştı canım çok beğendi..

aman canım tuzak bunlar ya milleti nasıl kazıklarım diye dolaşıyorlar.

birde diyorki bu parfümün boş kutusunu karfura şimdi götür bedava 1 çift terlik ve 5 kiloluk omomatik anında hediye çok kültürlü biriydi ama yinede korktum valla çıkarsa alamam benim 100 tl yok yanımda dedim teşekkür etti gitti :1:

cnm iade en geç 10 günde düşüyor fakat benim iadelerim hep 5 gün civarında düşüyor.

Son düzenleme:
Kızlar k14'te 8'li far paletlerinden verecek olanınız var mı?
Her ikisinide çok merak ediyorum ama alıp almama konusunda kararsızım bu arada k14 siparişlerim toplanmaya devam ediyor demin bi arkadaşım uğradı Diamond'un kokusuna bayıldı 2 tane birden istedi.
Bu cuma doğuma gireceğim eve gelince ben ne ara sipariş veririm bilmiyorum koca yaz ite kaka zorla sipariş buldum şimdi ise kendiliğinden geliyor neyse vardır bundada bir hayır herhalde oğluşumun şansına inşallah siparişleri veririm ve sahiplerine ulaştırırım.:97:

bu k14ten sizler ne alcaksınız karar verdiniz mi :6:

benim 150 tllik sipariş vardı müşteriler wish ıs love isteyince böldüm 13 ten biraz önce yine sipariş verdim alacaklarımın yarısı bu kampanyadada indirimdeydi hemde eternal magic parfümü dafa uygun fiyata almış oldum 14 den alacaklarım erkek parfümü true force planet spa saç bakım maskesi pate krem dudak stikleri vs. gün gün yeni siparişlerde geliyor

Son düzenleme:
Kızlar k14'te 8'li far paletlerinden verecek olanınız var mı?
Her ikisinide çok merak ediyorum ama alıp almama konusunda kararsızım bu arada k14 siparişlerim toplanmaya devam ediyor demin bi arkadaşım uğradı Diamond'un kokusuna bayıldı 2 tane birden istedi.
Bu cuma doğuma gireceğim eve gelince ben ne ara sipariş veririm bilmiyorum koca yaz ite kaka zorla sipariş buldum şimdi ise kendiliğinden geliyor neyse vardır bundada bir hayır herhalde oğluşumun şansına inşallah siparişleri veririm ve sahiplerine ulaştırırım.:97:

allah kurtarsın cnm ya anne oluyorsun demek :emir_bebek: evet bebeğin şansı olabilir:1: o sekizli farları ebru arkadaşımız beğenmediğini yazmış ben almadım natürel olan rengi hep aynı renkler diğeride fazla güzel deyil şahsen ben beğenmedim dörtlü farları daha çok beğeniyorlarmış.

allah kurtarsın cnm ya anne oluyorsun demek :emir_bebek: evet bebeğin şansı olabilir:1: o sekizli farları ebru arkadaşımız beğenmediğini yazmış ben almadım natürel olan rengi hep aynı renkler diğeride fazla güzel deyil şahsen ben beğenmedim dörtlü farları daha çok beğeniyorlarmış.

Sağol canım:)
Hmm o zaman hiç almaya yeltenmeyeyim dörtlü farları cidden güzel hem baya sattım hemde kullandıklarım var.
Keşke Avon o dörtlü farların kalitesinde far paletleri çıkartsa ne güzel olurdu.

Back